- 4 Ocak 2012
- 1.259
- 1.290
- 83
Canım takma kafana ya. yarınımızı n garantisi yokken üzülme hayayımızı yaşarız biz de napalım. Inşallah yüce Rabbim nasip edecek bir gün Tevekkel Allah diyelim. Sabırlar diliyorum canım benimEmbriyolarıma çok güveniyorduk her iki seferde de.yaşım da genç.başka bi problem mi var acaba bilmiyorum.kafayı yemek üzereyiz.
Canım nerelerdesin napıyosun bende de hiç belirti yok beklemedeyim ve umutsuzum hatta bazen hiç çocuğum olmayacak hissine kapılıp mahvoluyorum ne zor işimizCanım takma kafana ya. yarınımızı n garantisi yokken üzülme hayayımızı yaşarız biz de napalım. Inşallah yüce Rabbim nasip edecek bir gün Tevekkel Allah diyelim. Sabırlar diliyorum canım benim
Canım Allahım sabır versin napalım ki yapacak bişe yokCanım nerelerdesin napıyosun bende de hiç belirti yok beklemedeyim ve umutsuzum hatta bazen hiç çocuğum olmayacak hissine kapılıp mahvoluyorum ne zor işimiz
Bana 10 mayıs dedi ama pazara geliyo o gün 11 mayıs yaptır dedi ama ben de 9 mayısta yapıcam çünkü pazartesi işyerindeyim ilk negatifimi öyle almıştım aynısını yaşamamak için 9 u iyidirCanım Allahım sabır versin napalım ki yapacak bişe yokdua edip kalbimizi ferah tutup sabredelim. 9 mayıs test günüm sen ne zaman test günün
Birlikte öğrenecez demek ki cnm sabah saat 9 gibi giderimBana 10 mayıs dedi ama pazara geliyo o gün 11 mayıs yaptır dedi ama ben de 9 mayısta yapıcam çünkü pazartesi işyerindeyim ilk negatifimi öyle almıştım aynısını yaşamamak için 9 u iyidir
Amin canım inşallah hepimiz Mayıs ayı bitmeden mutlu haberlerimizi veririz birbirimize. İnşallah bu defa olumlu sonuçlanır tedavin yumilerin gelişir buyur inşallahkızlar bende suan ıgne tedavısının 2.gunumdeyım eğer bu sefer teerslık cıkmaz da opu olursam benımde haftaya bellı olucak mayıs ayını bende cok sevıyorm umarım ugur getırır
Ben transfer süresince forumdaudım insan ister istemez stres oluyor.Birlikte öğrenecez demek ki cnm sabah saat 9 gibi giderimo güne kadar da test mest yapmicam tevekkel Allah sıpa anasını istiyorsa tutunur sıkı sıkı
saol cnm bnm :) bugun anca açabildim siteyiHayirlisi olsun , kutlarim cnm
saol cnm ben bütün adet belirtilerimi yaşadım hatta olur gibi oldum ama olmadım adet belirtilerine takıllmayın gerçekten çünkü adeti çok ağrılı geçirdiğim için bunu en iyi bn bilirim her şey olacğına varıyor.Cook sevindim cnm hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina alirsin ins. Belirtin varmiydi hic paylasirmisin bizlerle
saol cnm bnm :))olleeyyyyy.. canım çok sevindim ... kaç çıktı değerin
amin cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duygu hiçbirşeye benzemyrMaşallah canım Kutlarım cok sevindim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu yaşamayı.
saol cnm:)Allah sağlık la kucağına almayı nasip etsin canım
saol cnm bnm amin=)Canımmmm hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsun :)
saol cnm:)Tebriklerrr sağlıkla kucağına alırsın inşallah
amin cnm rabbim herkese nasip etsin:)gozunaydin sekerimmmm sağlıcakla kucaginada almak nasip olsun
darisi butun anne olmak isteyenlerin basina olsun
hakkında hayırlısı olsun cnmKızlar benim 9. Gün değerim 0,67 yani negatif.sizlerden güzel haberler bekliyorum.allah hayırlısını versin
Sağol canım seni de çok tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsinhakkında hayırlısı olsun cnm(
Novafertil konya da yaptırdım bendeNovaart ankarada yaptirdim sen nerde yaptirmistin?
Benim ole cok kasik agrim filan yok goguslerimde ilaclardan heralde bende merak ediyorum ne olcak kesin tutunmadi bebisim bana diye cok uzuluyorumselam canım sabırsızlıkla bekliyorum..
biraz endişeli biraz sevinçli ama olmayacak diye çok üzülüyorum...
kasık ağrılarım var. ilaçlardan dolayı göğüslerim çok fena ağrıyor ara ara.. sende durumlar nasıl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?