- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldümSelam kızlar iki gun once tam iftar vakti oglusum huysuzlasti bisey yemedi ve surekli bana gelmek istiyodu bende yiyemedim haliyle sonra altini acayim dedim altini acinca bagirmaya basladi ve kasiginda sislik farkettim dokundum cok sertti bi tarafi korktum tam bi saat boyunca agladi bagirdi arabamizda yok ertesi gunu de bekleyemezdik bu bagiris ve aglamalarla esimin amcasini aradik bizi hastaneye gotursun diye o da işe gidiyomus geri dondu bizim icin sagolsun eşimide aldik işten yol ustu diye.ozel hastane yakin oldugu icin acile goturduk oraya. doktor bakti ve direk cocuk cerrahina goturun fıtık var dedi. Sonra gece gece goturduk izmirdeki cocuk hastanesine. biz biraz uzak kaliyoruz ve daha once de gitmedgimiz icin yolu uzattik baya neyse bi kalabalik hastanede bi saat sira gelmesini bekledik ve bosuna gitmisiz beklemisiz o saatte gidene kadar kuzumun sisligi inmisti ve ağlamıyodu. bide ordaki asistanmi hemsiremi neyse muayene eden bayanin sorulari iyice deli etti beni bebeklikten beri varmis nasil farketmedin dedi dogdugunda olsun daha sonraki kontrollerde olsun doktorlar muayene etti o kadar onlar farketmedi de ben nasil farketcem sislik olsa farkederdim sislik bi anda oldu o akşam.. neyse acillik bi durum yok sabah cocuk cerrahina getirin dedi eve dondugumuzde saat gece 1 bucuk olmustu. Sahurdan sonra uyuduk ve niyetlenmedim o gun sabah 6 da kalkip gittik izmire. Doktor kontrol etti ve evet kasikta fitik var ameliyat olmasi lazim dedi dahiliye doktorunun kontrolunden gecmesi lazimmis ameliyat izni icin. Kan aldilar ve orda ben sinirden aglicaktim hemsire cok uyuzdu oglus durmuyo kucagimda bagiriyo kolunu actirmiyor hemsire bana ters ters soyleniyor bacagini tut kolunu tut cocugu sıkı tut of pof yapiyo.. gormuyomusunuz dedim duruyormu acaba kac elim var benim ya..sagolsun bir hasta yakini gelip bacaklarini tuttu bende kolunu ve gogsunden tuttum kipirdamasin diye.cok sinir oldum kizlar cok.anlamiyolar insan halinden goruyo cocugun durmadigini bide azarliyor.neyse sonra sonuclari bekledik ogleden sonra dahiliye doktoru bakti ve bogazinda kizariklik var tam iyilesmeden ameliyat olamaz dedi bi hafta 10 gun sonra falan tekrar gitcez ve ameliyat sirasi alcaz. Bu arada doktor isterseniz sunnet de edebiliriz dedi dusunuyoruz bakalim hayirlisi. biraz uzun yazmışım kusura bakmayın canlar
Malesef bazen ters insanlara rast geliyoruz halbuki zaten stresliyiz zaten üzgünüz onların halden anlaması lazımken daha çok sıkıyırlar insanları
Bazrnde çok iyi doktor ve hemşireler bakıyor bize nekadar hoşuma gidiyor hemşire oflayıp poflayınca zaten çocuk huyduzlanıyor bi kere kan alacaktık güler yüzlü nazik bi hemşire aldı kanı oğlum ağlamadı bile karşısındaki pozitif olunca anne ve bebekte pozitif oluyor...