Dualardasin ins olumludur hayirlisiylaİnş canım dua edin yarın Büyük gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dualardasin ins olumludur hayirlisiylaİnş canım dua edin yarın Büyük gün
İnş bu kasık ağrısı ve bel ağrısı hamilelik belirtisidir canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşBugun o kadar bel agrisi kasik agrisi cektim ki hep wc kostum cok korkuyorum cookk allah yardimcimuz olsun
İnş bu kasık ağrısı ve bel ağrısı hamilelik belirtisidir canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş
Kan testini verdim canım saat birde cikcak sonuç 12.gun test yapiliyoCnm bugün büyük gün insallah positv sonuc alirsin benim icimden güzel haberler vericeksin gibi geliyo (insallahh) dualarim seninle
Bizde doktordan randevu aldik 06.07 gel dedin 04.07 ankaraya ucuyorum tedavi basliyo bende de cnm transferden sonra kacinci gün test yap dedi doktor ne zaman belli olurmus yani?
Kan testini verdim canım saat birde cikcak sonuç 12.gun test yapiliyo
Canım aklına takılan bi soru olursa tedavi surecinde sorabilirsin hiç çekinme seve seve yardimci olurum sanaCnm bugün büyük gün insallah positv sonuc alirsin benim icimden güzel haberler vericeksin gibi geliyo (insallahh) dualarim seninle
Bizde doktordan randevu aldik 06.07 gel dedin 04.07 ankaraya ucuyorum tedavi basliyo bende de cnm transferden sonra kacinci gün test yap dedi doktor ne zaman belli olurmus yani?
İnş canım bide gel bana sor on iki gün nasıl geçti diyeHadi bakalim insslalah güzel haberler verirsin bizeee tsk ederim cnm ne cabuk 12 gün gecmis valla
İnş canım bide gel bana sor on iki gün nasıl geçti diye
Adetliyken gitmiycekmisin niye canımDoğrudur cnm bana cabuk gecti ama beklersen gecmesini hic gecmiyo bilirim.. cok sagol canim benim hayirlisiyla bi baslayabilsek iyi olucak doktor kafami karistirdi biraz gidince artik ögrencem ne yapicam kisaca anlatiyim benim son adet 12.06 aradm hemen temmuz 6 burda ol dedi dedim tamam gelirm ama esim 25 temnuzda ankarada anca ben ayarlicam onu dedi
Adetliyken gitmiycekmisin niye canım
hayirli olsun Yanlis bilgilendirmek istemem ama bildigim kadariyla min sinir 10 ve senin 12.gunun bu deger daha yukselir :)Kızlar benim değer 10 çıktı
Bilmiyom ki canım öyle bir şey yaparmi benim bildiğim direk tedaviye baslaniyo adet geciktirmeyle değil belki bu doktorun yöntemi farklıNormalde birdahaki adetim 12.07 filan asa yukari ama bana 06.07 gel dedi normal düzende adet olursam esim 14. 15. Adet günüm ankarada olabiliyo cok gec adetimi geciktircek herhalde ki esime uysun diye öyle bi imkan var mi biliyor musun cnm? Yani ilaclarla adet tarihini istedigmz güne getirte bilir mi?
Üç gün sonra adet olcam olmazsam gider tekrarlarim testi canım herşeyin hayırlısı rabbim böyle uygun gördühayirli olsun Yanlis bilgilendirmek istemem ama bildigim kadariyla min sinir 10 ve senin 12.gunun bu deger daha yukselir :)
Haklisin hersey Allahin takdiri .Senin esinde ne problemi vardi hatirlayamadim neden olmuyodu?Üç gün sonra adet olcam olmazsam gider tekrarlarim testi canım herşeyin hayırlısı rabbim böyle uygun gördü
Morfolojisi % 1 canım eşimin problem eşim de bende değilHaklisin hersey Allahin takdiri .Senin esinde ne problemi vardi hatirlayamadim neden olmuyodu?
Kızlar benim değer 10 çıktı
evet sende problem olmadigini biliyorum Bi de %1 morfolojiyle dogal yoldan hamile kalanlari da okudum bu forumda Ilac ya da vitamin takviyesi kullansa esin belki dogal yoldan bile olur ama bu erkekler bu konularda biraz zorluyolar Hayirlisi olsun Burda bi arkadas var esi doktor ve adamin hic spermi yok Bikac ameliyat gecirdi testisten sperm aldilar onlarda olgunlasmadan olmus o yuzden onlarin hic sansi yok O yuzden halimize sukretmeliyiz en azindan umudumuz varMorfolojisi % 1 canım eşimin problem eşim de bende değil
Aynen canım halimize binlerce şükür umudumuz var rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman olcak tevekkül ettimevet sende problem olmadigini biliyorum Bi de %1 morfolojiyle dogal yoldan hamile kalanlari da okudum bu forumda Ilac ya da vitamin takviyesi kullansa esin belki dogal yoldan bile olur ama bu erkekler bu konularda biraz zorluyolar Hayirlisi olsun Burda bi arkadas var esi doktor ve adamin hic spermi yok Bikac ameliyat gecirdi testisten sperm aldilar onlarda olgunlasmadan olmus o yuzden onlarin hic sansi yok O yuzden halimize sukretmeliyiz en azindan umudumuz var