- 3 Ağustos 2011
- 356
- 653
- 103
Perşembe günü yapıldı transferm bugün pazar erken mi gerçekten şaşırdım bazen içim de birşeyler olabileceğini bile unutuyorumdaha cok yeni canim ilerleyen günlerde hissedeceksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Perşembe günü yapıldı transferm bugün pazar erken mi gerçekten şaşırdım bazen içim de birşeyler olabileceğini bile unutuyorumdaha cok yeni canim ilerleyen günlerde hissedeceksin
tabiki de tatlim 1 hafta sonra genelde bebeğin kendini belli ederPerşembe günü yapıldı transferm bugün pazar erken mi gerçekten şaşırdım bazen içim de birşeyler olabileceğini bile unutuyorum
Bende hiç ağrı falan olmadığı için nedesem yalan olur inşallah bebeğin senledirBelirtiler berkese göre değişiyormuş. Benim özellikle sağ kasığımda batma var. Karnımda hep sürekli bir ağrı. Dün 11 de yapıldı transfer. Bugün 1 .gün daha normalmidir bu ağrılar ki.
Düşünmesi hayali bile o kadar güzel ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)tabiki de tatlim 1 hafta sonra genelde bebeğin kendini belli eder
bazilarinin bünyesi farkli tabiki kasik agrisi bel agrisi karin agrisi....hissedenler oluo kimiside hissedigini sanio cunku beyin oraya odakli oluo
kimileri de hic bisi hissetmio tatlim sen merak etme
Allah in izniyle bebeğin seninle onu dusun
İnşallah canım isteyen herkese nasip etsin RabbimNe kadar şanslısın canım. İlla ki birşeyler hissetmene gerek yok. Umarım kokay ve rahat bir sürecin ardından bebişin sana tutunur
Amin canım inşallahBende hiç ağrı falan olmadığı için nedesem yalan olur inşallah bebeğin senledir
amin canikomKızlar tedavinin 7. Günündeyim puregon ve orgalutran vuruyorum yarın kontrolüm var. inşallah herşey yolunda gider. Şu mübarek gecelerin yüzü suyu hürmetine Rabbim yüzlerimizi güldürsün....
Ben Bahçeci fulya da yaptırdım yaşım 30. Tşk ederim umarım sende görürsün o çizgiyi.
EsEs50 canim birsey sormak istiyorum, bugun benim transferde 7. Gunum bitti. Gaz cok oluyor, bir de ayrica bugun sirt agrisi basladi.bilgin var mi bu konuda, diyorum gazdan mi oluyor acaba?
Merhaba canim, benimde karnima bastirinca agri oluyor, hani spor yaparsin kaslarin agrir ya ayni onun gibi, acayip sislik var ..Mrb cnm benimde transfer sonrası 5. Günüm bendede çok gaz var sırt agrilarimda oluyor bide benim karnına elimle bastırınca da ağrı oluyor ama bunlar gazdan kaynaklı birazda kısıtlı hareketten oluyor sanirim
Merhaba canim, benimde karnima bastirinca agri oluyor, hani spor yaparsin kaslarin agrir ya ayni onun gibi, acayip sislik var ..
Bence erken daha çıkmayabilir benim kasıklarımda batma oldu sadece başka bişey yaşamadım göğüslerim çok hafif ağrıyordu hala öyle.. Rahat ol düşünme yoksa zaman geçmez 5 gün sonra yap tekrar ucuz testlerden bile olabilir eğer gebelik varsa çıkar yoksa da kan tahliline kendini hazırlar öyle gidersin ama inş böyle bişey olmaz tabi.. Belirti gerçekten arama dinleme kendini bi de sen nerede yaptırdın ve ilaç ne kullanıyorsun? Bende iğne var bitane sonra vitaminler ostrojen bantları... Vs..Saol cnm bugün evde su erken gebelik testlerinden aldım yaptım sonuç negatif ama daha çok erken test gününe 6 gün var daha insllh pozitifi görürüm goguslerim çok agriyor birde sağ kasiikda ara ara sancı iluyo senin belirtilerin neydi cnm
Bence erken daha çıkmayabilir benim kasıklarımda batma oldu sadece başka bişey yaşamadım göğüslerim çok hafif ağrıyordu hala öyle.. Rahat ol düşünme yoksa zaman geçmez 5 gün sonra yap tekrar ucuz testlerden bile olabilir eğer gebelik varsa çıkar yoksa da kan tahliline kendini hazırlar öyle gidersin ama inş böyle bişey olmaz tabi.. Belirti gerçekten arama dinleme kendini bi de sen nerede yaptırdın ve ilaç ne kullanıyorsun? Bende iğne var bitane sonra vitaminler ostrojen bantları... Vs..
Bence erken daha çıkmayabilir benim kasıklarımda batma oldu sadece başka bişey yaşamadım göğüslerim çok hafif ağrıyordu hala öyle.. Rahat ol düşünme yoksa zaman geçmez 5 gün sonra yap tekrar ucuz testlerden bile olabilir eğer gebelik varsa çıkar yoksa da kan tahliline kendini hazırlar öyle gidersin ama inş böyle bişey olmaz tabi.. Belirti gerçekten arama dinleme kendini bi de sen nerede yaptırdın ve ilaç ne kullanıyorsun? Bende iğne var bitane sonra vitaminler ostrojen bantları... Vs..
Cnm ben ikitellide bati bahat. Hastanesine. Gidiyorum Dr. Fuat eserol şuanda folbiol kor aspirin sabah aksam olmak üzere günde 4 tane estroferm bide progeston ilacını fitil olarak kullanıyorum ben sabah 2 aksam 2 bide 5 günde 1 düşük önleyici iğne var
Aynen cnm benimde
Bide sen JEL kullaniyomusun ben progeston ilacını fitil olarak sabah aksam 2 ser tane kullaniyorum
canim transfer sonrasi gaz,sislik olmasi cok normal hamilelikte de bu belirtiler oluoEsEs50 canim birsey sormak istiyorum, bugun benim transferde 7. Gunum bitti. Gaz cok oluyor, bir de ayrica bugun sirt agrisi basladi.bilgin var mi bu konuda, diyorum gazdan mi oluyor acaba?