Iyi olmaya çalışıyorum canım uzanmaya devam beklemek zor test günüm salı günüdelalimmm nasılsın canım sonucu ne zaman ogreneceksin ayy çok heyecanlı rabbim yüzünü guldurur inşallah inşallah
Inşallah güzel sonuçlar alırsın canım dualarimiz seninle...Iyi olmaya çalışıyorum canım uzanmaya devam beklemek zor test günüm salı günü
Amiin ins canim oruc tuttum bugun dua ettim hepinize isimlerinizi bilmiyorum ama cansu ve esrayi biliyorum delalim dedim maya dedim yavrukartalin dedim bi de gulay aklima geldi hatirladigim kadariyla rumuzlarinizla dua ettim l ile baslayan vardi dedim hamile olup kabamasi olan vardi dedim kysura bakmayin boyle oldu duam allah biliyor gonlumyzu ne yapayim ins guzel dilekler ile..Canim ya haklisin buraya cok fazla takilmamak lazim :) engel olamiyorum kendime.ne güzel anlatmissin hislerini :) umarim bu seferki tutar esin ve sana cok guzel süpriz olur.
Tamam haftaya haberlesiriz o zaman hayırlısı Allahtan....
Amin canim sagol h.gSlm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim aşılama olan arkadaşlar rabbim hayırlısıyla pozitif sonuçlar göstersin inşallah.
emoes sen 1 nisanda asilama olmustun 2 yunurtayla yanlis mi hatirliyorum simdi ne yaptin ikinci oldu mu tedaviye baskadin mi tekrar hatirliyorum seni ama sonucu bilmiyorundelalimmm nasılsın canım sonucu ne zaman ogreneceksin ayy çok heyecanlı rabbim yüzünü guldurur inşallah inşallah
Amiin ins canim oruc tuttum bugun dua ettim hepinize isimlerinizi bilmiyorum ama cansu ve esrayi biliyorum delalim dedim maya dedim yavrukartalin dedim bi de gulay aklima geldi hatirladigim kadariyla rumuzlarinizla dua ettim l ile baslayan vardi dedim hamile olup kabamasi olan vardi dedim kysura bakmayin boyle oldu duam allah biliyor gonlumyzu ne yapayim ins guzel dilekler ile..
İnşallah cok ii haberler verceksin bizeIyi olmaya çalışıyorum canım uzanmaya devam beklemek zor test günüm salı günü
Rabbim dualarini kabul etsin canım inş bu sefer yüzün güler senindeAmiin ins canim oruc tuttum bugun dua ettim hepinize isimlerinizi bilmiyorum ama cansu ve esrayi biliyorum delalim dedim maya dedim yavrukartalin dedim bi de gulay aklima geldi hatirladigim kadariyla rumuzlarinizla dua ettim l ile baslayan vardi dedim hamile olup kabamasi olan vardi dedim kysura bakmayin boyle oldu duam allah biliyor gonlumyzu ne yapayim ins guzel dilekler ile..
Günaydın tatlım inş sen nasılsın bakim yegenimiz nasılİnşallah cok ii haberler verceksin bizedelalimmm
cok sükür biraz daha iyiyiz bebeğimin şansı için dua ediyorum senin de duana ihtiyacım var bi etüt merkezine ortak oluyorum dua edin bebeğimin rizkı cıksınGünaydın tatlım inş sen nasılsın bakim yegenimiz nasıl
Canım doğru hatirliyorsun burada yine paylasmistim ikinci asilamamida 29 nisanda olmuştum çok şükür pozitif oldu 8+3 hamileyim kalp atışlarını duyduk geçen hafta rabbim en kısa zamanda size de yasatsin inşallah sürekli dualarimdasinizemoes sen 1 nisanda asilama olmustun 2 yunurtayla yanlis mi hatirliyorum simdi ne yaptin ikinci oldu mu tedaviye baskadin mi tekrar hatirliyorum seni ama sonucu bilmiyorun
Seninde bebegininde rizki bol olsun tatlım rabbim yar ve yardimcin olsuncok sükür biraz daha iyiyiz bebeğimin şansı için dua ediyorum senin de duana ihtiyacım var bi etüt merkezine ortak oluyorum dua edin bebeğimin rizkı cıksın
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bize bol bol dua etCanım doğru hatirliyorsun burada yine paylasmistim ikinci asilamamida 29 nisanda olmuştum çok şükür pozitif oldu 8+3 hamileyim kalp atışlarını duyduk geçen hafta rabbim en kısa zamanda size de yasatsin inşallah sürekli dualarimdasiniz
allah razı olsun canım duana beni de katSeninde bebegininde rizki bol olsun tatlım rabbim yar ve yardimcin olsun
Amin canım allah razı olsun etmez miyim hep aklimdasiniz ınan. Rabbim size de bu güzel duyguları yaşatacak inşallah. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsinRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bize bol bol dua et
canım ben 2 düşükten sonra yaptırdım ama 3 düşüğüm var dedim yoksa devlette yapmıyorlar testD
Yani aratsrma istesemde ilk dusukte arastrma yapmiyorlr mi tatlim benim bir arkds tedavi icin devlete gidyordu onunda dusum yaptgini pihtilasma soruni oldguni baskasindan ogrendim.kendisine soramyorum.ayni hastneye gidiyoruz aslinda ama kendisi sakldgi icin soramyorum baskasindan ogrendim ben cnku bende ole bilyrm izlenimlerime gore 2 veya 3 ten sonra bisiler yapyolr evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?