- 9 Ekim 2014
- 446
- 681
- 41
Benimkidd kiz bekliyirum 39.4 oldum oglum 39 1 de gelmistibirde kız erken doğar derler,tam şuan kaç hafta kaç günsün ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkidd kiz bekliyirum 39.4 oldum oglum 39 1 de gelmistibirde kız erken doğar derler,tam şuan kaç hafta kaç günsün ?
Annelerimiz dönemde olsam cinsiyet öğrenme durumu olmasa benim ki kesin erkekti zaten. Herşeyi mavi olarak hazırladım kızıma. Erkekte karın üstte yuvarlak olurmuş, kızda aşağıda yayvan. Benim karnım top yutmuşum gibi. Bir ara ciddi ciddi yanlış mı bakıyorlar diye tekrar sordum doktora cinsiyeti emin misiniz kız mı diye :) eltimin oğlu var 36+4 gibi doğdu, bizim kız 40'ı gördü daha bekliyor. Hani kız erken doğuyordu :)birde kız erken doğar derler,tam şuan kaç hafta kaç günsün ?
Benimkide oyle kocamaaan bir top konulmus gibi goren direk erkekmi diyor artik ben bile emin degilim dogunca gorecez heraldeAnnelerimiz dönemde olsam cinsiyet öğrenme durumu olmasa benim ki kesin erkekti zaten. Herşeyi mavi olarak hazırladım kızıma. Erkekte karın üstte yuvarlak olurmuş, kızda aşağıda yayvan. Benim karnım top yutmuşum gibi. Bir ara ciddi ciddi yanlış mı bakıyorlar diye tekrar sordum doktora cinsiyeti emin misiniz kız mı diye :) eltimin oğlu var 36+4 gibi doğdu, bizim kız 40'ı gördü daha bekliyor. Hani kız erken doğuyordu :)
Bazen diyorum ki bir filmde hamile rolünde bir kadın oynasa ve aynen benimki gibi bir karın yapmış olsalar ne kadar yapmacık karın yapmışlar hiç inandırıcı olmamış derim :)Benimkide oyle kocamaaan bir top konulmus gibi goren direk erkekmi diyor artik ben bile emin degilim dogunca gorecez heralde
ayy inşallah canım ya sagol cevap için .Pınarcım bir de yalancı sancı pozisyon değiştirince hafifliyor yada geçiyormuş. Sabit ağrı ise gerçek doğum sancısıdır. Bence sen doğum yapacaksın hayırlısı ile. Haberdar et bizi.
Ben epidural istiyordum ama Dr bebek pozisyonu ters olduğu için genel olmasi gerektiğini söyledi.Dogum yapan arkadaşlara gözünüz aydın dileklerimi bildiriyorum ne güzel Allah kolaylıklar versin. Bekleyenlere sabırlar versin. Pazartesi son muayene ve nst ve testler . 26 ocak pazartesi sabah 8 de sezaryen. Epiduralmi genel mi? Sizce kızlar genelde çok mu kötü uyanıyor çok mu sersem
aynı benimkide oyle sanki emanet gibi duruyor gobegim. Diyolarki gobek ayrı vucudun ayrı bi dunya, kendim pek kilo almadım ondan herlde. Birde bnm gobek çok aşagıya indi . Gogsumle gobek arasına bir elim giriyor. Birde bnm cinsiyet tahmnleri hep tutuyr direk erkekmi diye soruyrlar. Çunku top yutmuş gbiyim yusyuvarlak ve toplu.Bazen diyorum ki bir filmde hamile rolünde bir kadın oynasa ve aynen benimki gibi bir karın yapmış olsalar ne kadar yapmacık karın yapmışlar hiç inandırıcı olmamış derim :)
cnm epiduralde his oluyormuş heralde .Dogum yapan arkadaşlara gözünüz aydın dileklerimi bildiriyorum ne güzel Allah kolaylıklar versin. Bekleyenlere sabırlar versin. Pazartesi son muayene ve nst ve testler . 26 ocak pazartesi sabah 8 de sezaryen. Epiduralmi genel mi? Sizce kızlar genelde çok mu kötü uyanıyor çok mu sersem
Banada yetr artik doguramadin gitti diyorlar baaende arayip dogurmadinmi diyorlar bende dogursam kwsin herkwsin haberi ollur diyorumBugun yuruyuş yaparken aynı binada oturdugum bi kadın geçerken gordu diyo aaa dogurmadınmı sen diyo ne kadar salakça bi soru koca gobegi gormuyomu , yok dogurmadım dedim Allahımya soruya bk.
sevilcim bnm de oglum 39 +6 da dogmuştu . Buda erkek 40+3 teyim. Bnde ikinci bebekler daha erken dogar diye biliyodum ve 38 . haftada bekliyrdum hep ama daha bekliyoz bakalım ne zmn gelecek .Benimkidd kiz bekliyirum 39.4 oldum oglum 39 1 de gelmisti
Evet ya ben iisallah ocaga girerimde oyle gelir diyordum ama bbirak ocaga girmeyi ocagi bitirez bu gidisle ☺sevilcim bnm de oglum 39 +6 da dogmuştu . Buda erkek 40+3 teyim. Bnde ikinci bebekler daha erken dogar diye biliyodum ve 38 . haftada bekliyrdum hep ama daha bekliyoz bakalım ne zmn gelecek .
Canım ilkim spinaldi sadece dokunuş hissediyorsun ama herkesin farklı oluyor mesela benim sonra karnıma bastırdılar çok acımıştı ama herkese yapmıyorlarmış sınra öok başım ağrımıştı oda herkeste olmuyormuş ama doğumdan sonra ilk saatlerin rahat oluyor ağrın olmuyor şimdi 23 ocakta bende genel yapıcam bende ilk uyanışı bekllyorum doktorum çok ağrı olmuyor insanlar çok abartıyor dedi hemen ağrı kesici yapılıyor dedi inşallah iyi olursam sana genelide yazarım 23 üne kadar benden önce doğurmszsan tabi:)Dogum yapan arkadaşlara gözünüz aydın dileklerimi bildiriyorum ne güzel Allah kolaylıklar versin. Bekleyenlere sabırlar versin. Pazartesi son muayene ve nst ve testler . 26 ocak pazartesi sabah 8 de sezaryen. Epiduralmi genel mi? Sizce kızlar genelde çok mu kötü uyanıyor çok mu sersem
ay inşallah cikmaz sancin da pazartesi gidersin daha günün var zaten niye erkenden sezaryene aliyorBirşey sürmedi benim Dr ve ayni anlattagin gibi yapti canim
Yarin da kontrolün var sanci cikarsa yarin sezeryana alacak. İnşallah cikmaz da pazartesi giderim
Hayirli olsun canim:)Biz geldik ikimiz de iyiyiz çok şükür eve geçince detayları yazacağım rabbim bekleyenleri de bşran önce kavuştursun inşallah
Canim ayni benim gibi olmussun bende herkesinki kolay olunca bende bi sorun var diye suphelenmiBenimde aynı cnm ya bağıra bağıra cnm çıktı resmen hele ikincide daha çok acıdı ölüyorum sandım bide hemşire nasıl doğurcan burdan çocuk çıkacak dedi çok korkuyorum. .
Ne güzel jel biraz kayganlastiriyodur tabi cok zor olmuyodurBenim drum jel sürerek yaptı canım, jel sürmediğinden acıyordur ya
Evet canim oyle gercekten herkesin ağrı esigi farklı jel sürüyomus ya insallah acımaz seninkiCanım bana henüz çatı muayenesi yapmadı. Ama açıklık var mı diye rahimağzına baktı geçen hafta benim onda bile canım yandı jel kullandı hem de. Her anımız birbirine uymuyor maalesef.
:) ayne bu gidişle şubat ta dogurcaz. Aslında fenada olmaz şubat dogumlu olsa daha iyi olurdu . Çunku ben bu bebegi ilk duşundugumde istedigimde aralık ocak dogumlu olmasında hangi ay olursa olsun diyodum hatta ona gore ayarlamak için baya onceden başlamaştik ama nasip bu gunlereymiş hayırlısı olsun .Evet ya ben iisallah ocaga girerimde oyle gelir diyordum ama bbirak ocaga girmeyi ocagi bitirez bu gidisle ☺