• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben moral bozmak icin cok erken oldugunu dusunuyorum bence adet olmadigin surece hala sansin var demektir tabi bu hepimiz icin gecerli....bende tik yok valla sadece bugun ararada sol kasik hafif batiyor o kadar. o testede guvenme sakin
Dogru söyluyorsun aslinda ama sancom bugun siklasinca bi umutsuzluk cokth gunku digerinde de ayni seyu yasadim sagol canin ins dedigin gibidir

Evet haftasonunu atlatacaktim ama aksan 5 gibi sancilar girdi ara ara artik dayanamadim adetse adet dedim yoksa bi bakalim dedim vee sonuç :KK43::KK43::KK43:

canim bende yazmistin gecenlerde adet olacakmisim gibi hissettim hatta kasiklarim doldu diye ama ertesi gun gecti
bence yarin bu hisselerin gecerse en guvenli test sali gunu yaptigin test olur ne diyim ALLAH hakkimizda hayirlisini versin

canim bende yazmistin gecenlerde adet olacakmisim gibi hissettim hatta kasiklarim doldu diye ama ertesi gun gecti
bence yarin bu hisselerin gecerse en guvenli test sali gunu yaptigin test olur ne diyim ALLAH hakkimizda hayirlisini versin
Yok test yapmicam ben kara verdim günumu bekleyecegim sonucu negatifi duymak daha zor adeti görmek de zorr hayirlisi yaaa

Hmm dedigin gibi garanti olsun die beklenekte fayda var benim cok jasik agrilarim var canim o kadar sanci olduki adet olacagim die moralim cok bozuldu gittim test aldim sonra aldim ağzimin payini cok moralim bozuk cook
Canim du bakalim daha cok erken ben hasta olucam kesin diyodum sivilce vs her belirtim vardi ama pozitif çıktı belli olmaz bu işler sabret moralini bozma

Canim du bakalim daha cok erken ben hasta olucam kesin diyodum sivilce vs her belirtim vardi ama pozitif çıktı belli olmaz bu işler sabret moralini bozma
Saatler sonra bi umut bakayim dedim teste bir de ne göreyim ikinci cizgi eksi halinde yan çikmis kafayi yemiş test :KK53::KK53::KK53:nerdeyse arti şeklini almis sanirim 2. Cizgi 2. Cizgi diye diye cok dua yalvardim allah a o da bana al sana 2. Çizgi dedi :KK48::KK48::KK48: guldum kendi kendime bir daha yapmicam o restlerden :63::63::63:

Yok test yapmicam ben kara verdim günumu bekleyecegim sonucu negatifi duymak daha zor adeti görmek de zorr hayirlisi yaaa

canim Ya senden mi etkilendim nedir sanki soyle bi zorlasam hasta olacakmisim gibi hissediyorum :) ALLAHIM ne gunlere kaldik artik yazilanlardan bile etkilenir oldum :KK53: buarada senin test cubugu iyice kafayi yemis sen aldirma ona :cool:

canim Ya senden mi etkilendim nedir sanki soyle bi zorlasam hasta olacakmisim gibi hissediyorum :) ALLAHIM ne gunlere kaldik artik yazilanlardan bile etkilenir oldum :KK53: buarada senin test cubugu iyice kafayi yemis sen aldirma ona :cool:
Di mii... yaa bugun hic sancim yoktu benim ins gelmezz

Saatler sonra bi umut bakayim dedim teste bir de ne göreyim ikinci cizgi eksi halinde yan çikmis kafayi yemiş test :KK53::KK53::KK53:nerdeyse arti şeklini almis sanirim 2. Cizgi 2. Cizgi diye diye cok dua yalvardim allah a o da bana al sana 2. Çizgi dedi :KK48::KK48::KK48: guldum kendi kendime bir daha yapmicam o restlerden :63::63::63:
Ahahahah ya cok guldurdun beni vallahi insallah pozitif olur cnm icini ferah tut

Back