- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 34
Evet canim Asprinde kullaniyorum hibor 3500 yaziyor gunde 1 defa bende de kan pihtilasmasi gozuktu cok ciddi degilmis ama zaten olsada olmasada doktorlar kan sulandirici veriyorlarKaclik kullaniosun coaspinde aliyormun. Transverin kacinci gunu. Her hangi bi kan pihtilasma problemin varmiydi. Bende vardi 02 hibor verdiler daha onceki 0.6 lik fraxiparindi. Rapor cikardinizmi
uzun zamandır giremedim yatıp dinleniyordum geçtiğimiz pazar 3.gün embriyosu salı günüde 5.gün embriyosu transferi yapıldı.. 1 tanecik 5.gün embriyomuz da kaldı onu da dondurduk kısmet bakalım 17 nisan test tarihim..canim naptin transfer oldun mu ?
canım merhaba ben de hibor 3500 kullanıyorum koldan yapıyorum ama ilacı verirken çok yanıyor hatta 3 4 dakika da acısı geçmiyor senin de öyle oluyor mu acabaEvet canim Asprinde kullaniyorum hibor 3500 yaziyor gunde 1 defa bende de kan pihtilasmasi gozuktu cok ciddi degilmis ama zaten olsada olmasada doktorlar kan sulandirici veriyorlar
İki ayrı günde tranferi ilk kez duydum. Şans daha yüksek mi oluyor acaba. Neden böyle yapıldı ki. Özelde mi tedavi görüyorsun.uzun zamandır giremedim yatıp dinleniyordum geçtiğimiz pazar 3.gün embriyosu salı günüde 5.gün embriyosu transferi yapıldı.. 1 tanecik 5.gün embriyomuz da kaldı onu da dondurduk kısmet bakalım 17 nisan test tarihim..
Benim de hergun hibor, gobekten vuruluyorum. Cok yakiyor canimi,ugğunduruyor gercekten. Mosmor oldu gobegim. Maslak daydin sanirim..Arkadaslar transverden sonra kan sulandirici igne kullaniyormusunuz sizde. Ben ilkinde de kullanmistim praxiparin bu seferde hibor yazmislar kullanan var mi
[/QUOTE].arkadaşlar burada sohbet ederek nisanda bebeklerimize kavusmanin heyecanini yasayalim
hepimizin anne olmasi dileğiyle ..........
uye ....................yas.......deneme.....merkez................transfer...............sonuç
sislicam......................30............?........acibadem maslak..............1 nisan..................12 nisan
mezig_34.....................?..............1.....................?............................1 nisan...................12 nisan
desertrose82................?..............2.....................?............................1 nisan...................13 nisan
derdest044134.............?..............?.....................?............................?.............................?
umut88........................27............3...........bursa pembe mavi........ ..5 nisan..................?
eses50.........................29.............5...............yurtdisi.............................?.......................tedavide
saricicek.......................34.............1.......adana anka tup bebek.................?..................tedavide
elpis-ksk.......................35.............4.........izmir Eurofertil .....................?.......................tedavide
gultisssss......................?...............1....................?..................................?.......................tedavide
eylulnazli......................?...............2....................?..................................?.......................tedavide
oznas..........................27................1.......konya novafertil....................?.......................tedavide
arzusalim......................?................1...............Amerikan has.................?........................tedavide
secido.........................30................1.......fethiye ersan tup bebek.........?........................tedavide
yesilcan86...................29...............1..........acibadem maslak................?.........................tedavide
fulya3535......................?................?....................?...............................?........................tedavide
acelyacicegi..................?................2..........veni vidi diyarbakir..............?.......................tedavide
fintoz44........................34..............?.....................?................................?.......................tedavide
dreamrose....................?................1.........bursa jimer tup bebek..........?.......................tedavide
birgaripyolcu................26..............1........kadikoy sifa hastanesi...........?.......................tedavide
thun............................33................3..............bahçeci............................?........................tedavide
sarojo.........................32................2...............yurtdisi...........................?.........................tedavide
janas..........................33................3.......bruksel tup bebek..................?..........................tedavide
merve2239.................22................1...........ist.tup bebek ......................?.........................tedavide
ne_desem_bilmem.....29................1....................?................................?..........................tedavide
yurtdisindayim tatlim
sorun esim kaynakli
benim aralikta ve subatta dondurulmuşlarla denemelerim oldu
ondan ara verildi canim
sifirdan tedaviye baslicam tekrardan ilk randevuma gittik gorustuk
adet olmak üzereyim adetin ilk gunu doğum kontrol hapi ile baslicam 15 gun sonra tekrar randevum var rahime bakilip
iğnelere başlatacak dr
ha bide benimki uzun protokol
Allah hepimizin yardimcisi olsun kızlar, gercekten de cok zormus tup bebekle hamile kalabilmek.
allah ne buyuk ki tum bunlari beyinden salgilanan hormonlarla mucizevi olarak normal yolla rahme dusmesini sagliyor... bu kadar ilaca,igneye,tedaviye,zahmete gerek kalmadan..
Ya evet var boyle tipler!! Bazi insanlara algilama gucu cok zayif oluyor. Birde Istanbul'da talep cok olunca bence klinikler simariyor..acıbadem maslakta yaptırdım canım ama var ya paraml rezil olddumm sırf anestezi uzmanını çağırdım die kadın bana pskolojık vakasın sen çocuk doğursan ne kğ bakabilicekmiğsin dedi tam ağlarken bayılttıı böyle
öncekiler dondurulmuşlarla idi canim ben ilaç kullanmadım vücudumu yıpratacak hormon fln da almadımDaha yakin tarihde denemen olmus aslinda. Cok cabuk degilmi yeni bir tedaviye baslamak? Ne kadar vucudun dinlenmesi gerekli sence? Dogum kontrol hapini neden kullaniyorsun onu anlayamadim bu arada? Tedavinin bir parcasimi acaba? Nerede oluyorsunuz bu tedaviyi bana degisik geldi de? Belkide bildikleri birsey var klinikde?
Gözünaydın canım rabbim kucağınada almayı nasip eder inş hayırlısıyla sağlıklısıylaArkadaslaar mujde...
8.gun kan degerim 453
10.gun kan degerim 901
1 nisan tranver gunum 5.gun embrio. Formumuza sansbgetirsin ins. Pazartesi bi daha kan vericem doktorum hemen sevinme dedi
Bebeğin sana sımsıkı tutunur inş canım ve 9 ay hiç bırakmaz hakkında hayırlısı olsunArkadaslar yarin transferim var, Allah hepimize evlat nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?