• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İşte 1000 lira sadece hastane parası klomen ovitrelle ucuz olduğundan onları sanmıyom artık:)
Anladim canim benim igneler pahali hastanede 450 aliyodu en son artnadiysa 2 kezde dr muaynsi 100 lira ilaclarda raporlu aldigim halde 450 buldu bakalim yrin ogle asilamam var insallah hersey yolundadir bu son raporundu insallah birdaha gerek kalmaz hastane cok aliyomus ama hangi sehirdesn sen canm

Anladim canim benim igneler pahali hastanede 450 aliyodu en son artnadiysa 2 kezde dr muaynsi 100 lira ilaclarda raporlu aldigim halde 450 buldu bakalim yrin ogle asilamam var insallah hersey yolundadir bu son raporundu insallah birdaha gerek kalmaz hastane cok aliyomus ama hangi sehirdesn sen canm
Hadi bakalım inşallah yarın sana güzel günlere açılan kapı olur dualrım seninle. Ankaradayım canım ben orda özel bi merkeze gidiom

Buay tedavi olan hilal ve benmiyz sadece kizlar

bu ay gogus sismesi ve agrisi hic olmadi az haraket edince kasik ve bel agrim olyor acap turmadi mi ki

bu ay gogus sismesi ve agrisi hic olmadi az haraket edince kasik ve bel agrim olyor acap turmadi mi ki
Bende ilk hamlgmde oldu az hassasyt grnlde blm ve kasgm agridi 2. Hamilelhmde gogus agrim olmadi hix

nasil gecti hayrlisi olsub senin icin insallah nu ay bende dinlendim gecen aua gore cok idrarim geliyor bu arada ama henuz erken belrti icin sanrm

Tutacak mi tutamayack mi die dusunurken aimdi de artik duser mi dusmez mi die dusunuyoruz Allah yardimcimiz olsun

canimsin sem gecen ayda ole solemisytin bana hatrldin mi guzel bir yuzun var gordum fotografini koymstn bir ara Allah sama srmin gbi guzel bebekler nasip eylesin insallah
Evet ilk asilamandada hissetmistim canm insallah yine hislerim dogru cikar sagol canin o senin guzelligin allah isteyen herkese sana bana en kisa zamanda nasip etsin insallah anneligi

Tutacak mi tutamayack mi die dusunurken aimdi de artik duser mi dusmez mi die dusunuyoruz Allah yardimcimiz olsun
Aynen canim bende tutarmi tutmazni duserni dusmezni aklimda deli sorular allah yuzumuze baksin insallah korktugunuza ugratmasin bugun asilama icin beklerken yanimizdan yeni dogan bebek gecirdiler esimde bende hayran kaldik cok guzeldi masallah icim gitti oldugum bolum dogunhaneydi bagira bagira doguranlar aglayan bebkler cok etkilendim allah bizede nasip eder insllh hemen yataginin yaninda bebek koyduklari tekerlekli yatak vardi icinde battaniye serili elinle dokundum ve icimden. birdaha bu bolumden bebegimle cikacagim insallah dedim cok etkilendim allah gozumuzde koymasin insallah

nasil gecti hayrlisi olsub senin icin insallah nu ay bende dinlendim gecen aua gore cok idrarim geliyor bu arada ama henuz erken belrti icin sanrm
6 gunden sonra belirti baslar canm yavas yavas hic belirtide olmayablir takilma sen belirtiye senn test nezaman
biraz zorlandim cani katater zor girdi budefa canim yandi baya zaten spekukunda canim aciyodu kataterde zor girince baya acidi hala kasik ve vajinal agrim var dr ugrasti baya

Sanada dua edecgm canim isminle insallah mujde verirsn bana bende sana hilalcim

canim ya nasil duygulandirdin beni anlatamam su anda agliyorum inan insallah bebeginle.cikarsin benim bugun 7.gun canim 6gun sonra falan belli olacak

bu sefer semir bir makas la bisi yaptilr asilamada ama ben anlamadim ben buyukce uzun demir bir makasdi

Back