Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun inşallah. Dualarımdasınız bu mübarek günde sizinde dualarınızda olayımm inşallah. tek dileğim tek duam yavruma kavuşabilmek zaten Allahım bizi daha fazla evlat hasretiyle sınamasın

Amin insallah kizlar cok yorgun ve uykususzm esimin Annanrdi vefat etti dun esinle tartimistik bende halama gtmsitm orda kaldim gece sahura kadar uyumafik tabi sonra yerimi yadrgadm sabahta esim aradi anannem vefat etmis die ordan annnanin koyune gttik cok iyi kadindi hatta en son cumrtesi gormeye gtmstik evde su yoktu bizim saat 9.30 da geldi gec olmasina ragmen dus alip saat 23 de gece orda olduk iyiki gtmisiz en son goren biz olmsuz kadin sadce cok durgundu ama iyiydi durumu amaliyat falan olmstu ama ogun hatta erik yedi bana sende ye dedi sadce biraz bakislri bos gbiydi uykuluydu bembeyaz teni vardi ki zaten teni beyazdi bana dahada beyaz gelmsti pazartesi bu sabahta vefat etti Allah rahmetler eylesin

Kızlar sürekli giremiyorum ama bugün de diğer günlerde de hep dualarimdasiniz rabbim yüzünüzü güldürecek inşallah bu süreçlerin hepsi sınav elimizden geleni yapıp takdiri allaha bırakalım rabbimiz bizim için en hayırlı olanı bilir bize tevekkül etmek düşüyor

Cok sukur hersey iyi bugun dr a gttim bi kizim oluyomus allahima binlerce sukur hicbiriniz umudunuzu kaybetmeyin canim allah yardimcinz olsun
Allah saglikli sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım ben cinsiyeti ogrenemedim hala sen erken ogrenmissin doktor 16 haftada öğreniriz dedi zeka testimiz de iyi dedi ama kan sonucunu henüz almadık inşallah bir sıkıntımız yoktur

Allah hepinizden razi olsun Bol omurler versin sizler gecen ay arkdaslr 19.gun adet olmsutm bugun normakde ben 21.gunde bir adet gorurum gecen ay komsum ile bene ayni tarihte olduk ayni bitis ayni baslmgic bu ay bugun olmam gerkti olmadi yarinda 21.gun gecen aya gore 1 gun gecti aslinda kendimo de fazla adepte edip kandrmak istemem ama takvimim erken gelir hic gec gelmez di bakalim yarin gircez artik

Gunlerir acaip gabizlik cekiyorum suyi sahursa bol bol ucmeme ragmen ramazana bagldim bu durumu da

Canim inşaallah mubarek günler hürmetine hamilesindir bize güzel haberler verirsi

Canım allah razı olsun sende hayirla sağlık sihhatle kucağına al inşaallah

Canim bende her gün 5.6 kayısı kiraz ne varsa yiyorum misir yiyip su içiyorum tık yok anlamadim gitti bende de ayni sorun
Evet bende dun baya kaysi yedim ama normle donmedi normakde ben hep ishal olan bir insanimdir.kendligimden hic klamadim hamile belki eski duzenine grmistim adetim ozaman bugun aksama kadar olmam gerekir

Merhaba arkadaslar bugun oglen burda bi arkadasla konusuyoduk Onun esi kilolu ve motilite sorunu varmis ondan profertil kullaniyomus iste neyse ben de bizim motilitenin %60 oldugunu ve doktorlarin normal kabul ettigini soyledim O da dusuk dedi daha yuksek olmasi gerekirmis Acaba benim ilk 2 asilamam o yuzden mi tutmadi Dusukse neden doktorlar normal kabul ediyo Fikri olan ?? Asilamasi tutanlar sizde motilite ne durumdaydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…