Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
vala su anda bacagima vuruyor kasik agrin affdersin dunde oldu yavas lutfen batyor dedim sol kasgima vuryor bisi sanki ole simdi teeee bacagima vurdu inan

rahimda sorun gorseler ikinci asilamani yapmazlar bence tatlim
ya işte kürtajdan sonra adet azalmasının en önemli sebepleri bebek yatağı kalınlığının çok düşük olması ve ya rahimde yapışıklık olmasıymış.benm bebek yatağına baktılar normladi 10. gün 8mm di.şimdi yapışıklıktan şüpheleniolar o da ancak rahim filmiyle belli oluyomuş

Bende 13. Gun oldu adet ilkindede 15. Gunu ogrendim hamile oldugunu daha oncr klomen + catlatma ignesi oldugumda 15. Gunu adet olmustun canim 2. Kendilignden olan hamilelgmede ovulasyondan suphelnedigm gun olan ilskiden 15. Gun ogrenmistm

vala su anda bacagima vuruyor kasik agrin affdersin dunde oldu yavas lutfen batyor dedim sol kasgima vuryor bisi sanki ole simdi teeee bacagima vurdu inan
BBended cok sanci olmustu hamileliklerimde hadi insallah canm

simdi kac tatlim benim de 12mm olmus

10. Gun 8 mm guEl canim benmkide 10 mmdi bugun

pardon eskiden rahim kalimligin kacti ben rahim kalinligi 5 olupta asilamasi tutan biliyorum arkdslar kadini gordum bebisi 6aylik benimkise dusmesydi 5aylik olacakti

Goremezlerse zorlama 1 kacgun sonra gelirim dusukten sonra piskolojom bozldu de iziİn verme

pardon eskiden rahim kalimligin kacti ben rahim kalinligi 5 olupta asilamasi tutan biliyorum arkdslar kadini gordum bebisi 6aylik benimkise dusmesydi 5aylik olacakti
bende benden sonra hamile olan bi arkadaşın karnını gördüm kocaman olmuş bnmkide olsaydı öle olcaktı işte ah ahh unutamıyorum(

Aman bir ay rahim kalinligin iyi oluyor sprm degerli yuksek olyor diger ay tam tersu nie hepsi ayna zamanda iyi seviyede olmaz ki

İlk aşılama 7 filandı inceydi yaa benmde öle tuttu yani bu seferde 7 dyid tutmadı bu ay klomen kullanmadım yaa sanırım biraz toparlamış kenidni

asilama gunu de bakiyorlr sizin rahim kalimligina benim adtimin 4gunu 12mm di sonra bakilmadi ozaman artyor mu gun gun kizlar
Canim asilana gunu bakilmiyor oncesinde t akipe gittigmde bakiyor dr evet yumurya buyudukce kalinlik artiyor gebelik icin ideali 7-16 mm arasiymis

İlk aşılama 7 filandı inceydi yaa benmde öle tuttu yani bu seferde 7 dyid tutmadı bu ay klomen kullanmadım yaa sanırım biraz toparlamış kenidni
Klomen cok inceltiyor canim rahimi bana klomen 1 kez fayda etti ondada rahim duvarim 6.5 ti dr tutunmaz demisto tutmadi zten asilamalrm igneyle oldu hep oda cok masrafli rapor hakkinda bitti insallah bukez olur ve gerek kalmaz artik trdaviye sizin asilamalarinz herseyndahil nekadara mal oldu

Kizlar ben dus alacagm iliski olunca allah affetsin 1 gun dus almamam lazim pesib pesin yikanayim :) sonra gelirim yine optum sizleri allah a emanetsinz insallah hepimiz anne oluruz en kisa zamanda hepinizi cokseviyorm

ebet eski sonuclarima baktm ikinci asilamada bes gunden sonra gitmisim buyumemeis bir gun sonra gtmisim yumrra olgunluguna baktrmak icin bir onceki 6m diger gun 7mm ilacta vermislerdi izaman bu ay 12mm ise daha da kalinlasmtr ya benim duvalar dimi

benim klomenle oldu ikiside o yüzden onları masraftan saymıom ovitrelle ikisini ama aşılamalar 1000 er lira . çok pahalı allahım kimseye aratmasın çok zor bu tedaviler.Şimdi tüp iice zaten 7-8 bini bulacak belki gececek .Napalım evlat hasreti bişiye benzemio gerekirse yemicez içmicez denicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…