oooo az kalmis ....Kizlar benimde bugun 9. Gun sali test gunum
Herseyin hayirlisi ne erkenden uzulup isyan etme daha 4 GUNUN var bekle nasibinden varsa olur bol bol dua etÇok sSağol canım carşamba normalde baktirmam gerekiyordu 4 gün var daha internet ten baktım 8. Gün negatif sonra pozitif olan çok var inşallah benimkide öyle olur
Ewet cnm az kaldi idrar test inde cikarmi acabaoooo az kalmis ....
kacinci gun embriosu kactane transfer edildi canim?Ewet cnm az kaldi idrar test inde cikarmi acaba
kimisinde ikiz olunca erken cikio canim3. Gun 2 tane cnm
Bencede hic akilimi karistirmayayimkimisinde ikiz olunca erken cikio canim
bana sorarsan bekle az kalmis testine de zaten ...
Cnm senin ilk mi benim kizim var 6 yasinda kendiliginden oldu kizimdan oncede dusugum var ama ondan sonra olmadi bu yola bas koyduk hayirlisi artik kizimda kardes istiyorkimisinde ikiz olunca erken cikio canim
bana sorarsan bekle az kalmis testine de zaten ...
demi canim nezaman test gunun?Bencede hic akilimi karistirmayayim
bizde kardeş istioruz canim benimki 2. denememde olmuştuCnm senin ilk mi benim kizim var 6 yasinda kendiliginden oldu kizimdan oncede dusugum var ama ondan sonra olmadi bu yola bas koyduk hayirlisi artik kizimda kardes istiyor
alla alla nie ole ki canim ya bende yurtdisindayim hemen cikio burada21 nisan ama sonucu 22 nisanda alacam mecburen Ben yurtdisindayim burda boyle maalesef
Ikinci cocuk icinmi 5 deneme peki sorun nebizde kardeş istioruz canim benimki 2. denememde olmuştu
bu sefer sifir tedaviye basladik bizde 5. olacak denemem
Ingilteredeyim cnm Bastia 5 gun dedileralla alla nie ole ki canim ya bende yurtdisindayim hemen cikio burada
hadi beee kafayi yemişler tr dekiler 1 saatte alio sonucu maşallah i var turkiyeminIngilteredeyim cnm Bastia 5 gun dediler
Ewet ya ben tup bebek diyince ertesi gun dediler Sen nerdesinhadi beee kafayi yemişler tr dekiler 1 saatte alio sonucu maşallah i var turkiyemin
toplam canim ,biz 2 kere kardeş için tekrar dan denemeler yaptık ama maalesef olmadi dondurulmuslarim vardi.bitti.Ikinci cocuk icinmi 5 deneme peki sorun ne
tr demi yaptirdin canim?Ingilteredeyim cnm Bastia 5 gun dediler
sorunumuz sperm eksikliği ve morfoloji tatlimIkinci cocuk icinmi 5 deneme peki sorun ne
Yok cnm kibrisa gittimorada daha cok transfer ediyorlar diye a a 4 yumurta olustu biri fos cikmis biri gelismemisti 2 si allahtan a kalite dollendi transfer yapildi ikiside bu arada kac yasindasin ben 29tr demi yaptirdin canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?