canım bende stresten sıkıyorum yapmıyım diyorum bir bakıyorum sıkıyorum sakız çok çiğneyemiyorum görünce oğlum istiyor sonra sakızla oynuyor bende deli oluyorum:) dr a gidicem olmuycak böyle
haklısın canım kendimi teselli ediyorum artık
sağol canım arada okudum ama biraz uzak olmak iyi geldi
tamam canım yaz tabi, fırsat buldukça giricem canım sağol
geçmiş olsun canım bende gidicem ve bende korkuyorum
bende almak istiyorum
canım ben her gün yüzünü boynunu kulak arklarını pamukla siliyorum, isilik olmasın diye, 12 günlükken çok fena olmuştu boynu ve antibiyotikli krem kullanmak zorunda kalmıştık, düzenli sil ve pişik kremi sür isilik olan yere, desitinden memnunum ben
sağol canım aynen dellendim epep ama daha sakinim şimdi:)
haklısın canım haklısın
kızlar bende eşimdeöpüyoruz ama öyle herkese de öptürmem ben yazık ama daha savunmaları yok ki , kim ne hastalık taşıyor bilemeyiz uçuğu olan ağız yarası olan vs.
sigara içenler yaklaşsın bile istemiyorum ben haklısın
ilk oğlumda hem emzirdim hem sağıp verdim sıkıntı olmadı biberonla yani
benimkide ondan canım biberon yani:)
sağol canım, sizi okudum telden
canım gazı olduğu için emmek istiyor emdikçe gazı oluyor kısır döngü bu, fazla emdiği içinde kusuyor
canım kaynatmamak gerekiyor 10 dk demle sadece
ay çok hoş aynen böyleyim ben ev işini tercih ediyorum o arada elime alıyorum bir yiyecek iş yaparken yiyorum:)
canım herkesin sütü akmaz meme yapısıyla alakalı ben sağdığım zaman daha çok akıyor mesela,birde seninki sürekli emiyor akacak fazla süt bırakmıyor ki hepsini emiyor, benimkide gündüz saat başı emiyor memeler yumuşak yumuşak oluyor eğer gündüz iki saati geçtiyse emmesi o zaman sızlıyor azcık akıyor, gece mesela ilk zamanlar üstüm ıslanıyordu şimdi yok öyle bir şey çünkü vücut bebeğin ihtiyacına göre süt yapıyor fazla yapmıyor artık, o yüzden takma ve aldığı kilo normal, kontrolde belli olur zaten yetip yetmediği
canım o hemen geçmiyor bir seneyi bulabilir
genel cerrahiye gideceksin canım
ben bekarlığımdan beri hatta ilk regli olduğumdan beri ayakta yıkanırım oturarak yıkanınca mantar olma enfeksiyon kapma riski var diye
canım ilk doğumdan sonra benimde bir ay sürmüştü dr eliyle alakalı sanırım bunda 10 günde geçti, geçer merak etme
ah o iğne yeri birde bana 4 kere soktu o iğneyi benim iğne yerim acıyor
kızlar benimde 10 kilo gitti 3 kilo kaldı hamile kaldığım kiloya düşmeme ama gelin görün ki benim zaten hali hazırda 15 kilo fazlam var
73 kiloyumda
birde şöyle bir şey var ideal kilonuza düşşseniz bile doğumdan sonra vücudunuz eski formuna öyle hemen dönmüyor
koca memeler sarkık bir vücut oluyor
burnundan genzine akıntı oluyordur benimki öyle olunca zor yutkunuyor midesi bulanıyor kusacak gibi oluyor, burnunuz temizlemeyi dene o anda
benimki de öyle kızlar bir oldu o zaman bir tane kabarcığnı içi beyaz iltihaplı gibiydi sıktım onu alkolle sildim oyuldu ora sonra tahin yağı sürdüm bir hafta tam geçti oh dedim yine o kabarıklıklar oldu tek meme ucumda var benim
sizinde tek uçta mı eğer öyleyse o memede sütünüz daha çok mu? Süt kanalları tıkanıyor
kesinlikle nazar çok fena hep okuyorum ben
ha hay canım oturmaya başlayınca ben mama sandalyesine oturtup bağlıyordum koridora koyuyordum öyle yıkanıyorudm ilk oğlumda:) şimdi kv mi çağırıyorum, o zaman aynı binada değildik şimdi iyi ki aynı binadayım
yok canım alakası benimkide gündüz saat başı emiyor gecede aynı seninki gibi sütümde maşaallah yarıyor
kuzum sen ne yapıyorsun öyle yazık sana o memeler nasıl dayansın senin sırtın nasıl dayanıyor çok ağrır, yapma güzelim resmen seni emzik yapmış kuzucuğun zorlanırsın ama bıraktırmayı dene her gün süresini kademe kadem düşürerek dene
gaz sancısından aranıyor emmek istiyor benimkide aynı
amaaaan yokkk bu miniğim araba sevmiyor ağlıyor ben zor çıkarım
ah ah büyük oğlum severdi bu paşa ağlıyor arabada
canım gittiğin yer restaurantsa ordan sıcak su ister içine koyup ılıtırsın, evse zaten o daha kolay, yok park bahçeyse ya ılıtıp termos çantaya koy ya da termosa sıcak su koy onun içine koyarak ılıt
benim bildiğim ön koltuğa yüzü sana gelecek şekilde bağlanabiliyor
canım bolca emzir sıcak suyla ovarak yıkan
canım delmeye çalış onu aksın tabi alkol kullanki mikrop kapmasın
ay çok sevindim canım iyi olmuş,sende yakın yerlere bebek arabasıyla çıkarsın canı yürürsün
ben en son getirdim çokta ciddiydim düzeldi şükür
ohh sefanız olsun:)
canım sütün çok akıyorsa ona sinirleniyor olabilir
canım 3 saat çok değil artık vicdan yapma uyusun
aynı benimki çığlık çığlığa ağlıyor
canım bilgim yok
ahh ahhh öyle olur öyle çok sinir bozucu bir durum sonra pis nefisler nazarlar uyutmaz o bebeği!!!
ya birde bir saat iki saat gördükleri bebeğe ne kadar akıllı uslu demiyorlar mı sanki 24 saatini gördünüz bu bebeğin