sıkma canını inşallah nasibinde vardır ve en kısa zamanda kavuşursun evlatlarına cnmcanım tek tüpüm tıkalı, birde rahimde şekil düzeltildi.. bunlar dışında herhangi bir problemimiz yoktu.. olmayınca olmuyor malesef.
aaa neden öyle olmuş kiBenim bugün kontrolüm vardı ve işler yolunda değil... sadece 3 yumurta gelişiyor ve onlar da henüz 6mm. Hal bu ki bugün tedavinin 9. günü. Cumartesiden bu yana 8 toz 4 su şeklinde menopur vuruluyordu bugünden itibaren 9 toz 4 su oldu. İlk tedavide daha iyi cevap vermiştin dedi doktorum bütün moralim alt üst oldu...
canm benmde tedavım 11.günde ıptal oldu yada 12.gunde 14ml dı oyle kala kaldı ne desek boş cok uzucu bı durum inşallah o 3 yumurtan gelısımını tamamlar ve bebegıne kavısursunBenim bugün kontrolüm vardı ve işler yolunda değil... sadece 3 yumurta gelişiyor ve onlar da henüz 6mm. Hal bu ki bugün tedavinin 9. günü. Cumartesiden bu yana 8 toz 4 su şeklinde menopur vuruluyordu bugünden itibaren 9 toz 4 su oldu. İlk tedavide daha iyi cevap vermiştin dedi doktorum bütün moralim alt üst oldu...
kız kardesım 1 nısanda transfer oldu 8 nısanda evet sılık ıkıncı cızgıyı gormustu kandada cıkmıstı ama suan ekse gorunmuyo beklemedeyıs ınsallah olumlu sonuc alırsın allah yar ve yardımcınız olsnPozitif sonuç alan arkadaşlar bir sorum var. benim 5. Gün embriyosu transferim, transferden 8 gün sonra idrar testi yaptım ve tek çizgi ikinci çizginin esamesi bile yok. Acaba sizde idrar testi yapmismiydiniz?
Benim bugün kontrolüm vardı ve işler yolunda değil... sadece 3 yumurta gelişiyor ve onlar da henüz 6mm. Hal bu ki bugün tedavinin 9. günü. Cumartesiden bu yana 8 toz 4 su şeklinde menopur vuruluyordu bugünden itibaren 9 toz 4 su oldu. İlk tedavide daha iyi cevap vermiştin dedi doktorum bütün moralim alt üst oldu...
Pozitif sonuç alan arkadaşlar bir sorum var. benim 5. Gün embriyosu transferim, transferden 8 gün sonra idrar testi yaptım ve tek çizgi ikinci çizginin esamesi bile yok. Acaba sizde idrar testi yapmismiydiniz?
Hayırlı olsun cnm. Doktorun kim hangi metkeze gidiyorsun. Ve problem nedir.slm benim adetin 2. günü bugün tüp bebek tedavisine start verdik bu ay sonuna tüp olacak inşallah bi aksilik çıkmaz Allah yardımcımız olsun
ne jeliKizlar jel kullanan varsa devlet karsiyo haberiniz olsun
Herkese vermiyorlar bazi tedavilerde veriyorlar normal fiyati 75 tl ye aliyodum bugun dr à yazdirdim 26.5 aldimne jeli
rahim dinlendirme önerdiler miherkese merhaba.. emriyoloğum aradı c.tesi günü transferim varmışbu sefer 4. gün transferi yapacaklarmış. daha önceki transferlerimden 1 i 5.gün , diğeri 6. gün transfer edilmişti. bu sefer böyle yapacaklarmış nolur dualarınızı eksik etmeyin
rahim dinlendirme önerdiler mi[/QU
ilk transferimden 2 ay sonra dondurulmuşları koymuştuk.. sonrasında ben kendim bekledim 2. tüp yapmak için (bu arada rahim şekil düzeltmesi yapıldı )
canım ben yaptırdım pazartesi sonuç belli olucak inşallah olumlu olurnisanda tup yapacak kimsecikler yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?