Pko var bendesorunumuz sperm eksikliği ve morfoloji tatlim
sizin sorun nedir?
benim de 29 canim :)))Yok cnm kibrisa gittimorada daha cok transfer ediyorlar diye a a 4 yumurta olustu biri fos cikmis biri gelismemisti 2 si allahtan a kalite dollendi transfer yapildi ikiside bu arada kac yasindasin ben 29
Insallah cnmbenim de 29 canim :)))
simsiki tutunsun bebisler insallah
Herseyin hayirlisi ne erkenden uzulup isyan etme daha 4 GUNUN var bekle nasibinden varsa olur bol bol dua et
. İnş.seninkide öyle olur canım tabi bu sürede de rahat olmaya çalış.
başka bir dr a git canim aklindaki sorulara cevap olur hemdeKizlar test sonucum yuksek ciktigi halde dr iki hafta sonra cagirdi ilkinde sonuclarim yavas yukseldi dustu simdi nasil beklicegim ya kese gorunmez diye cok korkuyorum ruyalarimda bebek gormekten kafayi yedim galiba
Salí gunu tekrar test yapicam ona gore bakicam ama cok korkuyorumbaşka bir dr a git canim aklindaki sorulara cevap olur hemde
korkma canim bebisin seninleSalí gunu tekrar test yapicam ona gore bakicam ama cok korkuyorum
Canim benim ikinci Denenem o yuzden hersey test gunuyle bitmiyo yok kese yok malo atisi Rabbim bu yolda emek veren herkese sabir versin cok zorkorkma canim bebisin seninle
eger tedirginsen başka dr a gorun hem için rahatlar
bu donemler cok kritik ,ister istemez endişeler bitmiooo
ilerleyen zamanlarda daha relax olacaksin ins
Olur tabi :) teşekkür ederim.. ilk denemem benim.. Pzt tekrar kan vericem ne kadar yükselmiş ona bakıcaz.. Bana iki tane Blast embriyo transfer edildi umarım ikizdir :$ Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın maddi manevi çok yıpratıcı bir süreç..
oyle tabiki tatlim benim bir evladim var 2. denemedenCanim benim ikinci Denenem o yuzden hersey test gunuyle bitmiyo yok kese yok malo atisi Rabbim bu yolda emek veren herkese sabir versin cok zor
inşallah tatlim Rabbim isteyen herkese anneliği tattirsin inşallah...Selam herkese.
Benim de nihayet dün transferim oldu. Çok heyecanlıyım. 6 sene sonrasında inşallah kavuşurum ben de hayallerime.
Belirtiler berkese göre değişiyormuş. Benim özellikle sağ kasığımda batma var. Karnımda hep sürekli bir ağrı. Dün 11 de yapıldı transfer. Bugün 1 .gün daha normalmidir bu ağrılar ki.Arkadaşlar benim transferin 3.günü hiç birşey hissetmiyorm ne bel ağrısı ne kaşık ne bas nede lekelenme var açıkçası hiç bi şey hissetmeyrumbazen tüp Bbk yaptrdgimi bile unutuyorum
Ne kadar şanslısın canım. İlla ki birşeyler hissetmene gerek yok. Umarım kokay ve rahat bir sürecin ardından bebişin sana tutunurArkadaşlar benim transferin 3.günü hiç birşey hissetmiyorm ne bel ağrısı ne kaşık ne bas nede lekelenme var açıkçası hiç bi şey hissetmeyrumbazen tüp Bbk yaptrdgimi bile unutuyorum
Ben Bahçeci fulya da yaptırdım yaşım 30. Tşk ederim umarım sende görürsün o çizgiyi.Mrb cnm çok sevindim senin adına insllh bizlerde görürüz çift çizgiyi benim 25 de test günüm iki tane transfer edilmiş dedin yasin kaç bide hangi hastanede yaptırdım cnm
daha cok yeni canim ilerleyen günlerde hissedeceksinArkadaşlar benim transferin 3.günü hiç birşey hissetmiyorm ne bel ağrısı ne kaşık ne bas nede lekelenme var açıkçası hiç bi şey hissetmeyrumbazen tüp Bbk yaptrdgimi bile unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?