• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canim ya nasil duygulandirdin beni anlatamam su anda agliyorum inan insallah bebeginle.cikarsin benim bugun 7.gun canim 6gun sonra falan belli olacak
Aglama lutfen canim bukez allah yuzumuze guler insallah mutluluktan aglariz ozaman 6 gun sonra enguzel gunun olsun insallah

Belki aletlerin posetini falan kesmialerdir canim makasla
olabilir ama safce bende istedi ve su vajinaya yerlstrilen seyden sonra onu araya bir yere sktrdi bisiler yapti ama amlayamadim vala bu sefer olmazsa iki kerede igneli olacam ben canim amin insallah bazilarina pregestoran verende varmis diger topikra gordum benim gecen aydam evde var acaba hergun bir adet alsam mi diyorum ya dusecemse bile belki faydasi olur

olabilir ama safce bende istedi ve su vajinaya yerlstrilen seyden sonra onu araya bir yere sktrdi bisiler yapti ama amlayamadim vala bu sefer olmazsa iki kerede igneli olacam ben canim amin insallah bazilarina pregestoran verende varmis diger topikra gordum benim gecen aydam evde var acaba hergun bir adet alsam mi diyorum ya dusecemse bile belki faydasi olur
Valla canm ben 2 gebeligimdede tesadufnudur bilmiyorm ama progestana basladiktan hemen sonra belirtilerim kayboldu ve degerim dususe gecti oyuzden dr yazsada kullanmayi dusunmuyrm zaten etkinligi kanitlanmAms ben kullanmaycgm o yuzden ama sen kullan dr onerdiyse bende pihtilasma var oda hormon oldugundan zarari oldu belkide bana yada es zamanli oldugundan bana oyle geliyor

Arkadaslar diger 2 dusugimde ruyamda korkuyodum hep dungece yine basladi cok kotuyn korktugun ve
Olmasindan korktugum seyleri goruyorm annemi aramak icin uyanmasini bekliyorm uyuyamiyrm o derece kotuyum
kalp carpuntisi ve kasik bel agrisiyla uyandim halada kasigim sancilaniyor belkide olusmaya baslayan gebelik var ve biseyler engel olmaya ve dusurmeye calisiyor batil ve dini konu yasak oldugindan yazamiyorum ama suphelerimde hakliyim sanirim cok kotuym bana dua edin lutfen

Arkadaslar diger 2 dusugimde ruyamda korkuyodum hep dungece yine basladi cok kotuyn korktugun ve
Olmasindan korktugum seyleri goruyorm annemi aramak icin uyanmasini bekliyorm uyuyamiyrm o derece kotuyum
kalp carpuntisi ve kasik bel agrisiyla uyandim halada kasigim sancilaniyor belkide olusmaya baslayan gebelik var ve biseyler engel olmaya ve dusurmeye calisiyor batil ve dini konu yasak oldugindan yazamiyorum ama suphelerimde hakliyim sanirim cok kotuym bana dua edin lutfen
Yasak mi bence muska yaptir canim sen annene sole sana yaptrsinlar bebehin buyuyene kadar tasiyabilirsin bende degisik ruyalar gordum kocaman kopegimoz varmis cok sevyoruz kafasindan vuruyolr ama olmuyor okadr uzuluyorum ki sonra cok seviniyrm yasayacagini duyunca Allah yardimcin olsun benim bu tutrda duserse muska yaptrcam kendime

merhaba hanımlar allah hepinizin yardımcısı olsun. umarım herkes isteğine ulaşır. ben 6. ayıma girdim ama kanamam devam ediyor. hamile kaldığıma sevinemedim bi rahatlıyamadım. hergün ağrı sancı kanama oluyor. inşallah bu zaman çabuk geçer :(

merhaba hanımlar allah hepinizin yardımcısı olsun. umarım herkes isteğine ulaşır. ben 6. ayıma girdim ama kanamam devam ediyor. hamile kaldığıma sevinemedim bi rahatlıyamadım. hergün ağrı sancı kanama oluyor. inşallah bu zaman çabuk geçer :KK43:
Bebisin erkek mi nie bole kanaman oluyor hep ya Allah yardimcisin olsun

Yasak mi bence muska yaptir canim sen annene sole sana yaptrsinlar bebehin buyuyene kadar tasiyabilirsin bende degisik ruyalar gordum kocaman kopegimoz varmis cok sevyoruz kafasindan vuruyolr ama olmuyor okadr uzuluyorum ki sonra cok seviniyrm yasayacagini duyunca Allah yardimcin olsun benim bu tutrda duserse muska yaptrcam kendime
Bende yaptiracagim canim ruayamda dis agit dugun yemek va gormustum coknkorktum.
sabah annemi aradim dayimin yeni dogan 20 gunluk bebegi ölmüş allah sabir versin daha oncede bebekleri olmustu sende yaptri canim ihmal etme allah yardimximiz olsun

merhaba hanımlar allah hepinizin yardımcısı olsun. umarım herkes isteğine ulaşır. ben 6. ayıma girdim ama kanamam devam ediyor. hamile kaldığıma sevinemedim bi rahatlıyamadım. hergün ağrı sancı kanama oluyor. inşallah bu zaman çabuk geçer :KK43:
Allah yardimcin olsun canim sag salim kucagina almak nasip olsun neden kanaman oluyorms dr bisey soylemedimi

bende ikicisi duserse yaptrcam daha tutup tutmayacagi belli degil ki tatlim hayira yor yatilosun bende hamur isi gordum annem yapiyordu yedin

bende ikicisi duserse yaptrcam daha tutup tutmayacagi belli degil ki tatlim hayira yor yatilosun bende hamur isi gordum annem yapiyordu yedin
Duserse degil tutarsa yaptir canim hemn
bende tutarsa yaptiracgn hemen belli degil sonucta tutacagi allah ruyani hayra yorsun

Duserse degil tutarsa yaptir canim hemn
bende tutarsa yaptiracgn hemen belli degil sonucta tutacagi allah ruyani hayra yorsun
amin ilk gebelklrde dusuk normal diolar ya 2defa olursa vatdor problem diyerek dusunup yapayim dedim evet canim simdiden yaptrlmaz zaten

Back