- 9 Nisan 2013
- 656
- 440
- 103
En zoru bu beklemelerKızlar napiyosunuz nasil gidiyor tedaviniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En zoru bu beklemelerKızlar napiyosunuz nasil gidiyor tedaviniz
Evet canim malesef öyleEn zoru bu beklemeler
Canım iki yıl uğraş olmadı direk tüp bebek yap hiç bekleme tedavilerle hem psikolojini hem kendini yipratmaselam kizlar Ben tedaviye 2 ay mecburi ara verdim Bu ay doktor konferansa gidiyormus diger adet donemi de ramazana denk geliyo o yuzden bayramdan sonra igneli asilama deniycem Asilamayi kac kereye kadar deneyebiliriz Bazilari 3.den sonra sans cok dusuk diyor ama ben tup bebek icin erken diye dusunuyorum Biz cocuk isteyeli 15 ay oldu o yuzden 2 sene bitiminde tup bebek karari daha mantikli gibi
Insallah gerek kalmaz ama dedigin dogru insan bos yere yipratiyo kendiniCanım iki yıl uğraş olmadı direk tüp bebek yap hiç bekleme tedavilerle hem psikolojini hem kendini yipratma
Kusura bakma yeni gordum msji benim bu 2. Asilamam ilki igneliydi progestan kullandim bu hapla oldu dr a soyledim ilaci jel veya progestani igneli tedavilerde veriyoruz dedi hapla olan asilamalarda hic bir faydasini gormuyoruz o yuzden bos yere yazmayacagim dedi bana yazmadiCanim sana birsey sormak istiyorum asilamadan sonra herhangi bir ilac kullaniyor musun?
Kusura bakma yeni gordum msji benim bu 2. Asilamam ilki igneliydi progestan kullandim bu hapla oldu dr a soyledim ilaci jel veya progestani igneli tedavilerde veriyoruz dedi hapla olan asilamalarda hic bir faydasini gormuyoruz o yuzden bos yere yazmayacagim dedi bana yazmadi
Aynı tatlım uzanmaya devam sen nasılsındelalimmm nasilsin canim nasil oldun
Mide bulantili bel agrili geciyo canim yaAynı tatlım uzanmaya devam sen nasılsın
Benim kasiklarim cok agruyor adet obcesi belirtileri ysiyorum cok telasliyjm senin nasil belim bile kopacak gibiboluyor bazrnTmm canim saol. Ben 5 gun ilac kullandim bitince sadece 1 tane igne oldum asilamadan sonrada vajinal tablet verdi o yuzden sordum
Benim kasiklarim cok agruyor adet obcesi belirtileri ysiyorum cok telasliyjm senin nasil belim bile kopacak gibiboluyor bazrn
Rabbim yardimcin olsun tatlım her güzelliğin bir zoru vardır sende zor dönemleri yasiyosun bugünlerde geçer inşMide bulantili bel agrili geciyo canim ya
Aminnn insllah canim sagolRabbim yardimcin olsun tatlım her güzelliğin bir zoru vardır sende zor dönemleri yasiyosun bugünlerde geçer inş
Benim kasiklarim cok agruyor adet obcesi belirtileri ysiyorum cok telasliyjm senin nasil belim bile kopacak gibiboluyor bazrn
Aynen tatlim bugün bi sancim olmadi benim ilk gunden beri var ara ara ama bugun hic hissetmedim cok heycanla bekliyorum sonucu rabbim ins hayirli haberler aliriz hepimizBugun neler hissediyorsun canim? Bende hicbisey yok
Aynen tatlim bugün bi sancim olmadi benim ilk gunden beri var ara ara ama bugun hic hissetmedim cok heycanla bekliyorum sonucu rabbim ins hayirli haberler aliriz hepimiz
Biliyor musun ilk asilamamda kizlar bilirler coookkk sitresli cookk heycanliydim ve ilk olanlarrdandim herkesle her duygumu satir satir paylastim kizlar da destek oldu sagolsun ilj asilada gunlrr gecmedi cunku hep aklim ordaydi dun tesadufen tarihi sordu biri ayin 8 i dediler vay be dedim nasil gecmis ve ben stresli degilim onceki gibi bazen unutuyorum ne zaman buraya geliyorun heyecan basliyor o yuzden onceki gibi burada goremiyorsunuz beni bazen bakiyorum yazdiklariniza hem uzuluyorum hem seviniyorum ama dua ediyorum sizleri de katiyorum ins bekleyen herkese verir rabbim suan anormal bi durum yok cok sukur sen de unutnaya calis kafani dagit zaman daha cok geciyor soyle haftasonunu da gecirelim haftaya daha bi heycanli olacak ins hadi bakalim ilk senden gelecek guzel haber ins esimin de 15 i dogum gunu bikiyor musun o jadar cok istiyorum ki en guzel hediye olur 25 i de evlilik yil donumumuz rabbim bu mytlulugu yasatir ins hepimizeburda gun gun yazalim ne hissettigimizi cunku bir gun arayla olmus asilamamiz bende cok heyecanliyim bu yuzden surekli sana yaziyorum :)
Biliyor musun ilk asilamamda kizlar bilirler coookkk sitresli cookk heycanliydim ve ilk olanlarrdandim herkesle her duygumu satir satir paylastim kizlar da destek oldu sagolsun ilj asilada gunlrr gecmedi cunku hep aklim ordaydi dun tesadufen tarihi sordu biri ayin 8 i dediler vay be dedim nasil gecmis ve ben stresli degilim onceki gibi bazen unutuyorum ne zaman buraya geliyorun heyecan basliyor o yuzden onceki gibi burada goremiyorsunuz beni bazen bakiyorum yazdiklariniza hem uzuluyorum hem seviniyorum ama dua ediyorum sizleri de katiyorum ins bekleyen herkese verir rabbim suan anormal bi durum yok cok sukur sen de unutnaya calis kafani dagit zaman daha cok geciyor soyle haftasonunu da gecirelim haftaya daha bi heycanli olacak ins hadi bakalim ilk senden gelecek guzel haber ins esimin de 15 i dogum gunu bikiyor musun o jadar cok istiyorum ki en guzel hediye olur 25 i de evlilik yil donumumuz rabbim bu mytlulugu yasatir ins hepimize