Anladim canim benim igneler pahali hastanede 450 aliyodu en son artnadiysa 2 kezde dr muaynsi 100 lira ilaclarda raporlu aldigim halde 450 buldu bakalim yrin ogle asilamam var insallah hersey yolundadir bu son raporundu insallah birdaha gerek kalmaz hastane cok aliyomus ama hangi sehirdesn sen canmİşte 1000 lira sadece hastane parası klomen ovitrelle ucuz olduğundan onları sanmıyom artık:)
Gecmis olsun canimAnkara devlet hastnesi kizlar dis etltlerm cok acyor 2olik sisiti ya sag tarafim komple sis sirf asilama oldum die hic bisi kullanmyrm doktorda gtmedim ya ne yapacm ben simdi
Hadi bakalım inşallah yarın sana güzel günlere açılan kapı olur dualrım seninle. Ankaradayım canım ben orda özel bi merkeze gidiomAnladim canim benim igneler pahali hastanede 450 aliyodu en son artnadiysa 2 kezde dr muaynsi 100 lira ilaclarda raporlu aldigim halde 450 buldu bakalim yrin ogle asilamam var insallah hersey yolundadir bu son raporundu insallah birdaha gerek kalmaz hastane cok aliyomus ama hangi sehirdesn sen canm
Anladim canm sagol tum dualarina kocaman amin buarda adim cansu ismimle edersen cok sevnrm canmHadi bakalım inşallah yarın sana güzel günlere açılan kapı olur dualrım seninle. Ankaradayım canım ben orda özel bi merkeze gidiom
Evet canim ogle 13 :15 te oldum 40 dk uzandim evdeym simdisualp27 canim ne yaptn asilama oldun mu
Bende ilk hamlgmde oldu az hassasyt grnlde blm ve kasgm agridi 2. Hamilelhmde gogus agrim olmadi hixbu ay gogus sismesi ve agrisi hic olmadi az haraket edince kasik ve bel agrim olyor acap turmadi mi ki
canimsin sem gecen ayda ole solemisytin bana hatrldin mi guzel bir yuzun var gordum fotografini koymstn bir ara Allah sama srmin gbi guzel bebekler nasip eylesin insallahBnce sennki tuttu cann icime oyle doguyor
Evet ilk asilamandada hissetmistim canm insallah yine hislerim dogru cikar sagol canin o senin guzelligin allah isteyen herkese sana bana en kisa zamanda nasip etsin insallah anneligicanimsin sem gecen ayda ole solemisytin bana hatrldin mi guzel bir yuzun var gordum fotografini koymstn bir ara Allah sama srmin gbi guzel bebekler nasip eylesin insallah
Aynen canim bende tutarmi tutmazni duserni dusmezni aklimda deli sorular allah yuzumuze baksin insallah korktugunuza ugratmasin bugun asilama icin beklerken yanimizdan yeni dogan bebek gecirdiler esimde bende hayran kaldik cok guzeldi masallah icim gitti oldugum bolum dogunhaneydi bagira bagira doguranlar aglayan bebkler cok etkilendim allah bizede nasip eder insllh hemen yataginin yaninda bebek koyduklari tekerlekli yatak vardi icinde battaniye serili elinle dokundum ve icimden. birdaha bu bolumden bebegimle cikacagim insallah dedim cok etkilendim allah gozumuzde koymasin insallahTutacak mi tutamayack mi die dusunurken aimdi de artik duser mi dusmez mi die dusunuyoruz Allah yardimcimiz olsun
6 gunden sonra belirti baslar canm yavas yavas hic belirtide olmayablir takilma sen belirtiye senn test nezamannasil gecti hayrlisi olsub senin icin insallah nu ay bende dinlendim gecen aua gore cok idrarim geliyor bu arada ama henuz erken belrti icin sanrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?