Cnm dra son gittiğimde bende de açılma yoktu,ama senin hiç korkmanagerek yok.bnm ikiz olduğu için baskı çoktu,iki drda aynı seyi diyorsa,sorun yoktur.Cnm yatiyorum ama nst bisey cikmadi ve acilmada olmadigi icin hic bir tedavi uygulanmiyor sadece progestan verdi bu ay hatta ben ciger gelistirici ilac vurur diye bekliyorum cocugum icin ama acilmam olmadigi icin bisey yapmiyorlar hemde ayrI ayri iki dr gidiyorum biri ozel ama yeni dogum unitesi yok biride devlet hastanesi ordada doc. Bakiyo ama oda bisey demedi bir hafta ona birhafta digerine gidiyorum korkumdan ozel progestan yazdI acilma yok dedi obur haftayada devlete gitcem bakalim o ne diyecek
teşekkr ederm ttalım saol valla37+0 da tam ayriliyorsun canim bi gün öncesinden al raporunu o zamana kadar dayanamazsan arada gidip calisamaz raporu alabilirsin
ay canım yaa aynen.dün bende düşündm buraya ilk yazışımı bu macerayı ALLAHIN bize verdiği nimeti çok sükür :) destek olan herkesten Allh razı olsunKizlar hamileligimin ilk ayindan hatta bebislerimizin ilk transfer edildigi gunden beri birlikteyiz bazen sadece okudum ciktim bazen cevap verdim bazende biseyler sordum ama bir birimizi tanimasakta gonullerimiz birdi bazilarinin hic tutmadi bazilarimizin hamileligi yarida kesildi hatta ben tc1 okuduktan sonra cok rahatsizlandim piskolojik olarak duydugum gun ilk kasilmalarimi ogun yasadim ve acillik oldum cunku okadar benimsemisimki sizi onun acisini icimde yasadim ama genede rabbim buyuk ve az bi zamanimiz kaldi ins bu beraber ciktigimiz bu yolda hepimiz cocullarimizi sag saglim kucagimiza aliriz KIZLAR BEN SIZI TANIMASAM BILE COK SEVIYORUM
Cnm zaten Ikizlerin riski daha cok ama benimde duadan baska elimden gelen bisey yok cunku acilma bildigime gore nekadar kapali olursa olsun dogum baslarsa 9 saatte acilma oluyormus yanlis bilmiyorsam doktor hic biseyin garantisi yok dedi ama Allahtan haftalar gectikte birazdaha umut veriyorlar kuvezde hayatlarini surdure bilir diyorlar tek umudumuz o ya bide evde kasilmam olupta nst giriyorum dum duz bir cizgi cikiyo agrin yok diyorlar bu yuzden bi ilac tedavisi uygulamiyorlar sadece progestan 200 luk verdiler oda cocugu tutarmi tutmazmi bilmiyorumCnm dra son gittiğimde bende de açılma yoktu,ama senin hiç korkmanagerek yok.bnm ikiz olduğu için baskı çoktu,iki drda aynı seyi diyorsa,sorun yoktur.
Progesteronun cok yararı oluyor cnm, zaten bu haftadan sonra korkma cnm.doğarsa bnm minnaklar gibi kuvoze girer.Ama Allah korusun zamanında gelsin inş.Cnm zaten Ikizlerin riski daha cok ama benimde duadan baska elimden gelen bisey yok cunku acilma bildigime gore nekadar kapali olursa olsun dogum baslarsa 9 saatte acilma oluyormus yanlis bilmiyorsam doktor hic biseyin garantisi yok dedi ama Allahtan haftalar gectikte birazdaha umut veriyorlar kuvezde hayatlarini surdure bilir diyorlar tek umudumuz o ya bide evde kasilmam olupta nst giriyorum dum duz bir cizgi cikiyo agrin yok diyorlar bu yuzden bi ilac tedavisi uygulamiyorlar sadece progestan 200 luk verdiler oda cocugu tutarmi tutmazmi bilmiyorum
Cnm zaten Ikizlerin riski daha cok ama benimde duadan baska elimden gelen bisey yok cunku acilma bildigime gore nekadar kapali olursa olsun dogum baslarsa 9 saatte acilma oluyormus yanlis bilmiyorsam doktor hic biseyin garantisi yok dedi ama Allahtan haftalar gectikte birazdaha umut veriyorlar kuvezde hayatlarini surdure bilir diyorlar tek umudumuz o ya bide evde kasilmam olupta nst giriyorum dum duz bir cizgi cikiyo agrin yok diyorlar bu yuzden bi ilac tedavisi uygulamiyorlar sadece progestan 200 luk verdiler oda cocugu tutarmi tutmazmi bilmiyorum
Cnm sanirsam yalanci kasilma karnim ayagiya kalkinca tas gibi sertlesiyo kostur kostur acile gidiyoruz nstye sokuyorlar nsttede dum duz cizgi agrin yok idral yolu intihabin var diyip gonderiyorlar ama her ayagiya kalktigimda tualete bile gobegimi tutarak gidiyordum simdi kasilma azaldibu seferde tualete felan gittigimde cocugumun kafasinin rahim kanali kanalina baskisini hissediyorum artik kilosu artmaya baslayincami ne bu haftada onu cok hissediyorumCanim kasılmalar için adalat diye bir ilaç var normalde tansiyon ilacı kontrollu salinim diye geçiyor damarlarını genişletip kan akışını kolaylaştırdigi için kasılmalar önlüyor. Ben dahil o kadar çok kullanan var ki benim kasilmam olmadığı halde vermişti doktorum sanırım 27 de.Bu arada kasılmaların Nerede Rahimde mi karnında mi yalancı kasılmalar olmasin
Cnm sanirsam yalanci kasilma karnim ayagiya kalkinca tas gibi sertlesiyo kostur kostur acile gidiyoruz nstye sokuyorlar nsttede dum duz cizgi agrin yok idral yolu intihabin var diyip gonderiyorlar ama her ayagiya kalktigimda tualete bile gobegimi tutarak gidiyordum simdi kasilma azaldibu seferde tualete felan gittigimde cocugumun kafasinin rahim kanali kanalina baskisini hissediyorum artik kilosu artmaya baslayincami ne bu haftada onu cok hissediyorum
merhaba güzel anneler,nasılsınz ne durmlardasınız?ben anlatacak olursam bir haftadan fazladır sabahları hep dişlerimi kanamış buluyorum.fırcalarken kanıyor,sert bi şey yerken kanıyor.gece yatmadan önceki burun tıknklığım devam ediyor.artık eğilirken kalkarken seri hareket edemiyorum.bir iki gece yatakta dönerken tam çatı diye adlandırlan kemiklerimde müthiş bi ağrı hissetim korktum.sonra netten okdum meğr kemikler açılıyormus.sola yatmak gerektiğini bilyorum ama hep solda duramıyorm gece uyanıyorm mecbur sağıma dönyrm bi zararı olur mu.bu arada sabrszlanmaya başladım bi gelsin istyrm bi gelmesnden korkuyorum o sorumluluktan layıkıyla yapabilr miyim diyorum.vay be psikolojime bak buraya yazınca bi değiişik oldum :)
canm hazır ama bnmkiler peynir her gün her gün de 600ml kesin ya da 800ml süt içyrm.geçenlerde annemn mayaladığı küçük bidon bi yoğurud tek başıma 8-9 günde bitrdm dha ne kalsiyum istiyormuş bu bebek :)
teşekkür ederim canım bi de maden suyunu deneyeyim bakalımCanim benimkikerde hazır takılma ne yapalım nerden bulunan mayalama yoğurt süt doktorum sabah aç karnına ve gece yatmadan süt iç dedi belkide daha yararlıdır. Kalsiyum kullanıyormusun canım oda etkili oluyor bende bu kadar tüketime son zamanlarda sol ayağım çok ağrıyor her akşam bi masaj seansimiz var esim tarafindan:)bebekler çok çekiyor demekki birde maden suyunu aç asiti geçince iç çok yararlı mineral bakimindan
Rica ederim canımteşekkür ederim canım bi de maden suyunu deneyeyim bakalım
Selam kızlar ben adalat diye bir hap kullanıyorum erken doğum olmasın dye gebeliğin kaçıncı haftasına kadar kullanılıyor bi bilginiz war mı
Tek doktora gittiğim zaman ölçüyorlar cnmBende kullanıyorum canım sanırım doğuma 1 hafta felan kaldığında bırakırız ben progesteronda kullanıyorum tansiyonunu olcuyormusun hiç biliyorsunuz Adalat tansiyon ilacı damarları genişletip kasılmalar onluyor
Bana da doktorum 37. Haftadan sonra bıraktıracak adalat hapınıTek doktora gittiğim zaman ölçüyorlar cnm
Tek doktora gittiğim zaman ölçüyorlar cnm
neden sezaryen canım?Normal çıkıyordur heralde değil mi 14 e kadar normalmis sonrası Allah korusun tehlike benimde 10/7 11/7 bazen nadir 12/7 oluyor bu ilaç gerçekten çok etkili az kaldı zaten Rabbim sağlıkla zamanında doğurmaz nasip etsin hepimize.Bu arada 1 gün var aramızda ben Sezeryan olucam mecbur sana gün verdi mi biz daha konuşmadık doktorla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?