sen kullanmaya başladın demek hayrlı olsun.neden böyle karar verdin?Aynen ya bizim toplumun insanlarından gıcık almaya başladım çok gereksizler çoğu
Kız bigün bende burun tıkanıklığından tuzlu su çektim beymim yandı sanki. Üstüne 2 gün de baş ağrısı eklendi. Allah sabır versin hepimize. Ben izne çıktım canım. İş hayatı finiş oldu
uzun zamandr 5.ayımdan beri diyeyim burun tıkanıklığı yaşıyorum.ama gündüz değil gece yatmaya yakın çıldryrm nerdeyse düz tuzlu su çektim çok tuzlu yapmışım ölüyorm sandımneyse bi de şu uykusuzluk çekmeye başlasın mı diolar uykuszluktan yana problemim yok ama iki gecedir eşim horluyorum diye uyandırıyor beni iyi misn diyor iyi misn korkuyla :)çok ses çıkartyrm sanırım.yarın inşallah doktora gidiyorum.31+6da olucaz çalışabilir raporu almaya.başka alıcak olan var mı?
gece uyandğmda oldu yatmadan önce çok su içnce oluyor.zorlanıyorum ister istemez ama ben çalışmayı düşünyrm inşallh bakalım doktor ne diyorBen de uykusuzluk söyle gece çok uyanıyorum wc için haliyle uyku bölünüyor bazende eşim ise giderken uykum kaçıyor 2 saat dalamiyorum sonra bi uyuyorum öğlen kalkiyorum. Kendini iyi hissediyorsan çalış
Ben bu halimden calisabildigimi hayal bile edemiyorum agirlastim hele yemek yiyin şu içinde bildiğin balon gibi yurumemi engelliyor
Kızlar ben doğum yaptım, cuma gunu suyum geldi.acil epidural sezeryan oldum.33+1 de.
ayy maşallh hayrlı olsun canım.nasılsınız ?su gelmesi nasıl his anlatr msn?Kızlar ben doğum yaptım, cuma gunu suyum geldi.acil epidural sezeryan oldum.33+1 de.
Geçmiş olsun Canım cennet kokulu bebişlerini aldın kucağına rabbim hepinize sağlık sıhhat versin inşallah bizi habersiz bırakma canımKızlar ben doğum yaptım, cuma gunu suyum geldi.acil epidural sezeryan oldum.33+1 de.
Canım benim kanamam oldu. Dr artık çalışamazsın dedi. Bide zaten çalışacak gücüm kalmadı uykusuzluk yorgunluk ağrılar mahvetti elhamdulillah tabi. Bebişi yormak istemiyorum. Onun da benim de sağlığımız için bıraktımsen kullanmaya başladın demek hayrlı olsun.neden böyle karar verdin?
Cnm hala kuvozdelerGeçmiş olsun Canım cennet kokulu bebişlerini aldın kucağına rabbim hepinize sağlık sıhhat versin inşallah bizi habersiz bırakma canım
Tesekkur ederim cnm,bebişler kuvozdeler cnm.ama saglık durumları iyi şükürGeçmiş olsun canım hayırlı olsun İkizlerde bu haftalar çok normal nasılsın bebis lerin nasıl.
cok saol cnm,suyun gelmesi çok farklı .anlarsın hemen.zayen akışı durduramadıpın için farkediyorsun.bacagından aşağıya aktı,hemen anladımayy maşallh hayrlı olsun canım.nasılsınız ?su gelmesi nasıl his anlatr msn?
Tesekkur ederim cnm,bebişler kuvozdeler cnm.ama saglık durumları iyi şükür
cok saol cnm,suyun gelmesi çok farklı .anlarsın hemen.zayen akışı durduramadıpın için farkediyorsun.bacagından aşağıya aktı,hemen anladım
Ayyyyhadi maşallah sizlere canım. Dilerim en kısa zamanda bebişlerin sağ salim evlerine de kavuşur :) bikaç arkadaş daha doğum yapmış ne güzel ya hepinize maşallah :)Kızlar ben doğum yaptım, cuma gunu suyum geldi.acil epidural sezeryan oldum.33+1 de.
arkadaşlar doktora gttm.doktor hiçbir syee bakmadan verdi raporu.şaşırdım bakması gerekmez mi?iki hafta sonra gel dedi.sekreterine sordum 5hfta sonra tam olarak hangi tarihe geliyor dedim.çünkü ne az ne fazla çalşmak istemyrm.doktordan öğreneyim ki dedim sanırm muhasebecmizin bu konuda bilgisi yok bilgi sahibi arkdşlar varsa yardmcı olurlarsa sevnirm.
Ayyy cnm Allahim tez zamanda kucagina versin bebislerini IKIzlar ben doğum yaptım, cuma gunu suyum geldi.acil epidural sezeryan oldum.33+1 de.
Ayy cnm Allahim tez zamanda kucagina versin senin ikizler normalde benim tek bile durmak istemiyo 32 haftayiz rahim kanalina yerlesmis asada baski tualete bile zor gidiyorum hep baski icinde senin bebisler kac kg dogdular acilman varmiydiKızlar ben doğum yaptım, cuma gunu suyum geldi.acil epidural sezeryan oldum.33+1 de.
Kizlar bebisi asada olupta baski yapan varmi bana ocagin 1 gun verdiler ama benim kizin o gune dayanacigini hic sanmiyorum 2 gune bir acildeyiz kasilmam var kasiklarimdan yuruyemiyorum ama nst cikmiyo anlayamadik gecen haftada rahim agzina 28 mm dedi sizce hemen acilirmi
Cnm tsk ederim, bnmde bir bebegimin bası rahim agızındaydı. 3 cm acılmam olmuş ve suyum geldi,bol bol yat.hiç kalkma sakın .bnm biri 2015 gr biri 1680 gr dogdu ki.ultrasonda 1680 olan daha kilolu cıkıyordu.onun için ultrason ölçümleri her zaman doğru çıkmıyor.sana bir tedavi uygulanıyor mu şu an?Ayyy cnm Allahim tez zamanda kucagina versin bebislerini I
Ayy cnm Allahim tez zamanda kucagina versin senin ikizler normalde benim tek bile durmak istemiyo 32 haftayiz rahim kanalina yerlesmis asada baski tualete bile zor gidiyorum hep baski icinde senin bebisler kac kg dogdular acilman varmiydi
Cnm yatiyorum ama nst bisey cikmadi ve acilmada olmadigi icin hic bir tedavi uygulanmiyor sadece progestan verdi bu ay hatta ben ciger gelistirici ilac vurur diye bekliyorum cocugum icin ama acilmam olmadigi icin bisey yapmiyorlar hemde ayrI ayri iki dr gidiyorum biri ozel ama yeni dogum unitesi yok biride devlet hastanesi ordada doc. Bakiyo ama oda bisey demedi bir hafta ona birhafta digerine gidiyorum korkumdan ozel progestan yazdI acilma yok dedi obur haftayada devlete gitcem bakalim o ne diyecekCnm tsk ederim, bnmde bir bebegimin bası rahim agızındaydı. 3 cm acılmam olmuş ve suyum geldi,bol bol yat.hiç kalkma sakın .bnm biri 2015 gr biri 1680 gr dogdu ki.ultrasonda 1680 olan daha kilolu cıkıyordu.onun için ultrason ölçümleri her zaman doğru çıkmıyor.sana bir tedavi uygulanıyor mu şu an?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?