Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol cnm inşallah döner sezeryan dan çok korkuyorum ...tabi hayırlısı. ..İnşallah döner canım, hakkında hayırlısı olsun...
he valla bugunde doguran yok. Benim kafamı çok bozdular bende kokten sildim watsappı ..Bugünde doğuramadık mı yani kızlarwhatsapp ıma henüz doğurmadı yazdım. Keşke arayanlara da yapabilsem aynısını
yerini seviyr demekki annesi kızın. Peki bir dahaki kontrol ne zaman . Ne kadar daha bekletecek doktorun daha ki.Açılmam yok
Sancı yok benim kız gelmiyo bacilar
Hadi ben diyorum günüm geçti senin daha 10 günün varBugünde doğuramadık mı yani kızlarwhatsapp ıma henüz doğurmadı yazdım. Keşke arayanlara da yapabilsem aynısını
Pazartesi gidecem o zaman ne der bilmiyorum açılma hiç olmazsa mecbur sezeryan yaparyerini seviyr demekki annesi kızın. Peki bir dahaki kontrol ne zaman . Ne kadar daha bekletecek doktorun daha ki.
hımm hayırlısı olsun . Belkide pazartesiye kadar dogumn kendiliginden başlar bellimi olur . Aslında 42 ye kadar beklemek normalmiş ama ne doktor nede hasta bu riski goze almak istemiyorlar . 42 ye kadar iki gunde bir yapılan kontrollerde beklenen dogumların çogu kendiliginden baslayabiliyrmuş aslında ama bu Turkiyede biraz zor yurt dışındaysa boyleymiş.Pazartesi gidecem o zaman ne der bilmiyorum açılma hiç olmazsa mecbur sezeryan yapar
evet doktoruna gore fark ediyor . Benim doktrda bekletiyor ama diken usyunde gibiyim . Beklemekte zor.Dobbler de oldum nstde de bi sorun yok sezeryan yapmam için şu an bi sebebimiz yok dedi... eğer ki bebegin kalp atışı yavaşlar açılman da hala yoksa o zaman alırım dedi
Başka doktor.olsa şimdiyeee çoktan gel demişti sezeryana
Senin doktor da ayni seyi mi söyledihımm hayırlısı olsun . Belkide pazartesiye kadar dogumn kendiliginden başlar bellimi olur . Aslında 42 ye kadar beklemek normalmiş ama ne doktor nede hasta bu riski goze almak istemiyorlar . 42 ye kadar iki gunde bir yapılan kontrollerde beklenen dogumların çogu kendiliginden baslayabiliyrmuş aslında ama bu Turkiyede biraz zor yurt dışındaysa boyleymiş.
hayırlı olsun bebeğin allah analı babalı sağlıklıca büyütmek nasip atsinmerhaba kızlar.ben topiği sürekli takip ettim. bende oğlumu gün önce 39+5 te kucağıma aldım normal doğumla. yalnız bende sancı dışında hiçbir doğum belirtisi olmadı.yani ne nişanım geldi ne de suyum.15.30 da sancı başladı 17.30da oğlum dogdu.korkan arkadaşlar için söylüyorum normalden kesinlikle korkmasınlar.çünkü ben aynı gün ayağa kalktım.bekleyen arkadaşlar bebeklerini sağlıkla kucakllarına alırlar inşallh...
merak etmeyin kızlar geleceklerkeyifleri yerinde bende diğer 2sini 41+5 ve 41+6da doğum yaptım ama sizi çok iyi anlıyorum 9 ay geçiyoda son günler asla geçmiyor allah sabır versin sağlıklı doğumlarPazartesi gidecem o zaman ne der bilmiyorum açılma hiç olmazsa mecbur sezeryan yapar
evet canım pazartesi gittim . Nst ye girdim sanci yok muane etti açilmada yok . Dedi istersen suni vereyim ama açilman yok çok zor olur senin için dedi . Bende siz nasıl uygun gorurseniz oyle olsun dedim . Oda o zaman bir hafta daha bekleyelim bebegin eşi suyu kafa grafisi iyi bekleyelim dedi. Bu pazartesi kontrolum var bakalım ne diyecek . Açılmam olduysa suni sancı verebilir . 41. haftamdayım senle aramızda bir gun var. Bakalım hayırlısı.Senin doktor da ayni seyi mi söyledi