oooooooooooo harikaaaaaaa bir haberrr bu canim cok sevindimmmmArkadaslaar mujde...
8.gun kan degerim 453
10.gun kan degerim 901
1 nisan tranver gunum 5.gun embrio. Formumuza sansbgetirsin ins. Pazartesi bi daha kan vericem doktorum hemen sevinme dedi
Arkadaslaar mujde...
8.gun kan degerim 453
10.gun kan degerim 901
1 nisan tranver gunum 5.gun embrio. Formumuza sans getirsin ins. Pazartesi bi daha kan vericem doktorum hemen sevinme dedi
Canim benim 1 nisan transfer. 8 nisanda 118 cikti degerim(cift embr. Transfer edilmisti) senin masallah cok cok iyi cikmis, asıl test gunum yarin benimteşekkür ederim arkadaşlar darısı sağlıklara sizlere olsun inşşallahhh tek emrio die biliorum ama şüphelerim var çift olmasıyla ilgili çünkü transver resmi veren olmadı
sende değerine göre hamilesin canım tebrikler. 10 da da yenileyseydin keşke artışını gözlemlemek adına .. seninkide mi 5. gun emrio su doktorum 5. gun embrio su olduğundan yuksek çıkmış olabilir dedi... dış gebelik bile konusu olduCanim benim 1 nisan transfer. 8 nisanda 118 cikti degerim(cift embr. Transfer edilmisti) senin masallah cok cok iyi cikmis, asıl test gunum yarin benim
Maşallah bacm darısı bizlere olsun bu arada şu gebelik takvimi varya yapsana o Benm hep içimde kalmıştı yapamadım bu arada bu Sislicam ile ben öz kardeşiz birlikte tedaye başladık birlikte hamile kalıp kuzenleri aynı ayda doğuracaktır ama Benm tedavim yarım kaldı kızkardeşim in yüzü Güldü bana bir tane daha YİĞEN verecek Rabb'ime Şükürler olsun kendinden önce beni Düşünen bacımın Allah gönlüne göre verdi çok şükür bin şükürArkadaslaar mujde...
8.gun kan degerim 453
10.gun kan degerim 901
1 nisan tranver gunum 5.gun embrio. Formumuza sansbgetirsin ins. Pazartesi bi daha kan vericem doktorum hemen sevinme dedi
Kız ben Mayıs Haziran topiği açtım ordayım oraya gel orda yazmıstm kızkardeşim hamile diye şimdiden ünlüsün ordateşekkür ederim arkadaşlar darısı sağlıklara sizlere olsun inşşallahhh tek emrio die biliorum ama şüphelerim var çift olmasıyla ilgili çünkü transver resmi veren olmadı
ilk denememde 3.gün embriyosu tuttuğu için doktor bunu es geçmeyelim dedi evet özelde tedavimi gördümİki ayrı günde tranferi ilk kez duydum. Şans daha yüksek mi oluyor acaba. Neden böyle yapıldı ki. Özelde mi tedavi görüyorsun.
canim gozun aydin sende hamişsin maşallah değerin cok iyi 8. güne goreCanim benim 1 nisan transfer. 8 nisanda 118 cikti degerim(cift embr. Transfer edilmisti) senin masallah cok cok iyi cikmis, asıl test gunum yarin benim
Yok canim Dr hic bir sorunum gorunmuyo ded. Hos geldin benimki 1nisanda oldu. İlkinin gelismeme nedeni belli mi
Rabbim kucagina almayida nasip etsin benim bugun 8. Gunum korkuyorum yapamiyorumKizlarrr 1 nisan transfer gunum, bugun de test gunumduu...
7.Gun. 118
11.Gun 732
Cok sukur..
Allah hepimizi tamamina erdirsin, hepimize nasip etsin insallah..
gozunaydin tatlim coookk bekledin sonunda mukafatini aldin darisi bizlere olsun inşallah sağlıcakla alirsin kucagina ins..Kizlarrr 1 nisan transfer gunum, bugun de test gunumduu...
7.Gun. 118
11.Gun 732
Cok sukur..
Tebrikler, Allah tamamına erdirsin. Darısı bize inşallah.Kizlarrr 1 nisan transfer gunum, bugun de test gunumduu...
7.Gun. 118
11.Gun 732
Cok sukur..
Belli olmustur aslinda, ben de iyi veya kotu hersonuca da hazirim. Olmasi da olmamasi da allahtan biran once ogreneyim demistim. Cok sukur simdi mutluluktan agliyorum, insallah devami da gelir..Rabbim kucagina almayida nasip etsin benim bugun 8. Gunum korkuyorum yapamiyorum
Insallah benim iki ucgun dur adet sancisi cekiyorum bugun de sirtim cok agriyo sabahtan beri agliyorum sanki olmicak gibi icimde hic umut yokBelli olmustur aslinda, ben de iyi veya kotu hersonuca da hazirim. Olmasi da olmamasi da allahtan biran once ogreneyim demistim. Cok sukur simdi mutluluktan agliyorum, insallah devami da gelir..
Surekli oturunca kasıklarım agriyor,karincalanma,uyusma oluyordu tek belirtim buydu, yatinca geciyor. Sende insallah hamilesindir canim
Benim de belime vurmustu, kasıklarım cok huylandiriyodu beni. Artik dedim noluosa olsun, tutmadiysa da kendime plan yapayim,yeni tedavime baslayim dedim.. soktayimInsallah benim iki ucgun dur adet sancisi cekiyorum bugun de sirtim cok agriyo sabahtan beri agliyorum sanki olmicak gibi icimde hic umut yok
Benim ilk transferim tutmustu o zaman da adet sancisi cektim ama bu sefer ki cok Étienne basladiBenim de belime vurmustu, kasıklarım cok huylandiriyodu beni. Artik dedim noluosa olsun, tutmadiysa da kendime plan yapayim,yeni tedavime baslayim dedim.. soktayim
Umidini kaybeybetme ben %80 tutar diyodum, %20 lik kismini hic dusunmedim..kendini uzersen olacagi varsa da olmaz!! insallah olur senin de canim,allah buyuk. Dua et bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?