• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben klomen kullanirken hic kasik agrim olmadi ama cogu kiside oluyor genellile birden fazla yumurta olustugu ve buyudugu icin sanslisin yani :) Bende sadece ates basmasi ve bas agrisi yapti klomen Gece ates basiyodu uyaniyodum o derece
Ya beni de ates basarak uyaniyorun sicaklardan sanmistim demekki ilactan dolayi oluyormus tesekkur ederim bilgilendirdign icin

Insallah allah bana bağışlar canim

Kader arkadasimm cok sevindim insallah kalp atisini duyarsin dualarim seninle ;) bizde tüp bebek merkezine gittik degerlerjniz cok iyi dedi ama bide biz bakalim dedi kan aldilar esim haftaya vericek eger onlarda sorun görmezse beklemenize gerek yok hemen tüp yapariz dedi bi sevindim bir ümitlendim kac gündür tüple iligili seyler okuyorum ama 7 8 ayda tr izinde olucagimiz icin 8.ayda anca tüpe baslancak nasil sabretceksem ;) :)

Kader arkadasimm cok sevindim insallah kalp atisini duyarsin dualarim seninle :KK66: bizde tüp bebek merkezine gittik degerlerjniz cok iyi dedi ama bide biz bakalim dedi kan aldilar esim haftaya vericek eger onlarda sorun görmezse beklemenize gerek yok hemen tüp yapariz dedi bi sevindim bir ümitlendim kac gündür tüple iligili seyler okuyorum ama 7 8 ayda tr izinde olucagimiz icin 8.ayda anca tüpe baslancak nasil sabretceksem :KK66: :)
Belki normal olur tupe de gerek kalmaz o aya kadar ohooo :KK76::KK76::KK76:calismalara devam edin siz

Belki normal olur tupe de gerek kalmaz o aya kadar ohooo :KK76::KK76::KK76:calismalara devam edin siz
Insallah cnm ahhh nerde dünyalar benim olur ilk asilamam tutmadi baska birseyde denemicem dikkatda etmicem hayatimi normal olarak devam ettircem olursa insallah olurr yaz geldi kilo vermeliyim ya bebek varsa ya hamileysem diye spora bile canim istemiyordu artik dikkat etmicem güzelce tatilimide yapicam sonrasi allah kerim :) tüpde ayri bir dertmis ya doktoru arastir merkezo arastir ya iyi degilse ya böyleyse kafami iyice doldurdum

Insallah gerek kalnaz tatlim ama bende de cok agri yapti hepte yazdim buaraya hepte buyudu yumurtalar sende de ins 5 gunde buyur yumoslarin ben Ataturk hastnesine gtmistm dusukte orda bir bayanla tanistim bakanlikrdan emekli kendi kizininde bebegi olmuyormus bana doktor onerdi kendisi cok iyi bir insan emekli oldu kendo ozel mauyensi gar ve hic paragoz birisi degil die numarsini aldim doktora watsaptan mesj atyorum cvp veryor hosuma gittti ben onada gidecegim kizilayda yeri orta yasli bir adam
ya o kadar com dr degistirdim ki kac hast. Gezdim artik kendi haline biraktim hayirli dr larla karsilastir rabbim duyorum giriyorum odaya zaten ztb ta kac dr gelip geciyor hepsinden aliyoz biseyler :KK16:

ya o kadar com dr degistirdim ki kac hast. Gezdim artik kendi haline biraktim hayirli dr larla karsilastir rabbim duyorum giriyorum odaya zaten ztb ta kac dr gelip geciyor hepsinden aliyoz biseyler :KK16:

Aynen öyle cnm tabiki iyi doktor cok önemli ama yine hersey allahin elinde rabbim ne yazsiyda o olur o yüzden olurna birakmak gerekir.. semisderin semisderin ayni gün yaptirmissiz asilamayi o hamis kaldi ben adet oldum iste nasip hersey ;)

ama fazla yumurta ii olmaz demisti dr bana kalitesi bizulur demisti 27 mayis gekse de ogrensem artik neler oluyor icerde
evet fazla yumurta iyi degil ama 4 ten fazlasi Belki sende 2-3 tane vardir Bi de cok yumurta olunca istatiksel olarak asilamada sansin arttigi kanitlanmis ;)

Kader arkadasimm cok sevindim insallah kalp atisini duyarsin dualarim seninle :KK66: bizde tüp bebek merkezine gittik degerlerjniz cok iyi dedi ama bide biz bakalim dedi kan aldilar esim haftaya vericek eger onlarda sorun görmezse beklemenize gerek yok hemen tüp yapariz dedi bi sevindim bir ümitlendim kac gündür tüple iligili seyler okuyorum ama 7 8 ayda tr izinde olucagimiz icin 8.ayda anca tüpe baslancak nasil sabretceksem :KK66: :)
Gec olsunda guc olmasin canim allah hayrlisini nasip etsin insallh :) ;)

Aynen öyle cnm tabiki iyi doktor cok önemli ama yine hersey allahin elinde rabbim ne yazsiyda o olur o yüzden olurna birakmak gerekir.. semisderin semisderin ayni gün yaptirmissiz asilamayi o hamis kaldi ben adet oldum iste nasip hersey :KK66:
İnşallah sende klirsin benimde hevesim kursahmda kalck die korkuyorum ya kalbjni duyamzsam

Bu arada benim test negatif coooook üzgunummm. Hep uzulmeyecegim diyorum alistim diyorum ama kendimi kandiriyorum hayat anlamsizlasiyor kendimi berbat hissediyorum ALLAHIMMMM IÇIME FERAHLAT SABIRRRR VER NE OLURRR :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

Bu arada benim test negatif coooook üzgunummm. Hep uzulmeyecegim diyorum alistim diyorum ama kendimi kandiriyorum hayat anlamsizlasiyor kendimi berbat hissediyorum ALLAHIMMMM IÇIME FERAHLAT SABIRRRR VER NE OLURRR :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
Kan testi mi negatif cikti .. ya olsun canin sagolsun ne yapalim aglasak da zirlasak da yirtinsak da olmuyor üzulme lutfen guclu ol bir dahaki aylara bakacaz artik

Back