- 13 Eylül 2014
- 479
- 243
- 33
cnm sonuçtan bizide haberdar et lütfngünaydın kızlar, bugün 10.günüm... 3 gündür idrardan test yapıyorum, 8. ve 9. gün silik ikinci çizgi çıktı, bugün yani 10.gün de bayaa belirgindi... kan testi verdim biraz önce, bekliyorum sonucunu, dua edelim birbirimize
kızlaaar hamileyimmmmbhcg 125 çıktı.. 10.günüm bugün.. 3 tane 3.gün embriyosu transfer edilmişti... hepimiz bu güzel haberi alıp, sağlıkla miniklerimizi kucağımıza alırız inşallah... Allah hepimize kucağımızda sevdirmeyi nasip eder inşallah
amin canım hepimizinkini inşallahTebriklerr, Allah tamamına erdirir inşallah
Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsinkızlaaar hamileyimmmmbhcg 125 çıktı.. 10.günüm bugün.. 3 tane 3.gün embriyosu transfer edilmişti... hepimiz bu güzel haberi alıp, sağlıkla miniklerimizi kucağımıza alırız inşallah... Allah hepimize kucağımızda sevdirmeyi nasip eder inşallah
amin canım inşallahAllah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsinmaaşallah ne mutlu oluyorum böyle haberler duydukça Rabbim bizede nasip eder inşallah
ay ne güzel maşşallaahhh bana da dua etttt darısı isteyem herkesn başınakızlaaar hamileyimmmmbhcg 125 çıktı.. 10.günüm bugün.. 3 tane 3.gün embriyosu transfer edilmişti... ilk tüp bebek denemem... hepimiz bu güzel haberi alıp, sağlıkla miniklerimizi kucağımıza alırız inşallah... Allah hepimize kucağımızda sevdirmeyi nasip eder inşallah
maşşallahhh arkdsşımGunaydin arkadaslar bugun 12. Gunum testi tekrarladik degerim artmis 65.31 olmus, tebrik ederim hamilesin dedi doktorum :) insallah saglikla kucagima alirim, darisi tum isteyenlerin basina dualarimdasiniz :)
amin canım, darısı herkesin başına inşallahay ne güzel maşşallaahhh bana da dua etttt darısı isteyem herkesn başına
Ewettttt super , hamilesin:)KIZLARRRR İDRAR TESTİ YAPTIM 2. ÇİZGİ SİLİK ÇIKTI. HAMİLE MİYİM ŞİMDİİİİİİİ
Fotoğrafa bir bakın nolur
çooook sevindim canım, hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallahGunaydin arkadaslar bugun 12. Gunum testi tekrarladik degerim artmis 65.31 olmus, tebrik ederim hamilesin dedi doktorum :) insallah saglikla kucagima alirim, darisi tum isteyenlerin basina dualarimdasiniz :)
Yaaaaa canım benim ben senin adına öyle sevindim ki anlatamam hep Aklım sende kalıyordu ne olacak ne olacak diye hepimize dua ediyordum ama senin durumunu bildiğim için hep aklımda kalıyordum ... Şimdi artık bebişine sıkı sıkı sarıl takma kafana hiç bir sey umrun da Olmasın .... Şimdiden ona ninni okumaya başla canım benim Rabbim kucağına Almayıda nasıp etsin
Öyle görünüyo canım çok sevindim senin adına allah tamamına etdirsin inşallah
cok belli canim 2. çizgi
gozunaydin olsun hemen kan testi yaptir
canım tebrikler maşallh
Bencede ikinci çizgi gayet belirgin şimdiden hayirli olsun saglicakla dogurmakta nasip olsun . Kan testi yaptir ama
Hayirli olsun canım gönlünü ferah tut hamilesin Allahın izniyle inşallah gönlüne göre olur ctesi dimi kan testi
günaydın kızlar, bugün 10.günüm... 3 gündür idrardan test yapıyorum, 8. ve 9. gün silik ikinci çizgi çıktı, bugün yani 10.gün de bayaa belirgindi... kan testi verdim biraz önce, bekliyorum sonucunu, dua edelim birbirimize
var tabii ki, hayırlsı olsun canım
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallahhhh
cnm pozitif gibi gözüküyor:)
Gunaydin arkadaslar bugun 12. Gunum testi tekrarladik degerim artmis 65.31 olmus, tebrik ederim hamilesin dedi doktorum :) insallah saglikla kucagima alirim, darisi tum isteyenlerin basina dualarimdasiniz :)
Sukurler olsun, cok sevindim canim, Allah saglikli devam ettirsin insallah.kızlaaar hamileyimmmmbhcg 125 çıktı.. 10.günüm bugün.. 3 tane 3.gün embriyosu transfer edilmişti... ilk tüp bebek denemem... hepimiz bu güzel haberi alıp, sağlıkla miniklerimizi kucağımıza alırız inşallah... Allah hepimize kucağımızda sevdirmeyi nasip eder inşallah
amin canım, inşallahSukurler olsun, cok sevindim canim, Allah saglikli devam ettirsin insallah.
teşekkür ederim.dün konuştum ve 2 günde bir gittiğini söyledi bana.ben yanlış anlkadm herhalde.dediğim gibi 13.gün 150 15.gün 203 17.gün ise 385,7 çıkmış.güzel mi sizce? o korkuyor dış gebelik olmasın dedi değerlerim düşük sanki dedi.Gaz cok olur normal , agir kaldirmadiktan cok is yapmadiktan sonra drlar hayatiniza normal devam edin diyorlar canim, nasil rahat edecekse oyle yapsin tabi.
Cikar cnm , rahat ol sen , stres yapma.varsa inş çıkar dimi?
2 gunde bir % 60 dan fazla artmasi gerekiyor canim,doktoruna soylemesi lazim canim, basta artis duzgun degil ama sonradan duzeliyor, tabiki doktoru daha iyi bilir.teşekkür ederim.dün konuştum ve 2 günde bir gittiğini söyledi bana.ben yanlış anlkadm herhalde.dediğim gibi 13.gün 150 15.gün 203 17.gün ise 385,7 çıkmış.güzel mi sizce? o korkuyor dış gebelik olmasın dedi değerlerim düşük sanki dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?