Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin canım allah razı olsun etmez miyim hep aklimdasiniz ınan. Rabbim size de bu güzel duyguları yaşatacak inşallah. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
hayırlı olsun esracım bebeğin sağsalim dogar inşallah çok sevindim senin adına dualarımdaydın herzaman

Ayy cok sevindim masallah allah tamamina erdirsin saglikla buyutmeyi nasip etsin ins

Yok tatlim yaa gunu gelmeden yapmiycam zaten hic bisey hissetmiyorum hicbir degisiklik yok canim sıkkın zaten bide test yapip üzülmek istemiyorum
;( ben bugun yaptim tek cizgi bugun 11. Günüm cikmama ihtimali var midir cok uzuldum benim kaderimde cift çizgi görmek yok mu

;( ben bugun yaptim tek cizgi bugun 11. Günüm cikmama ihtimali var midir cok uzuldum benim kaderimde cift çizgi görmek yok mu

ya oyle soyleme canim yaa bence cok erken 11. gun... tamam bazilari yapmis olabilir ama herkeste farkli bu durumlar biliyorsun. sen bana hafta sonunu bi atlatalim demedin mi neden yaptin testi hiiiiiii bence en garanti sali gunu lutfen uzme kendini....

doktorum oyle randevu verdi galiba garantiye almak icin
Hmm dedigin gibi garanti olsun die beklenekte fayda var benim cok jasik agrilarim var canim o kadar sanci olduki adet olacagim die moralim cok bozuldu gittim test aldim sonra aldim ağzimin payini cok moralim bozuk cook

Hmm dedigin gibi garanti olsun die beklenekte fayda var benim cok jasik agrilarim var canim o kadar sanci olduki adet olacagim die moralim cok bozuldu gittim test aldim sonra aldim ağzimin payini cok moralim bozuk cook

ben moral bozmak icin cok erken oldugunu dusunuyorum bence adet olmadigin surece hala sansin var demektir tabi bu hepimiz icin gecerli....bende tik yok valla sadece bugun ararada sol kasik hafif batiyor o kadar. o testede guvenme sakin

Evet haftasonunu atlatacaktim ama aksan 5 gibi sancilar girdi ara ara artik dayanamadim adetse adet dedim yoksa bi bakalim dedim vee sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…