• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Günaydın kızlar. Okuyamadığım Tüm nesajları okudum. İçerisinde çok üzüldük lerim oldu Rabbim kötü olan herşeyden korusun bizleri. Inşallah hepimiz masum olarak tek isteğimiz olan yavrularımıza kavuşuruz. Hepinizi öpüyorum.

Gunaydin arkadaslar bu gun 10 , gunum, az once lavobaya kalktim sari renktevakintimolmus,1: tedavimde transferin 10 ggunu 1 2 damla kahverengi akintim oldu dustunzanndedip hirsimdan bayagi agir seyler kaldirdim,2 tedavimde test gunu bayagi yogum kahverengi akntim olmustu o da pozitif cikmisti,sonradasn dis gebelik oldu simdi de sari renk te olmus

Canım bugün senin kan sonucun belli olacak Değilimi
Evet cnm inşallah bebişim benimledir. :) dün dayanamafım ikinci idrar testini yaptım yine silik çıktı. Haktan hayırlısı biz istiyoruz Rabbimizden onun lütfu büyük ikramı büyük.... senin nasıl gidiyor ne zaman test günü inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum canım benim:)

Evet cnm inşallah bebişim benimledir. :) dün dayanamafım ikinci idrar testini yaptım yine silik çıktı. Haktan hayırlısı biz istiyoruz Rabbimizden onun lütfu büyük ikramı büyük.... senin nasıl gidiyor ne zaman test günü inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum canım benim:)
Canım Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin inşallah bizde burada seninle seviniririz canım ben beklemedeyim malesef dün grip olmuştum ama bugün kendimi topladım cok şükür Allah kısmet ederse ben pazartesi sonuç alacağım ben cesaret edep idrar testi yapamıyorumcanım korkuyorum

siden kanamam durdu kahverengi akıntı oldu peçeteyle sildikçe geliyo şimdi.az önce de progestan iğne vuruldum.ben fitilin yanında estroferm de içiodum.onu da içmeye devam edim dimi?hemşireye mesaj attım cvp atmadı
Asyacım nasıl oldun canım bugün dün baya dua ettim senin için inşallah iyisindir

Canım Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin inşallah bizde burada seninle seviniririz canım ben beklemedeyim malesef dün grip olmuştum ama bugün kendimi topladım cok şükür Allah kısmet ederse ben pazartesi sonuç alacağım ben cesaret edep idrar testi yapamıyorumcanım korkuyorum
işin aslı bende cesaret edemedim hatta dedimki olumsuz zaten ama içten içe de Allahım ne olur olumlu olsun diye yalvardım. sonrası malum inşallah tamamına erer hepimizle birlikte :) canım korkma bence birgün hepimize nasip olacak. o günün umuduyla yaşayalım. ve bu denemen de herkesle birlikte sana da pozitifi görmek nasip olsun inşallah :)

Güzel haberlerini bekliyoruz insallah

işin aslı bende cesaret edemedim hatta dedimki olumsuz zaten ama içten içe de Allahım ne olur olumlu olsun diye yalvardım. sonrası malum inşallah tamamına erer hepimizle birlikte :) canım korkma bence birgün hepimize nasip olacak. o günün umuduyla yaşayalım. ve bu denemen de herkesle birlikte sana da pozitifi görmek nasip olsun inşallah :)
Âmin inşallah hepimize pozitif görmeyi nasip etsin canım... Belki Cumartesi günü Yaparım çünkü transfer günümü saymazsam daha benim 8 günüm 30 nisanda transferim oldu acaba erkenmi diye düşünüyorum

Beni sali günü yani 18. günüm oluyor ultrasona cagirdilar. Erken degil mi kizlar kese görünür mü?

Güzel haberlerini bekliyoruz insallah
İNŞALLAH CNM HEP BİRLİKTE :)
Âmin inşallah hepimize pozitif görmeyi nasip etsin canım... Belki Cumartesi günü Yaparım çünkü transfer günümü saymazsam daha benim 8 günüm 30 nisanda transferim oldu acaba erkenmi diye düşünüyorum

YAP YAA KORKMA ALLAHIN İZNİYLE BEBİŞİN SENİNLEDİR CANIM :)

Back