2015 NiSAN da tüp bebek:))

[/QUOTE]
Canim bilgiler bolumum bos gorunuyo yas 28 2.Denenem 9.cun gun test yaptim 363.3 cikti

canim insallah devam eder ilk tedavim de oldu dustu o yuzden cok korkuyorum darisi isteyen herkese version mevlam

Kızlar benimde 4.gunum günler geçmiyor bugün biraz ayaklandı evin içinde havada çok güzel biraz aşağı inip hava alcam bole istebende hiç ağrı sizi yok ya

Aa cok iyi ilk defa duydum. Dogum kontrol hapina ne zaman basliyoruz tedaviden bir ay oncemi yoksa tedavi sirasindami? Siz nerede oluyorsunuz tedavinizi?

Aa cok iyi ilk defa duydum. Dogum kontrol hapina ne zaman basliyoruz tedaviden bir ay oncemi yoksa tedavi sirasindami? Siz nerede oluyorsunuz tedavinizi?
Igne lere baslamadan tatlim
Ben yurtdisinda yaptiriorum

Kızlar benimde 4.gunum günler geçmiyor bugün biraz ayaklandı evin içinde havada çok güzel biraz aşağı inip hava alcam bole istebende hiç ağrı sizi yok ya
En sikici yonu beklmek tatlim 4 gun olmus artik gez dolas kendini yormadan

merhaba kızlar bende iğnelerime başladım 11 nisanda bugün 4 günüm doktorum nisanın 21 gibi toplama işeleminin olacağını söyledi inşallah hepimizin kucakları dolar. rabbim hepimizin gönlüne göre versin bide salavat-ı kubra diye bir salavat var onu okuyun kızlar her derde devamış o dua sabah erkenden okunan bir dua.

Igne lere baslamadan tatlim
Ben yurtdisinda yaptiriorum

Bende su anda Ingiltere'deyim. Ama burada isler cok zaman aliyor ve pekde memnun degilim. Siz hangi ulkedesiniz memnunmusunuz? Dogum kontrol hapini kac gun onceden baslaniyordu acaba? bende bu ayin sonunda tedaviye baslayacagim acaba gec mi kaldim kullanmaya diye soruyorum... Benim kisi uzun protokol olacakti? Bir suru sordum kusura bakmayin. Doktorlar herseyi tam aciklamiyor yada herkesin yontemin ayri tedavide?

Slm kizlarr embriyolarim hucreye bolunmeye baslamis aradi bugun embriliyog 7 embriyom olusmus 5.gune gidicez dedi nasipse yarin belli olucak buyuk ihtimal c.tesi transferim olucak..

evett bugün opu islemi yapildi.. gecen sefer hic agrim sizim yoktu! bu sefer otururken yumurtaliklarima sanci giriyor .. 10 adet toplandi. yarin emriyologdan gelecek haberleri bekliyorum :))

bol bol kaliteli yumoslarin olsun canim inşallah
dua için cok saol canim

Kizlar malumunuz 1 nisanda cift blast embriyo transferi oldum,

12 nisan bhcg 731
14 nisan bhcg 2563 cikti

Embriyolog üçüz mu acaba dedi ;(
Ben kese gormeye nzmn gidecegim yahu, uzulsem mi sevinsem mi bilemedim..
Gerci üç olursa da birini sonlandirabiliyoeuz digerlerine zarar vermeden dedi.. offf ne zor bi is buu

Slm cnm ingilterenin neresindesin bende waleste yasiyorum

Merhaba arkadaşlar , herkesin tedavisi dilerim pozitif sonuçların, hamile haberleri almak o kadar iyi geliyor ki insana :)

Benim hikayem ise geçen hafta 4. Transfer yapıldı. İlk tedavi dış gebelik diğer ikisi negatif ve bunun sonucu pazartesi belli olacak o kadar korkuyorum ki yine negatif gorucem diye, herşeyin hayırlısı tabii ama bu sefer çok zor zaman geçiyor. Sizleri hep okuyordum ben de yazayım dedim ışte böyle

Arkadaşlar benim de dün yumurtalar toplandı 20 yumurtadan sadece 2si döllenmiş çok canım sıkıldı henüz transfer tarihi belli de değil 5.ci güne kadar dayanamazlar orası kesin bu 3. Deneme Rabbim herkesin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…