gel canim sende bize :) hepimiz icin hayirlisi olsun insallaaahhhhOoo neguzel, saglikli beslenirsin hem, ewine de yardimci olur ne guzel.. bizimkiler cook uzakta, kaldik boyle bi basimiza
Hayirli olsun, pozitif sonuclarin olsun insallah..
Çok Üzgünüm kızlar benim yine negatif bugün 8. Günüm du dayanamadim tahlil yaptırdım sonuç hüsran
Kizz cok hossun gercektengel canim sende bize :) hepimiz icin hayirlisi olsun insallaaahhhh
canim uzulme n olur herseyin hayirlisi.. kacinci denemen ?
. Ben de üzüldüm arkadaşım daha erkenmiydi bilmiyorum ama 2 gün sonra tekrar bir baktır mutlaka hayırlısı olsun inş.Çok Üzgünüm kızlar benim yine negatif bugün 8. Günüm du dayanamadim tahlil yaptırdım sonuç hüsran
cok güzel bir haber canim maşallah değerinde cok iyiSelam.. 5 nisanda transferim oldu transferden sonra 7. Gün idrar testinde silik çizgiyi gördüm ama ilk idrardı. 8. Gün ve 9. Gün çizgi daha belirginleşti. 12. Gün kanda 273 çıktı değerim.. Yani daha dün :) Umarım sizlerde pozitif sonuç alırsınız rahat olmak çok önemli düşünmeyin odaklanmayın çünkü sonu yok şimdi de değer artacak mı sağlıklı devam edecek mi kaygıları taşıyorum.. Doğuma kadar da bitmeyecek.. sormak istedikleriniz varsa seve seve cevaplarım
Olur tabi :) teşekkür ederim.. ilk denemem benim.. Pzt tekrar kan vericem ne kadar yükselmiş ona bakıcaz.. Bana iki tane Blast embriyo transfer edildi umarım ikizdir :$ Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın maddi manevi çok yıpratıcı bir süreç..cok güzel bir haber canim maşallah değerinde cok iyi
Rabbim sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin inşallah
kacinci denemen canim listemize ekliyim senide
kaat kat katlansin değerim canim insalahOlur tabi :) teşekkür ederim.. ilk denemem benim.. Pzt tekrar kan vericem ne kadar yükselmiş ona bakıcaz.. Bana iki tane Blast embriyo transfer edildi umarım ikizdir :$ Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın maddi manevi çok yıpratıcı bir süreç..
Tşk ederim çok güzel sonuçlar almanız dileğiyle..kaat kat katlansin değerim canim insalah
amiiiinnnnnn canikom aaaammmmmiiinnnnnnTşk ederim çok güzel sonuçlar almanız dileğiyle..
Senin kaçıncı denemen ve hangi aşamadasın?amiiiinnnnnn canikom aaaammmmmiiinnnnnn
. Ben de üzüldüm arkadaşım daha erkenmiydi bilmiyorum ama 2 gün sonra tekrar bir baktır mutlaka hayırlısı olsun inş.
canim benim bu 5. denemem olacak sifirdan tedaviye basladikSenin kaçıncı denemen ve hangi aşamadasın?
canim benim yaaaa .....Allah in takdiri iste ne denir ki ancak nasip deilmis diyoruzÇok Üzgünüm kızlar benim yine negatif bugün 8. Günüm du dayanamadim tahlil yaptırdım sonuç hüsran
. İnş.seninkide öyle olur canım tabi bu sürede de rahat olmaya çalış.Çok sSağol canım carşamba normalde baktirmam gerekiyordu 4 gün var daha internet ten baktım 8. Gün negatif sonra pozitif olan çok var inşallah benimkide öyle olur
İnşallah cnm ya ama bi tane varmış ne güzel kardeşi de bi An önce gelir umarım Allah kolaylık versin hayırlı sonuçlar nasip etsincanim benim bu 5. denemem olacak sifirdan tedaviye basladik
2. denemeden bir yavrum var kardeş istioruz inşallah bu sefer yuzumuz güler
saol canim benim güzel dileklerin için....İnşallah cnm ya ama bi tane varmış ne güzel kardeşi de bi An önce gelir umarım Allah kolaylık versin hayırlı sonuçlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?