Ilk transferin kac gunlukken dustu? Ben de ondan korkuyorum, kimseye diyemedim daha hamileyim diye.. cok uzulurum ;(Benim ilk transferim tutmustu o zaman da adet sancisi cektim ama bu sefer ki cok Étienne basladi
.Kizlarrr 1 nisan transfer gunum, bugun de test gunumduu...
7.Gun. 118
11.Gun 732
Cok sukur..
Allah hepimizi tamamina erdirsin, hepimize nasip etsin insallah..
. Yo ben aramadim herhalde yrin ararlar kendi. Benim yarinda kan tahlilim var bu hafta tahlille gecer sanirim. Kasiklarim cok agriyor seninden de oyle mi
Bugun ikimizin de test gunuydu sanirim. Sen yaptirdin mi bugun? Birde sali gunu yaptircam sanirim.. benim de 1 iydi.Ben de uzun sure oturunca agriyor, seyiriyor gibi.. yatinca geciyor ama. Yo ben aramadim herhalde yrin ararlar kendi. Benim yarinda kan tahlilim var bu hafta tahlille gecer sanirim. Kasiklarim cok agriyor seninden de oyle mi
Insallah kucagina alacagin gunleri de goturursun benim gelisimi olmadi hersey iyi giderken birden buyumesi cok yavasladi sebebi gorunmuyo dedi dr 4.5 haftaliktiIlk transferin kac gunlukken dustu? Ben de ondan korkuyorum, kimseye diyemedim daha hamileyim diye.. cok uzulurum ;(
Insallah tutunurlar.. sebep ne? Dusmemesi icin napilur bilmiyorumki yaa ;(
Sen kendini uzmee, ilki dustu diye bu da dusecek diye bisey yokki, allah a hawale et.
Allah ayni acilari bidaha yasatmasin canim.. genelde 2ayi gecen tutunuyor galiba.. insallah allah tum isteyenlere tez zamanda nasip eder...Insallah kucagina alacagin gunleri de gorursun benim gelisimi olmadi hersey iyi giderken birden buyumesi cok yavasladi sebebi gorunmuyo dedi dr 4.5 haftalikti
ben dun yazdırmıştım hiborla progestan iğneyi vücudum delik deşikBugun ikimizin de test gunuydu sanirim. Sen yaptirdin mi bugun? Birde sali gunu yaptircam sanirim.. benim de 1 iydi.Ben de uzun sure oturunca agriyor, seyiriyor gibi.. yatinca geciyor ama
Ben de henuz aramadim, igne falan oldun mu bugun? Depot, hibor ignem bitti benim.
inşallah bu sefer bebeğin sana sağsalim tutunur. test gunun ne zaman6 nisanda transferim oldu 4. Gün embriyosu 2 tane yerleştirildi. Bizim ikinci denmemiz ilkinde 2 det 5. Gün embriyosu yerleştirildi ama tutmadı Allah hepimizin yardımcısı olsun
test hiç yapmadın mı senınde sanırım 1 nısan transver 3. gun embrisoumu da senın tahlil gunu 13 ?Insallah benim iki ucgun dur adet sancisi cekiyorum bugun de sirtim cok agriyo sabahtan beri agliyorum sanki olmicak gibi icimde hic umut yok
Transferim 4 nisan di testim 19 dan test yapmaya korkuyorum yapmadimtest hiç yapmadın mı senınde sanırım 1 nısan transver 3. gun embrisoumu da senın tahlil gunu 13 ?
Amin nabimizde yokmus insallah bu sefer olur isteyen herkese versin Rabbim cok zor bir sinavdayizAllah ayni acilari bidaha yasatmasin canim.. genelde 2ayi gecen tutunuyor galiba.. insallah allah tum isteyenlere tez zamanda nasip eder...
insallah bu sefer yuzun güler tatlim6 nisanda transferim oldu 4. Gün embriyosu 2 tane yerleştirildi. Bizim ikinci denmemiz ilkinde 2 det 5. Gün embriyosu yerleştirildi ama tutmadı Allah hepimizin yardımcısı olsun
inşallah bu sefer bebeğin sana sağsalim tutunur. test gunun ne zaman
İnşallah. Allah hepimizin yüzünü güldürsüninsallah bu sefer yuzun güler tatlim
Seni çok iyi anlıyorum bende tüp bebek değil ama normal yolla gebeliğim olmuştu değerime göre kesenin gözükmesi lazım demişti yarında gözükmezse demişti bir iğne ile düşüreceğiz demişti başka bir doktora oda aynısını ultroson doktoru vardı o baktı dış gebelik asla değil kese olaşacak demişti ve ertesi gün kese oluşmuştumoralim o kadar bozukki şimdi doktor dan geldim kese görünmüyor dış gebelik olma ihtimali war erken mudahale etmemiz lazım dedii yarın bi daha bakıcak yoksa operasyona alabilirmiiş tehlikeli bir durum dasın bu kanda kese varsa kesin görünürdü dioo.. warr yaa hep derim kalp atışı duyulmadan sewinemiyorum die hamileyim diyemiyorum die gerçekten öyle
moralim o kadar bozukki şimdi doktor dan geldim kese görünmüyor dış gebelik olma ihtimali war erken mudahale etmemiz lazım dedii yarın bi daha bakıcak yoksa operasyona alabilirmiiş tehlikeli bir durum dasın bu kanda kese varsa kesin görünürdü dioo.. warr yaa hep derim kalp atışı duyulmadan sewinemiyorum die hamileyim diyemiyorum die gerçekten öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?