2015 NiSAN da tüp bebek:))

Benim ilk transferim tutmustu o zaman da adet sancisi cektim ama bu sefer ki cok Étienne basladi
Ilk transferin kac gunlukken dustu? Ben de ondan korkuyorum, kimseye diyemedim daha hamileyim diye.. cok uzulurum ;(
Insallah tutunurlar.. sebep ne? Dusmemesi icin napilur bilmiyorumki yaa ;(
Sen kendini uzmee, ilki dustu diye bu da dusecek diye bisey yokki, allah a hawale et.

Kizlarrr 1 nisan transfer gunum, bugun de test gunumduu...
7.Gun. 118
11.Gun 732
Cok sukur..
Allah hepimizi tamamina erdirsin, hepimize nasip etsin insallah..
. Tebrik ediyorumm saglikla kucgina alip buyutmeyi nasip etsin

. Yo ben aramadim herhalde yrin ararlar kendi. Benim yarinda kan tahlilim var bu hafta tahlille gecer sanirim. Kasiklarim cok agriyor seninden de oyle mi
Bugun ikimizin de test gunuydu sanirim. Sen yaptirdin mi bugun? Birde sali gunu yaptircam sanirim.. benim de 1 iydi.Ben de uzun sure oturunca agriyor, seyiriyor gibi.. yatinca geciyor ama
Ben de henuz aramadim, igne falan oldun mu bugun? Depot, hibor ignem bitti benim.

6 nisanda transferim oldu 4. Gün embriyosu 2 tane yerleştirildi. Bizim ikinci denmemiz ilkinde 2 det 5. Gün embriyosu yerleştirildi ama tutmadı Allah hepimizin yardımcısı olsun

Insallah kucagina alacagin gunleri de goturursun benim gelisimi olmadi hersey iyi giderken birden buyumesi cok yavasladi sebebi gorunmuyo dedi dr 4.5 haftalikti

Insallah kucagina alacagin gunleri de gorursun benim gelisimi olmadi hersey iyi giderken birden buyumesi cok yavasladi sebebi gorunmuyo dedi dr 4.5 haftalikti
Allah ayni acilari bidaha yasatmasin canim.. genelde 2ayi gecen tutunuyor galiba.. insallah allah tum isteyenlere tez zamanda nasip eder...

ben dun yazdırmıştım hiborla progestan iğneyi vücudum delik deşik bugun test yapmadım. sen hangimerkezde yaptırdın kaçıncı gun embriosuydu

6 nisanda transferim oldu 4. Gün embriyosu 2 tane yerleştirildi. Bizim ikinci denmemiz ilkinde 2 det 5. Gün embriyosu yerleştirildi ama tutmadı Allah hepimizin yardımcısı olsun
inşallah bu sefer bebeğin sana sağsalim tutunur. test gunun ne zaman

Insallah benim iki ucgun dur adet sancisi cekiyorum bugun de sirtim cok agriyo sabahtan beri agliyorum sanki olmicak gibi icimde hic umut yok
test hiç yapmadın mı senınde sanırım 1 nısan transver 3. gun embrisoumu da senın tahlil gunu 13 ?

insallah bu sefer yuzun güler tatlim

moralim o kadar bozukki şimdi doktor dan geldim kese görünmüyor dış gebelik olma ihtimali war erken mudahale etmemiz lazım dedii yarın bi daha bakıcak yoksa operasyona alabilirmiiş tehlikeli bir durum dasın bu kanda kese varsa kesin görünürdü dioo.. warr yaa hep derim kalp atışı duyulmadan sewinemiyorum die hamileyim diyemiyorum die gerçekten öyle

Seni çok iyi anlıyorum bende tüp bebek değil ama normal yolla gebeliğim olmuştu değerime göre kesenin gözükmesi lazım demişti yarında gözükmezse demişti bir iğne ile düşüreceğiz demişti başka bir doktora oda aynısını ultroson doktoru vardı o baktı dış gebelik asla değil kese olaşacak demişti ve ertesi gün kese oluşmuştu

Yaa bisey dicem belki cikmamistir daha,hemen nasi bu teshisi koymuslar.. beni cagirmadilar bile ultrasona.. yarin bidaha kan vercem. 1.nisan transferimdi dun 733 cikti cift embriyo. Daha yeni basladik ne cabukk, canim insallah yaniliyorlardir ya da dusunduklerin de yanilirlar insallah.. dualarimiz seninle, allahim ne zormus

Hamileliğinizin henüz en başlarında beta hcg değerlerinizin 100-3000 arasında olduğu zamanlarda bebeğinizi hemen göremeyebilirsiniz. Bebeklerinizin hangi haftadan itibaren görüneceği ve kalp atışlarının ne zaman duyulacağı ile ilgili faydalı yazıyı sizlerle paylaşmak istiyoruz.
Ultrasonda bebeğin gebeliğin 5. veya 6. haftasında görülmesi mümkündür.
Ultrason muayenesi karından ve vaginadan olmak üzere iki farklı şekilde yapılır. Gebeliğin 5. haftasında vaginal ultrasonda gebelik kesesinin görülmesi mümkündür. Eğer beklenen adetin üzerinden 1 hafta geçtiyse, yani bir hafta adet gecikmesinde vajinal ultrason ile (teknik adı Trans Vajinal Ultrason) gebelik kesesini görmek mümkündür. Karından bakılan (bildiğimiz abdominal ultrason) ultrasonda ise gebelik kesesinin görülebilmesi için gebeliğin en az 6. haftasında olmanız gerekmektedir.

Ultrasonda ilk olarak gebelik kesesi (gestasyonel kese) görülür. 5. ve 6. haftada bebeğin kendisi değil, gebelik kesesi görülebilir.
Gebeliğin ilk döneminde itibaren, gebeliğe has olan HCG hormonu (Human Choriyonik Gonadotropin) salgılanmaya başlanmıştır. Zamanla bu hormonun miktarları artmaya başlar. Öncelikle kandaki HCG miktarı, sonrasında da idrardaki HCG miktarı artacaktır. gebelik testi yaparken idrardaki HCG miktarının belli bir düzeye erişmesi gerekir.
5. haftadan itibaren vaginal ultrason ile gebelik kesesinin görülebilmesi için kanda HCG hormonu değerinin 500-1000 IU/mL miktarına ulaşması gerekir. Karından yapılan ultrasonda ise HCG hormonu değerinin 5000 IU/ml değerine yükselmesi gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…