Dogru söyluyorsun aslinda ama sancom bugun siklasinca bi umutsuzluk cokth gunku digerinde de ayni seyu yasadim sagol canin ins dedigin gibidirben moral bozmak icin cok erken oldugunu dusunuyorum bence adet olmadigin surece hala sansin var demektir tabi bu hepimiz icin gecerli....bende tik yok valla sadece bugun ararada sol kasik hafif batiyor o kadar. o testede guvenme sakin
Evet haftasonunu atlatacaktim ama aksan 5 gibi sancilar girdi ara ara artik dayanamadim adetse adet dedim yoksa bi bakalim dedim vee sonuç
Yok test yapmicam ben kara verdim günumu bekleyecegim sonucu negatifi duymak daha zor adeti görmek de zorr hayirlisi yaaacanim bende yazmistin gecenlerde adet olacakmisim gibi hissettim hatta kasiklarim doldu diye ama ertesi gun gecti
bence yarin bu hisselerin gecerse en guvenli test sali gunu yaptigin test olur ne diyim ALLAH hakkimizda hayirlisini versin
Yok test yapmicam ben kara verdim günumu bekleyecegim sonucu negatifi duymak daha zor adeti görmek de zorr hayirlisi yaaa
Canim du bakalim daha cok erken ben hasta olucam kesin diyodum sivilce vs her belirtim vardi ama pozitif çıktı belli olmaz bu işler sabret moralini bozmaHmm dedigin gibi garanti olsun die beklenekte fayda var benim cok jasik agrilarim var canim o kadar sanci olduki adet olacagim die moralim cok bozuldu gittim test aldim sonra aldim ağzimin payini cok moralim bozuk cook
Saatler sonra bi umut bakayim dedim teste bir de ne göreyim ikinci cizgi eksi halinde yan çikmis kafayi yemiş testCanim du bakalim daha cok erken ben hasta olucam kesin diyodum sivilce vs her belirtim vardi ama pozitif çıktı belli olmaz bu işler sabret moralini bozma
Yok test yapmicam ben kara verdim günumu bekleyecegim sonucu negatifi duymak daha zor adeti görmek de zorr hayirlisi yaaa
Günaydın kızlar nasılsınız benim test gunume iki gün kaldı çok korkuyorum dualarinizi eksik etmeyin ne olur
Günaydın kızlar nasılsınız benim test gunume iki gün kaldı çok korkuyorum dualarinizi eksik etmeyin
insguzel haberlerini bekliyoruz
Di mii... yaa bugun hic sancim yoktu benim ins gelmezzcanim Ya senden mi etkilendim nedir sanki soyle bi zorlasam hasta olacakmisim gibi hissediyorum :) ALLAHIM ne gunlere kaldik artik yazilanlardan bile etkilenir oldumbuarada senin test cubugu iyice kafayi yemis sen aldirma ona
Canim allahin izniyle pozitif sonuç alacaksin insallahGünaydın kızlar nasılsınız benim test gunume iki gün kaldı çok korkuyorum dualarinizi eksik etmeyin ne olur
Ahahahah ya cok guldurdun beni vallahi insallah pozitif olur cnm icini ferah tutSaatler sonra bi umut bakayim dedim teste bir de ne göreyim ikinci cizgi eksi halinde yan çikmis kafayi yemiş testnerdeyse arti şeklini almis sanirim 2. Cizgi 2. Cizgi diye diye cok dua yalvardim allah a o da bana al sana 2. Çizgi dedi guldum kendi kendime bir daha yapmicam o restlerden
Amiiinnn cnmAhahahah ya cok guldurdun beni vallahi insallah pozitif olur cnm icini ferah tut
İnş canım yarını bekliyorum artıkCanim allahin izniyle pozitif sonuç alacaksin insallah
Hep aklimdasn vallaGünaydın kızlar nasılsınız benim test gunume iki gün kaldı çok korkuyorum dualarinizi eksik etmeyin ne olur
Biliyom tatlım tşk ederimHep aklimdasn valla
Delalim güzel haber ver bize inş canimİnş canım yarını bekliyorum artık
İnş canım dua edin yarın Büyük günDelalim güzel haber ver bize inş canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?