- 18 Ağustos 2014
- 513
- 593
- 103
- 40
yani ben netten kafami ck krstrdm da o yüzden.snra pat die aldk.esin bakacaksa sorun yok
pembe ve fistik yesili renkleri olani gordum canim güzeldi.kötü denemez dedigin gibi hepsi brbirine benzio.hele karyola alacaksan hic pahali bi sey almaCanim bende e bebekten bunlara baktım senin bunları görme Şansın oldumu bu arada bütün yorumlar park yatakları çoğunun aynı olduğu ben zaten yatak odasına yanıma alicam park yatağı birde karyola alicaz ahşap o yüzden çok pahalı birsey istemiyorum açıkçası.Minnoslarin her geçen gün eksiği artiyor:)
pembe ve fistik yesili renkleri olani gordum canim güzeldi.kötü denemez dedigin gibi hepsi brbirine benzio.hele karyola alacaksan hic pahali bi sey alma
güle güle kulln canım :)cibnilikli filan :)Dün babamla eşimi yolladım e bebeğe bunu almışlar pembesi eve geldiler kurduk çok hoşuma gitti 400 e almışlar 160da kraftan yatağı genelde erkekler pahali olan en iyisi olarak düşünürler ya olsun ne yapalım ahşap beşiği de annem alcak en azından yatak olayı bitti sayilir.
güle güle kulln canım :)cibnilikli filan :)
Canım çok güzel senin minnoş güzel günlerde kullanır inşallah.... Valla heyecanla bizde bekliyoruz ve hazırlıklar devam ediyor eksikleri hiç bitmiyor ve her aldığım şeye gelip gidip bakıyorum sevip sevip yerine koyuyorum rabbim onların kokularını almayı nasip etsin hepimize ve isteyen herkese... Valla bende çok ağırlaştım bugün 30. Haftamıza girdik yarın doktor konturolumuz var ama benim 1 haftadır ellerimde ve kollarımda uyuşukluk oluyor ve güçsüzlük tutuğum şeyleri tam sıkamıyorum sabahları hep bu şekilde uyanıyorum ve hareket ettikçe ancak bu saatlerde azalıyor... Artık hepimiz ağırlıklaştık bu tür şeylerle karşılaşacağız sanırsamGüzel Anneler herkes ağırlaştı galiba kimseler yazmıyor ne yalan söylim benim hareketlerin kısıtlanması başladı.Ben 23 .haftadan bu yana yattığım için yürüyüş şansım da yoktu yine şükür olsun bugunumuze.Hazırlıklar ne alemde bizimki bitti gibi besiginde siparişini verdik dolabıni da kendimiz yapturiyoruz özel ölçü vererek güzel günlerde kullansın minnoslar inşallah. Bakın bu da besigimiz yatak odasında park yatak oturma odasında dolabı ve beşiği olucak kuzumun.Besiginde kristal kulplarından da dolaba taktiricam takım olsun diye
Kızlar bebegim az hareke ediyor dünden bu yana, korkuyor um sizde durumlar nasıl. Yeri daraldığı için mi acaba. Rabbim korusun melekleri mizi.
Ayy cok sismissin ay agirlasmissin gibi laflara sinir olan var mi
Ben anlamyrm gerçekten bunlari sallamamaya calsyrum
Saol cani m Allah razı olsssun. Normale dondu co k şükür.Canim korkma 32 den sonra yerleri daralıyor iyice ve agirlasiyorlar hareketlerini say iki saat içinde 10 hareket yeterliymis şekerli şeyler yiyip sol tarafina uzan karnını sev karşılık verir merak etme benim arada iki gün eskiye oranla yavaşlıyor gibi olmuştu sonra normale döndü korkma hiç çok telaş yapıp kendini rahat hissetmiyorsan bi doktora görün istersen canım.
Aynen lohusa depresyonun baş aktörleri art niyetli insanlar. Ben önemli değil veririm kiloları dedikçe mal gibi daha da coşuyorlar uyuzlarO kişiler malesef hep var canım bizim bi tanidik kadın her defasında aksatmadan pogacaya dönmussun deyip duruyor ben kendimi iyi hissediyorum deyince de daha durrr görcem ben seni diyorhep yatıyorum diye de yat yat bu iyi günlerin yatmaya vaktin bile olmayacak deyip duruyor.Offf kadına uyuz oluyorum saçını başını yolasim geliyor da işte kayinvalidemin çok samimi arkadaşı
Saol cani m Allah razı olsssun. Normale dondu co k şükür.
Aynen lohusa depresyonun baş aktörleri art niyetli insanlar. Ben önemli değil veririm kiloları dedikçe mal gibi daha da coşuyorlar uyuzlar
Aynen ya bizim toplumun insanlarından gıcık almaya başladım çok gereksizler çoğuAynen canım illaki her lafa bi cevap verecek ama hep negatif.Benim bir sürü ilaç ve vitamin kullandigimi serklaj olduğumu aylardır evde yattigimi ve psikolojimi çok iyi bilen bi kadın bu.Kayinvalidemde kaldık 2 aya yakın Kayinvalideme Allah kolaylik versin isin zor diyen bana da işi ne tabiki bakacak diyen bir kadın bu:)Geçenlerde ben bi hap yutmadim 6 kilo doğurdum benim bi arkadas vitamin üstüne vitamin yuttu 2 kilo çocuk doğurdu diyor.Ben böyle bi kadınla mücadele ediyorum kızlar bosverinnnnnn
Kız bigün bende burun tıkanıklığından tuzlu su çektim beymim yandı sanki. Üstüne 2 gün de baş ağrısı eklendi. Allah sabır versin hepimize. Ben izne çıktım canım. İş hayatı finiş olduuzun zamandr 5.ayımdan beri diyeyim burun tıkanıklığı yaşıyorum.ama gündüz değil gece yatmaya yakın çıldryrm nerdeyse düz tuzlu su çektim çok tuzlu yapmışım ölüyorm sandımneyse bi de şu uykusuzluk çekmeye başlasın mı diolar uykuszluktan yana problemim yok ama iki gecedir eşim horluyorum diye uyandırıyor beni iyi misn diyor iyi misn korkuyla :)çok ses çıkartyrm sanırım.yarın inşallah doktora gidiyorum.31+6da olucaz çalışabilir raporu almaya.başka alıcak olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?