- 2 Kasım 2023
- 1.866
- 2.930
- 53
- 31
- Konu Sahibi 3kedili1bebeli
Yani istemiyorsunuz çok açık bu. E yapmayın. Doğur ben bakarım ne yaa , en başta çocuğa haksızlık istenmiyor da başkası bakacak diye var gibi. Zaten söz veren de bakmaz da o ayrı bir konu. Kızınız eşiniz istese de durum değişmez. Kadınla çok alakalı bir olay. Kadın istemiyorsa istemiyordur yani. Bahaneye de gerek yok. Şartlar varsa da istemeyevilirsiniz .Merhabalar
Yaş 40 ( 85’liyim ) kızım 12 yaşında (2013’lü nisan)
6 aylık rutin doktor kontrolünde annem de geldi benimle
Tabi kayınwalidemlerden de 2.çocuk için baskı hep var sağ olsunlar :)
Doktor yumurtalar falan çok iyi güzel her şey yolunda bi sıkıntı yok ama neden çocuk istemiyorsunuz diyip durdu ( sanki kendi bakacak )
Tabi annem de duydu ya başladı :)
Annem sürekli yaşadığım ilde olsa bu kadar beklemezdim yapardım bakardı da benden çok iyi bakardı
Ama adana’da oturuyor kardeşim de amerikada belki bikaç seneye annem de gider düşüncesi öyleydi
Şimdi yap ben bakarım 2 yaşına kadar diyo falan…
Ama benim öyle bi psikolojim yok ha rabbim de nasip edecek mi onu da bilmeyiz de …
Rahata ermişim , kızım büyümüş , arkadaş gibi gezip tozuyoruz , yurtdışı gezilerimizi planlıyoruz babasıyla beraber… ve bunun gibi şeyler..
Ama sil baştan her şeyi yaşamak çok zor
Tahammülüm yok bazen şişiyorum eşime diyorum Allahını sewersen sen dinle ilgilen ben spora gidicem diyip atıyorum kendimi dışarı
Hadi nasip oldu bebek diyelim
Kızıma haksızlık gibi olacak diye düşünüyorum
Onun zamanından çalıcam gibi
Belki üniversitede yanında benim de gitmem gerekecek ortalık kötü
Birinin peşini zor kovalıyorum
Onunla tekrar aynı şeylerle uğraşamam
Ama anlamıyorlar
Eşim de benden dolayı istemiyor bana kıyamıyor
Ben maddi yönden anca destek oluyorum fiziksel ve psikolojik olarak sen yıpranıyorsun diyor
Haklı da
Kendi de gezmek istiyor
Biri elinde biri kucağında ben istemem öyle sen de hayattan zevk al sen de bi defa geliyorsun dünyaya der hep
Kafam karıştı
Kimseyle de paylaşamıyorum ..
Bi iç döktüm
Aklıma gelenler şuanlık böyle ama daha artı eksiye döktüğümüz kağıdımız da vardı her şeyiyle .. yapmamaya karar vermiştik .. tabi nasip meselesi o apayrı konu..
kayınvalide tarafında yardımcı kimse yok onu da belirteyim
Yani bi işim war bırakayım diyeceğim de kimse yok ..
Neyse sewgilerle …