Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ebet eski sonuclarima baktm ikinci asilamada bes gunden sonra gitmisim buyumemeis bir gun sonra gtmisim yumrra olgunluguna baktrmak icin bir onceki 6m diger gun 7mm ilacta vermislerdi izaman bu ay 12mm ise daha da kalinlasmtr ya benim duvalar dimi
Senin kalınlık oldukça ii canım bence tam hangi gün şimdi aşılama bellimi

benimki 220ye falan mal olmstr ilaclrm dahil ben daha igneli olmadim igne daha mi pahali bu ay tutmzsa igneli baslayacak

evet iğneler pahalıymış bende kullanmadım ama öle duydum.Senin tutar ama merak etme canım
Nie ki canim turmayadabilir bilemeyiz ki keske tutsa ah ah dun otogara gttim nir akrabmizi bindrmye arabaya tam binerken esim sen hamilesim keyfime bak dinlen dedi aaaa askim dedim yanlos kullandin valahi bilerk solemedin agzaimdan ole cikto dedi Allah mi soletti ki dedim bende

Tabi ki tutmayabilir bak benm ilki tuttu bu tutmadı , ama ne bilim senden baya ümitliyim ben tutar gibi hissediyorum.5-6 güne öğreniriz hep birlikte inşallah:)

Tabi ki tutmayabilir bak benm ilki tuttu bu tutmadı , ama ne bilim senden baya ümitliyim ben tutar gibi hissediyorum.5-6 güne öğreniriz hep birlikte inşallah:)
ikinci asilamada da tewty arakds ole demisti bence sen hamilesin senin tuttu demiti gercektnde tuttu kiz bilmisti vala Allagim insallah onunda bu seger tutar bemimdr ins dusmez seninde tez zamanda kendliginden gelir bebisin

ikinci asilamada da tewty arakds ole demisti bence sen hamilesin senin tuttu demiti gercektnde tuttu kiz bilmisti vala Allagim insallah onunda bu seger tutar bemimdr ins dusmez seninde tez zamanda kendliginden gelir bebisin
İnşallah dualarım hepimiz için...

Aynen canim su anda kasgim cok agryor yaaa bacagima vuryor uyuyamiyorum

Sekiz yildir bebegi olamayn bir arkdasim vardi ilk tup bebek demesi ile tuttrdu yarin 1 yas dogum gunu var bir durak mesafa ben gelirm dedim ama esim gtme bir yere dior bikemedim kizlar gelirm dedim ama kizada yani burdan bi 10 dakika yuryup dolmusa bincem evinin onunde incem o sekil

En az masrafli benim vala haplari saymazsam ben hastnaye sadce 126tl odedim

Klomen kullaninca inceldgini bende farkettim canim ignenin bole bir yan etkisi yok mu o inceltmiyor mu

Aynen canim cok zor pahali ama evlat icin fedarkarlik yapicaz napalim klomenle neden 1000 liraya patladi canim ben igneyle oldugi halde 1000 patladi hastane nekadar aliyor

En az masrafli benim vala haplari saymazsam ben hastnaye sadce 126tl odedim
126 cok ucuz hangi hastane ve hangi sehir canim devllet hastanesimi ben hastaneye 450 veriyotz 150 tup bebk merkezi aliuor 250 hastane

Ankara devlet hastnesi kizlar dis etltlerm cok acyor 2olik sisiti ya sag tarafim komple sis sirf asilama oldum die hic bisi kullanmyrm doktorda gtmedim ya ne yapacm ben simdi

Ben kolmen ile asilama olyrm canim hap yani 5 gub kullanytm iki gun ara 8.gun catlatyolr ole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…