- 9 Nisan 2013
- 656
- 440
- 103
Senin kalınlık oldukça ii canım bence tam hangi gün şimdi aşılama bellimiebet eski sonuclarima baktm ikinci asilamada bes gunden sonra gitmisim buyumemeis bir gun sonra gtmisim yumrra olgunluguna baktrmak icin bir onceki 6m diger gun 7mm ilacta vermislerdi izaman bu ay 12mm ise daha da kalinlasmtr ya benim duvalar dimi
benimki 220ye falan mal olmstr ilaclrm dahil ben daha igneli olmadim igne daha mi pahali bu ay tutmzsa igneli baslayacakKlomen cok inceltiyor canim rahimi bana klomen 1 kez fayda etti ondada rahim duvarim 6.5 ti dr tutunmaz demisto tutmadi zten asilamalrm igneyle oldu hep oda cok masrafli rapor hakkinda bitti insallah bukez olur ve gerek kalmaz artik trdaviye sizin asilamalarinz herseyndahil nekadara mal oldu
evet iğneler pahalıymış bende kullanmadım ama öle duydum.Senin tutar ama merak etme canımbenimki 220ye falan mal olmstr ilaclrm dahil ben daha igneli olmadim igne daha mi pahali bu ay tutmzsa igneli baslayacak
Ben asilama.oldum tatlim asilama gunu sayarsak 5.gundu bugunSenin kalınlık oldukça ii canım bence tam hangi gün şimdi aşılama bellimi
ooo hadi yaa ben onu kaçırmışım hayırlısı olsun güzelim az kalmış ozman sonuca inşallah pozitifi göreceksin sen çok yorma kendini .Ben asilama.oldum tatlim asilama gunu sayarsak 5.gundu bugun
Nie ki canim turmayadabilir bilemeyiz ki keske tutsa ah ah dun otogara gttim nir akrabmizi bindrmye arabaya tam binerken esim sen hamilesim keyfime bak dinlen dedi aaaa askim dedim yanlos kullandin valahi bilerk solemedin agzaimdan ole cikto dedi Allah mi soletti ki dedim bendeevet iğneler pahalıymış bende kullanmadım ama öle duydum.Senin tutar ama merak etme canım
Canimsin ins ama bu ay esimin degerli disuk 16milyom kadar dusmus gecwm asilamada seninki gibiydiooo hadi yaa ben onu kaçırmışım hayırlısı olsun güzelim az kalmış ozman sonuca inşallah pozitifi göreceksin sen çok yorma kendini .
Tabi ki tutmayabilir bak benm ilki tuttu bu tutmadı , ama ne bilim senden baya ümitliyim ben tutar gibi hissediyorum.5-6 güne öğreniriz hep birlikte inşallah:)Nie ki canim turmayadabilir bilemeyiz ki keske tutsa ah ah dun otogara gttim nir akrabmizi bindrmye arabaya tam binerken esim sen hamilesim keyfime bak dinlen dedi aaaa askim dedim yanlos kullandin valahi bilerk solemedin agzaimdan ole cikto dedi Allah mi soletti ki dedim bende
ikinci asilamada da tewty arakds ole demisti bence sen hamilesin senin tuttu demiti gercektnde tuttu kiz bilmisti vala Allagim insallah onunda bu seger tutar bemimdr ins dusmez seninde tez zamanda kendliginden gelir bebisinTabi ki tutmayabilir bak benm ilki tuttu bu tutmadı , ama ne bilim senden baya ümitliyim ben tutar gibi hissediyorum.5-6 güne öğreniriz hep birlikte inşallah:)
İnşallah dualarım hepimiz için...ikinci asilamada da tewty arakds ole demisti bence sen hamilesin senin tuttu demiti gercektnde tuttu kiz bilmisti vala Allagim insallah onunda bu seger tutar bemimdr ins dusmez seninde tez zamanda kendliginden gelir bebisin
En az masrafli benim vala haplari saymazsam ben hastnaye sadce 126tl odedimbenim klomenle oldu ikiside o yüzden onları masraftan saymıom ovitrelle ikisini ama aşılamalar 1000 er lira . çok pahalı allahım kimseye aratmasın çok zor bu tedaviler.Şimdi tüp iice zaten 7-8 bini bulacak belki gececek .Napalım evlat hasreti bişiye benzemio gerekirse yemicez içmicez denicez
Klomen kullaninca inceldgini bende farkettim canim ignenin bole bir yan etkisi yok mu o inceltmiyor muKlomen cok inceltiyor canim rahimi bana klomen 1 kez fayda etti ondada rahim duvarim 6.5 ti dr tutunmaz demisto tutmadi zten asilamalrm igneyle oldu hep oda cok masrafli rapor hakkinda bitti insallah bukez olur ve gerek kalmaz artik trdaviye sizin asilamalarinz herseyndahil nekadara mal oldu
Aynen canim cok zor pahali ama evlat icin fedarkarlik yapicaz napalim klomenle neden 1000 liraya patladi canim ben igneyle oldugi halde 1000 patladi hastane nekadar aliyorbenim klomenle oldu ikiside o yüzden onları masraftan saymıom ovitrelle ikisini ama aşılamalar 1000 er lira . çok pahalı allahım kimseye aratmasın çok zor bu tedaviler.Şimdi tüp iice zaten 7-8 bini bulacak belki gececek .Napalım evlat hasreti bişiye benzemio gerekirse yemicez içmicez denicez
Bildigim kadariyla igne inceltmiyor canim senin asilamlar igneyleni olduKlomen kullaninca inceldgini bende farkettim canim ignenin bole bir yan etkisi yok mu o inceltmiyor mu
126 cok ucuz hangi hastane ve hangi sehir canim devllet hastanesimi ben hastaneye 450 veriyotz 150 tup bebk merkezi aliuor 250 hastaneEn az masrafli benim vala haplari saymazsam ben hastnaye sadce 126tl odedim
İşte 1000 lira sadece hastane parası klomen ovitrelle ucuz olduğundan onları sanmıyom artık:)Aynen can pahali ama evlat icin fedarkarlik yapicaz napalim klomenle neden 1000 liraya patladi canim ben igneyle oldugi halde 1000 patladi hastane nekadar aliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?