- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
Canim kesinlikle haklisin bu gün dışarı ciktik saçımı başımi yaptim aaa dedim eşime meger ben kendime bakmoyomusum efsane geri döndü dedim o kadar salmisim ki farketmedenevet benim de annemin komşusu öyle oldu 3 düşük yaptı sonra doğum için cumaya gün vermişler ama perşembe kontrole gitmemiş meğer bebek ölmüş düşünsene sabah doğuma gidiyorlar ki bebek ölü ve sezaryen değil illa normal doğumla atman gerek demiş dr nedenini bilmiyorum suni sancıyla öldüğünü bile bile doğurdu ve doğan kızını öptü kokladı toprağa verdi şimdi mezarı bile var ama tam 12 gün sonra hamile old. öğrendik çok şaşırddık nasıl olur lohusa falan dedi annem o da tutunmaz dedi ben anlamıyordum o zamanlar bekardım ilgimi çekmedi işte bazen insanoğlunun açıklayamayacağı kadar büyük hikmeti olan rabbim var sen güçlü ol kuzum moralini yüksek tut kendine eşine bak bi ne kadar yıprandık artık bi silkelenelim ya ne bu çöktük valla bu süreçler bizi mahvetti ben de dün anladım sabahtan akşama kaadar hastanedeydim şimdi bi kızı var annemin tutunmaz dediği bebek 7 yaşında olmuştur allah bizlere de nasip etsin eder de sen üzme artık tatlı canını tevekkülünü bırakma
Miktarı ne kadar canım bide ilaç vermedimi doktor sanaKizlar yine kanamam oldu ya valla psikolojim bozuldu artik
Evet canim maalesef adet oldum herseyin hayırlısı diyelim yarın hastaneyi ariycam gel derlerse gidcem tüp bebek tedavisine basliycam inşCanim inanmiyorum ya geçmişi okuyodum Suan sana yazicaktim benim de testim yarim saat sonra çıkmıştı cizgim cok umitlenmistim bildigin adet gibimi oldun yani
Progestan verdi canim onu kullaniyorum az gldi gecti simdi yatıyorum hepMiktarı ne kadar canım bide ilaç vermedimi doktor sana
Canım çokmu geliyo yoksa leke seklindemi geliyoKizlar yine kanamam oldu ya valla psikolojim bozuldu artik
Bana hactan geldi canımARKADAŞLAR MERYEM ANA ELİ OTU GİTTİGİDİYOR SANAL PAZAR VE SAHİBİNDEN . COM DA SATILIYOR. İNDİRİMDEYDİ BEN GİTTİGİDİYORDAN ALDIM. AKTARLARDA VE BİR ÇOK YERDE ARAŞTIRDIM BULAMADIM. BULDUKLARIM DA HEM DAHA PAHALI HEMDE AÇIK HİJYENİK OLMAYAN ÜRÜNLERDİ. 19.99 TL YE ALDIM.
Aman gecsinde inş bi daha gelmesin canım risk hâlâ geçmemiş dikkat et kendineProgestan verdi canim onu kullaniyorum az gldi gecti simdi yatıyorum hep
Leke seklinde canimCanım çokmu geliyo yoksa leke seklindemi geliyo
Ediyorum valla cinnet gecirmek uzereyim karnim sisti gazim var cok kotuAman gecsinde inş bi daha gelmesin canım risk hâlâ geçmemiş dikkat et kendine
Bol su iç canım bana çok faydası olduProgestan verdi canim onu kullaniyorum az gldi gecti simdi yatıyorum hep
Aaa cok sasirdim hemen iciyorumBol su iç canım bana çok faydası oldu
Lekeyse çok üzüldme canım oda ilaçtan sonra kesilecek inşLeke seklinde canim
İnşallah inşallahLekeyse çok üzüldme canım oda ilaçtan sonra kesilecek inş
Sor tabikiMrb hanımlar bisey sorabilirmiyim
Tatlim sağlıklı bir sonuc için test yapman gerek ne desek yalan olur belki havadan belki stresten belki hamilesindir ki insaAllah diyorum.. Bunun için sabah idrar testi yapman korkunu kir..Sizce hamile olabilirmiyim
Bunu anlamak için bir test yapman lazım neden korkuyosun allah korusun ya kistin varsa ve bundan dolayı adetin gecikmiş olsa geç kalmadan bi test yap bir şey cikmasa doktora git sağlık ihmale gelmezCEVAP LUTFENNNNNN hanimlar adetim duzenlidir ilk defa 7 gun oldu gecikti. Fakat test yapmaya korkuyorum negatif cikar die.sormak istedigim benim genelde adete 10 gun yada 1 hafta kala agrilarim olurdu gogusler acirdi falan. Ama olmadi bu ay yani ne adet belirtisi oldu nede gebelik belirtisi. Kafayi yiycemmmmm ya tekrar üzülmekten cokkkk korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?