canım merhaba benim de 2.denemem negatifle sonuçlandı.sen daha tecrubelisin ne yapmalıyımSelam kızlar, Bende 20 Nisanda dondurulmuş 2 adet 6. gün blast transferim gerçekleşti. Test günüm 5 Mayıs. Bu 4. denemem. Allah'ım hepimize bu güzel ve özel duyguyu yaşatsın inşallah :)
canım benim blast embriyoydu asıl test tarihim yarın ilaçlarım bitti eğer pozitif çıksaydı gidip ilaç alacaktım fakat sanırım gerek kalmadıYinede erken değilmi canm 12. günde yapılması gerekmiyomu testin keşke bekleseydin biraz daha. hayırlısı olsun diyelim bu çok zor bir süreç birbirimizden başka bizi kimse anlayamaz bizimde kaderimiz böyleymiş sabredeceğiz...
Aminn insallah, güzel haberlerimizi hep burdan paylaşırız inşallahSelam kızlar, Bende 20 Nisanda dondurulmuş 2 adet 6. gün blast transferim gerçekleşti. Test günüm 5 Mayıs. Bu 4. denemem. Allah'ım hepimize bu güzel ve özel duyguyu yaşatsın inşallah :)
Ca
canım merhaba benim de 2.denemem negatifle sonuçlandı.sen daha tecrubelisin ne yapmalıyım
Aminn insallah, güzel haberlerimizi hep burdan paylaşırız inşallah
Peki siz ya da eşinizden detaylı test ya da herhangi bir müdahale istediler mi.2 defa olmayınca ayrıca bişey yaptınız mı.histeroskopi falan?sizi de meşgul ediyorum ama cevabınız için şimdiden teşekkürler :)Merhaba Zerancığım. Aslında yapacak pek bir şey yok. Sadece düşünme test gününe kadar dikkatli davran ama sanki transferin yapılmamış gibi hayatına devam et. Ben ilk iki denememde çok kafama taktım çok düşündüm transferin 5. ve 6. günleri regl oldum. 3. denememde düşünmedim normal hayatıma devam ettim, pozitifti sonuç ama 7 haftalıkken kaybettim maalesef. Yoğun kan pıhtılaşması varmış bende ve kan sulandırıcı iğnemin değeri az gelmiş. Ne yaparsan yap veya ne yapmazsan yapma her şeyin bir vakti var, vakit gelmeyince Allah'ım ol demeyince olmuyor. Gönlünü ferah tut...
Peki siz ya da eşinizden detaylı test ya da herhangi bir müdahale istediler mi.2 defa olmayınca ayrıca bişey yaptınız mı.histeroskopi falan?sizi de meşgul ediyorum ama cevabınız için şimdiden teşekkürler :)
Canım bence erken bak bende dün yaptırdım 7.günümdü negatif çıktı çok üzüldüm ama daha sonradan değer değişebiliyor o yüzden genede bence test günün gelince bir daha yaptır derim doktoruna söyledinmiKızlar benim 9. Gün değerim 0,67 yani negatif.sizlerden güzel haberler bekliyorum.allah hayırlısını versin
Ca
canım benim blast embriyoydu asıl test tarihim yarın ilaçlarım bitti eğer pozitif çıksaydı gidip ilaç alacaktım fakat sanırım gerek kalmadı
Canım blast olduğundan 14.gün oluyor ama Dr la konuştum yarın tekrar test istediler.bakalım hayırlısı artıkCanım ayrıca doktorun ile görüşmeden sakın üzülme. 9. gün çok erken. Benimde blast olmasına rağmen test günümü dr. 15. güne verdi. Farklı bir şey bu hormon bakarsın yarına pozitif sonucunu alırsın inşallah...
Selam cnm nasilsin durumun nasil senin bugun 6. Gunun durum ne dir nasil gidiyor ?
yani yarın 15.gün oluyorCanım blast olduğundan 14.gün oluyor ama Dr la konuştum yarın tekrar test istediler.bakalım hayırlısı artık
ilk sayfada listemiz var bakabilirsin canikom tek tek yazmak zor olacakkızlar kım pozıtıf sonucu aldı.kaç kişi hamıle kaldı yazarmısınızzzzzzzzzz
Bnmde bugun gogus agrim azaldi bnde umutsuzum nedense olmicak gbitransfern 6. Gunu bugun ve sadece bacagima vuran bi agrim var. Aah ahh sonumuz hayirli olsun..
Kızlar pozitif sonucum Allah isten herkese nasip etsin
müjdeli haberlerini beklioruz tatlimçarşamba günü 6 mayıs test günüm... beklemedeyim :)
Bende birsürü Belirti vardı ama olmadı canım belirti arama derim2 mayis test günüm goguslerimde hic aci sizi yok kasiklarim arada batiyor hafif yanma oluyor onun disinda belirti yok var mi belirtisi olmayan benim gibi
Bende belirti yok umudum da yok niyeyse hiç ama hiç heyecan yok içimdeB
Bende birsürü Belirti vardı ama olmadı canım belirti arama derim
Embriyolarıma çok güveniyorduk her iki seferde de.yaşım da genç.başka bi problem mi var acaba bilmiyorum.kafayı yemek üzereyiz.Bende belirti yok umudum da yok niyeyse hiç ama hiç heyecan yok içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?