Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim ya haklisin buraya cok fazla takilmamak lazim :) engel olamiyorum kendime.ne güzel anlatmissin hislerini :) umarim bu seferki tutar esin ve sana cok guzel süpriz olur.
Tamam haftaya haberlesiriz o zaman hayırlısı Allahtan....
Amiin ins canim oruc tuttum bugun dua ettim hepinize isimlerinizi bilmiyorum ama cansu ve esrayi biliyorum delalim dedim maya dedim yavrukartalin dedim bi de gulay aklima geldi hatirladigim kadariyla rumuzlarinizla dua ettim l ile baslayan vardi dedim hamile olup kabamasi olan vardi dedim kysura bakmayin boyle oldu duam allah biliyor gonlumyzu ne yapayim ins guzel dilekler ile..

..... ooffff cok sikildim uyku gelmiyorr her zaman burda okurdunuz simdi kimse yokk peki ben de gidiyorum ii geceler herkese...

Canim yaa Allah acip yalvardigimiz ellerimizi boşa çevirmez insallahhh... Bütün isteyen arkadaslarin yuzleri gülsün....

Rabbim dualarini kabul etsin canım inş bu sefer yüzün güler seninde

emoes sen 1 nisanda asilama olmustun 2 yunurtayla yanlis mi hatirliyorum simdi ne yaptin ikinci oldu mu tedaviye baskadin mi tekrar hatirliyorum seni ama sonucu bilmiyorun
Canım doğru hatirliyorsun burada yine paylasmistim ikinci asilamamida 29 nisanda olmuştum çok şükür pozitif oldu 8+3 hamileyim kalp atışlarını duyduk geçen hafta rabbim en kısa zamanda size de yasatsin inşallah sürekli dualarimdasiniz

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bize bol bol dua et

canım ben 2 düşükten sonra yaptırdım ama 3 düşüğüm var dedim yoksa devlette yapmıyorlar test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…