hayırlı olsun esracım bebeğin sağsalim dogar inşallah çok sevindim senin adına dualarımdaydın herzamanAmin canım allah razı olsun etmez miyim hep aklimdasiniz ınan. Rabbim size de bu güzel duyguları yaşatacak inşallah. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
Ayy cok sevindim masallah allah tamamina erdirsin saglikla buyutmeyi nasip etsin insCanım doğru hatirliyorsun burada yine paylasmistim ikinci asilamamida 29 nisanda olmuştum çok şükür pozitif oldu 8+3 hamileyim kalp atışlarını duyduk geçen hafta rabbim en kısa zamanda size de yasatsin inşallah sürekli dualarimdasiniz
Amib canim hepimiz ins senin nasil son durunkar test yaptin mi hicRabbim dualarini kabul etsin canım inş bu sefer yüzün güler seninde
Aminn canim sen naptin hic test yaptin mi evde ben zor tutuyorum kendimiCanim yaa Allah acip yalvardigimiz ellerimizi boşa çevirmez insallahhh... Bütün isteyen arkadaslarin yuzleri gülsün....
Sağol canım benim sizde benim hep dualarimdasiniz allah razı olsunhayırlı olsun esracım bebeğin sağsalim dogar inşallah çok sevindim senin adına dualarımdaydın herzaman
Amin canım rabbim tez zamanda size de yasatsin inşallah dualarimdasinizAyy cok sevindim masallah allah tamamina erdirsin saglikla buyutmeyi nasip etsin ins
Aminn canim sen naptin hic test yaptin mi evde ben zor tutuyorum kendimi
Uzaniyom canim kan testi yapmadımAmib canim hepimiz ins senin nasil son durunkar test yaptin mi hic
Nezamn yaptrcan testi canimmUzaniyom canim kan testi yapmadım
Iuiyz canim sen nasilsin. Amin insallah sağolasınCanlar nasılsınız bakalim bebek bekleyenler rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin.test bekleyenlere de müjdeli haberi aldirsin inşallah
Canlar nasılsınız bakalim bebek bekleyenler rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin.test bekleyenlere de müjdeli haberi aldirsin inşallah
Aminn canim sen naptin hic test yaptin mi evde ben zor tutuyorum kendimi
Sen benden once oldun nedeb carşamba gunu sali ya da ptesi cikmasi gerek ben 3 ünde carsamba gunu oldum senin obce olmasi lazimbuarada senin test gunun ne zaman? benimki carsamba gunu coooookk heyecanliyim
Sen benden once oldun nedeb carşamba gunu sali ya da ptesi cikmasi gerek ben 3 ünde carsamba gunu oldum senin obce olmasi lazim
;( ben bugun yaptim tek cizgi bugun 11. Günüm cikmama ihtimali var midir cok uzuldum benim kaderimde cift çizgi görmek yok muYok tatlim yaa gunu gelmeden yapmiycam zaten hic bisey hissetmiyorum hicbir degisiklik yok canim sıkkın zaten bide test yapip üzülmek istemiyorum
;( ben bugun yaptim tek cizgi bugun 11. Günüm cikmama ihtimali var midir cok uzuldum benim kaderimde cift çizgi görmek yok mu
Hmm dedigin gibi garanti olsun die beklenekte fayda var benim cok jasik agrilarim var canim o kadar sanci olduki adet olacagim die moralim cok bozuldu gittim test aldim sonra aldim ağzimin payini cok moralim bozuk cookdoktorum oyle randevu verdi galiba garantiye almak icin
Hmm dedigin gibi garanti olsun die beklenekte fayda var benim cok jasik agrilarim var canim o kadar sanci olduki adet olacagim die moralim cok bozuldu gittim test aldim sonra aldim ağzimin payini cok moralim bozuk cook
Evet haftasonunu atlatacaktim ama aksan 5 gibi sancilar girdi ara ara artik dayanamadim adetse adet dedim yoksa bi bakalim dedim vee sonuçya oyle soyleme canim yaa bence cok erken 11. gun... tamam bazilari yapmis olabilir ama herkeste farkli bu durumlar biliyorsun. sen bana hafta sonunu bi atlatalim demedin mi neden yaptin testi hiiiiiiibence en garanti sali gunu lutfen uzme kendini....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?