2015 NiSAN da tüp bebek:))

Yok cnm kibrisa gittimorada daha cok transfer ediyorlar diye a a 4 yumurta olustu biri fos cikmis biri gelismemisti 2 si allahtan a kalite dollendi transfer yapildi ikiside bu arada kac yasindasin ben 29
benim de 29 canim :)))
simsiki tutunsun bebisler insallah

Kizlar test sonucum yuksek ciktigi halde dr iki hafta sonra cagirdi ilkinde sonuclarim yavas yukseldi dustu simdi nasil beklicegim ya kese gorunmez diye cok korkuyorum ruyalarimda bebek gormekten kafayi yedim galiba

Kizlar test sonucum yuksek ciktigi halde dr iki hafta sonra cagirdi ilkinde sonuclarim yavas yukseldi dustu simdi nasil beklicegim ya kese gorunmez diye cok korkuyorum ruyalarimda bebek gormekten kafayi yedim galiba
başka bir dr a git canim aklindaki sorulara cevap olur hemde

Salí gunu tekrar test yapicam ona gore bakicam ama cok korkuyorum
korkma canim bebisin seninle
eger tedirginsen başka dr a gorun hem için rahatlar
bu donemler cok kritik ,ister istemez endişeler bitmiooo
ilerleyen zamanlarda daha relax olacaksin ins

korkma canim bebisin seninle
eger tedirginsen başka dr a gorun hem için rahatlar
bu donemler cok kritik ,ister istemez endişeler bitmiooo
ilerleyen zamanlarda daha relax olacaksin ins
Canim benim ikinci Denenem o yuzden hersey test gunuyle bitmiyo yok kese yok malo atisi Rabbim bu yolda emek veren herkese sabir versin cok zor

Mrb cnm çok sevindim senin adına insllh bizlerde görürüz çift çizgiyi benim 25 de test günüm iki tane transfer edilmiş dedin yasin kaç bide hangi hastanede yaptırdım cnm

Canim benim ikinci Denenem o yuzden hersey test gunuyle bitmiyo yok kese yok malo atisi Rabbim bu yolda emek veren herkese sabir versin cok zor
oyle tabiki tatlim benim bir evladim var 2. denemeden
sen sakin ol Allah a birak
zamanla hersey yoluna girio

Daha ilk denemem. Yumurtalarım çok geç büyüdü ben de pko var. 20 gün sürdü sonra 17 tane toplandı 10 tanesi döllendi ve 5.gün 4 tane donduruldu. Bu arada boyun fıtığı ameliyatı oldum. 1 ay sonra da transferi yaptık. Dr iki embriyo koyalım dedi ama ben şimdi değil dedim. Eğer bu tutmazsa ki inşallah tutar bidahaki denememde 2 embriyo olacak inşallah.

Arkadaşlar benim transferin 3.günü hiç birşey hissetmiyorm ne bel ağrısı ne kaşık ne bas nede lekelenme var açıkçası hiç bi şey hissetmeyrum bazen tüp Bbk yaptrdgimi bile unutuyorum

Arkadaşlar benim transferin 3.günü hiç birşey hissetmiyorm ne bel ağrısı ne kaşık ne bas nede lekelenme var açıkçası hiç bi şey hissetmeyrum bazen tüp Bbk yaptrdgimi bile unutuyorum
Belirtiler berkese göre değişiyormuş. Benim özellikle sağ kasığımda batma var. Karnımda hep sürekli bir ağrı. Dün 11 de yapıldı transfer. Bugün 1 .gün daha normalmidir bu ağrılar ki.

Ne kadar şanslısın canım. İlla ki birşeyler hissetmene gerek yok. Umarım kokay ve rahat bir sürecin ardından bebişin sana tutunur

daha cok yeni canim ilerleyen günlerde hissedeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…