2015 NiSAN da tüp bebek:))

Sebepsiz infertilite olan arkadasim 3hafta once tup bebek yaptirdi. 5 yumurta toplanmis. 5. Gune gelemezler diye dusunurlerken 2 tanesi 5.gune gelmis ama biri 2.kalitedeymis. gerci digeri tutmaz demisler cift embr transferi yapmislar. Simdi hamile ve de ikizz!!
Haftaya kalp atisini gormeye gidecekler..

Buarada bana da 2 tane blast embr. Transfer ettiler. Dunku degerim 2563 cikti 731 den. Embriyologum üçüz mu oldu ki acaba dedi( kendi icinde de bölünüyormus onlar..)
Bizim her iki tarafta da normal yolla ikiz gebelikler var.. riskli olursa digerini alacaklar.
Olsun diye dua ettik hep,bu sefer de riskli oldugu icin alacaklar. Zor durumdayim,insallah ikizdir.

Canini sıkma, insallah ikisi de 5.gune gelir ve transferin yapilir. Dua et bolca, allah bizleri gorur..

Son düzenleme:
rabbim hayırlısı ne ise onu versin.. 1 tane embriyo bile yetiyor hiç dert etme strese sokma kendini..

megiz_34 canım inşallah o kararı vermek zorunda kalmazsın ..

kızlar bu arada benim tedavim 4 nisanda başladı , 14 nisan yani dün yumurtalar toplandı.. bu sefer çok kısa sürdü işlemler .. heralde normaldir değil mi? az öncede embriyolog aradı 8 i döllenmiş. yarın tekrar haber vereceklermiş

Canim normal tedavi 10 ile 15 gun arasi suruyor demisti dk rum normal yani demekki yumurtalar erken cvb vermis.hayirlisi olsun bu arada ins..

kızlar ben bişe soracağım 3. gün bugün iğnelere başladım. puregon vuruluyorum içinden çıkan iğnenin boyutu 12mm ama eczaneden bana 4mm lik iğne ucu verdiler. 4mm lik ile vuruyorum iğneleri sizce sıkıntı olur mu? kafam karıştı.
canım sen hangi ilaçları nasıl aldın ne dozda onları da yazar mısın?

Canim o igne nasil bilmiyorum ben menopur vuruldum.2 toz 1 su yani 150 oluyor.buyuk igne ucuyla suyu ve tozu aliyorsun sonra ucu degistirip kisa olanla vuruyorsun.

Maalesef yumurtaları riske atmak istemiyorlar bu yüzden yarin transfer günüm ilk denemede 3 tane 3.gün koymuşlardı sonuç negatif ikinci de tek 5.ci gün koymuşlardı sonuç gene negatif bu sefer hiç umudum yok hayırlısı artik yapacak bir şey yok . inşallah sonlandırdıma olmaz risk vardır elbette ama üçüz de dünyaya gelebilir hayırlısı olsun arkadaşm inşallah sağ salim kucağına alırsın

Rabbim bu sefer hayırlısıyla evladına kavuşmayı nasip etsin cnm

canım bende puregon kullandım.. bana merkezden veriyorlar ilaçları . kutunun içindeki iğne uçları ile vuruldum ben hep.. yanında kaleminide veriyorlar

puregon kullandım bende 5 gün 275 , 3 günde 250 vuruldum..

Ama iyi de benim 5.gunden 11 embriyom Daha var iyi kalitede olan. Bolunme olayini hesaba katmamislar. Ben tek istedim,onlar cift koyalim dedi. Kaldi ki bizim her iki tarafta da normal yolla ikizler var. Simdi allah korusun emeklerim gidecek..
Off kendimi nerelerden atayim ben, bu hic aklima gelmemisti. Aglamakliyim gercekten. 3 cok zor, bari ikiz olsun ;(
3 se birini aldiririm. digerlerine ve bana zarar gelmesinden korkuyorum.
Iyi dileklerin icin cok tesekkurler ama nolur sizler de dua edin de ikiz olsun ;(

Canim normal tedavi 10 ile 15 gun arasi suruyor demisti dk rum normal yani demekki yumurtalar erken cvb vermis.hayirlisi olsun bu arada ins..

11. gün yumurtalar toplandı.. geçen seferki yanlış hatırlamıyorsam 14 gün sürmüştü .. neyse hayırlısı olsunda geç erken bişey farketmez :)

Insallah ikiz olur canim ne diyim Rabbim caresiz dert vermesin sikilma muhakkak kolayi vardir sikma canini

puregon kullandım bende 5 gün 275 , 3 günde 250 vuruldum..
Bana dr iki gün 275 iki gün 250 dedi sonra da kontrole gidicem. Neden böyle ki acaba senin problemin neydi acaba bemimki erkektwn kaynaklanıyor

Arkadaşlar Crinone jel kullanan var mı bugün transferimin 5. Günü lavaboya gittim bir top ceviz büyüklüğünde hafif kahverengi jel geldi çok korktum embriyolarim mi geldi diye böyle bir şey yaşayan var mı

Arkadaşlar Crinone jel kullanan var mı bugün transferimin 5. Günü lavaboya gittim bir top ceviz büyüklüğünde hafif kahverengi jel geldi çok korktum embriyolarim mi geldi diye böyle bir şey yaşayan var mı
Canim kormana gerek yok ben de kullaniyorum benim Ara da bir geldi 9. gun hamilelik gorundu bugun 11.gun tekrar kan vericem

UOTE="derdest044134, post: 40510250, member: 672217"]Canim kormana gerek yok ben de kullaniyorum benim Ara da bir geldi 9. gun hamilelik gorundu bugun 11.gun tekrar kan vericem[/QUOTE]

Cok sagol canim inşallah değerin ikiye katlar varya görünce öyle çok korktum ki geçen sefer hiç böyle bir şey olmamıştı bir de hafif kahverengi ydi gelen

UOTE="derdest044134, post: 40510250, member: 672217"]Canim kormana gerek yok ben de kullaniyorum benim Ara da bir geldi 9. gun hamilelik gorundu bugun 11.gun tekrar kan vericem

Cok sagol canim inşallah değerin ikiye katlar varya görünce öyle çok korktum ki geçen sefer hiç böyle bir şey olmamıştı bir de hafif kahverengi ydi gelen[/QUOTE]
Tutunma lekesi diyolar belki sendede olmustur ama stres yapma hersey Rabbimin elinde bol bol dua et bu hayirli aylarda hersey nasip kismet

Bana dr iki gün 275 iki gün 250 dedi sonra da kontrole gidicem. Neden böyle ki acaba senin problemin neydi acaba bemimki erkektwn kaynaklanıyor

canım tek tüpüm tıkalı, birde rahimde şekil düzeltildi.. bunlar dışında herhangi bir problemimiz yoktu.. olmayınca olmuyor malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…