Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya işte kürtajdan sonra adet azalmasının en önemli sebepleri bebek yatağı kalınlığının çok düşük olması ve ya rahimde yapışıklık olmasıymış.benm bebek yatağına baktılar normladi 10. gün 8mm di.şimdi yapışıklıktan şüpheleniolar o da ancak rahim filmiyle belli oluyomuşrahimda sorun gorseler ikinci asilamani yapmazlar bence tatlim
Bende 13. Gun oldu adet ilkindede 15. Gunu ogrendim hamile oldugunu daha oncr klomen + catlatma ignesi oldugumda 15. Gunu adet olmustun canim 2. Kendilignden olan hamilelgmede ovulasyondan suphelnedigm gun olan ilskiden 15. Gun ogrenmistmya ben onu çok denedim çatlama iğnesinden sonra 15. gün mutlaka hasta oluyorum.yumurta çatladıktan 14 gün sonra hasta olunur diyorlar bu durumda acaba diorum benm iğneden sonraki gün çatlamış mı acaba aşılama geçmi kaldı diorum zaten büyüktü yumurta 20.5 filan gibi çatlatma iğnesi vurmuştum ben bi öncekinde 17.5 18 gibi vurulmuştum tutmuşut
BBended cok sanci olmustu hamileliklerimde hadi insallah canmvala su anda bacagima vuruyor kasik agrin affdersin dunde oldu yavas lutfen batyor dedim sol kasgima vuryor bisi sanki ole simdi teeee bacagima vurdu inan
simdi kac tatlim benim de 12mm olmusya işte kürtajdan sonra adet azalmasının en önemli sebepleri bebek yatağı kalınlığının çok düşük olması ve ya rahimde yapışıklık olmasıymış.benm bebek yatağına baktılar normladi 10. gün 8mm di.şimdi yapışıklıktan şüpheleniolar o da ancak rahim filmiyle belli oluyomuş
10. Gun 8 mm guEl canim benmkide 10 mmdi bugunya işte kürtajdan sonra adet azalmasının en önemli sebepleri bebek yatağı kalınlığının çok düşük olması ve ya rahimde yapışıklık olmasıymış.benm bebek yatağına baktılar normladi 10. gün 8mm di.şimdi yapışıklıktan şüpheleniolar o da ancak rahim filmiyle belli oluyomuş
10. Gun 8 mm guEl canim benmkide 10 mmdi bugun
bilmiom bu ay tedavide olmadığım için bi daha ölçtürmedim. Dediğim giibi doktor onun inceliğinden şüphelendi bu azalma konusunda ama ilgisi yok belliki çünkü ii kalınlık başka bi sıkıntı var demekkisimdi kac tatlim benim de 12mm olmus
asilama gunu de bakiyorlr sizin rahim kalimligina benim adtimin 4gunu 12mm di sonra bakilmadi ozaman artyor mu gun gun kizlar10. Gun 8 mm guEl canim benmkide 10 mmdi bugun
Goremezlerse zorlama 1 kacgun sonra gelirim dusukten sonra piskolojom bozldu de iziİn vermeTatlim vala cok eselediler doktora sorym netten bakyrm alttan muayene ile bebek dusmez dior hep ama karsi komsum bana ski ski tembihlemsti hilal alttan muayene olma die ben dedim ki bisi olmasin yok olmaz yat yat dediler bir kere baatedi bakti bakti goremdi somra bir daha ozur dilerm dedi cunugu sokru yine karsyedilr 4.gunude dustu asilamadaki hemsire dedi ki bie haftalik genelikte kese mi gorulur sacmalamislr dedi
bende benden sonra hamile olan bi arkadaşın karnını gördüm kocaman olmuş bnmkide olsaydı öle olcaktı işte ah ahh unutamıyorum(pardon eskiden rahim kalimligin kacti ben rahim kalinligi 5 olupta asilamasi tutan biliyorum arkdslar kadini gordum bebisi 6aylik benimkise dusmesydi 5aylik olacakti
Canim asilana gunu bakilmiyor oncesinde t akipe gittigmde bakiyor dr evet yumurya buyudukce kalinlik artiyor gebelik icin ideali 7-16 mm arasiymisasilama gunu de bakiyorlr sizin rahim kalimligina benim adtimin 4gunu 12mm di sonra bakilmadi ozaman artyor mu gun gun kizlar
ay yok bu seger tutrsa baktrmayacm canim vala benim ayaklr yine usumeye nasldi vuct sicakligimda 37.2 di esim dediki vucudun yaniyor su anda yine ayaklar buzGoremezlerse zorlama 1 kacgun sonra gelirim dusukten sonra piskolojom bozldu de iziİn verme
Klomen cok inceltiyor canim rahimi bana klomen 1 kez fayda etti ondada rahim duvarim 6.5 ti dr tutunmaz demisto tutmadi zten asilamalrm igneyle oldu hep oda cok masrafli rapor hakkinda bitti insallah bukez olur ve gerek kalmaz artik trdaviye sizin asilamalarinz herseyndahil nekadara mal olduİlk aşılama 7 filandı inceydi yaa benmde öle tuttu yani bu seferde 7 dyid tutmadı bu ay klomen kullanmadım yaa sanırım biraz toparlamış kenidni