Sen bikirsin tatlim esim korunmak istemiyor bende cok istemyorum ki zaten normal yolla kalamyoruz ki biz saglik olsun bende tekrar ne zaman adet olacam vala merak edyorum hic sasmaz ama dusukten sonra degisr tarihler sanrm benim bir gttgim doktor korunamana gerek yok dedi digeri korun dediAmin canim insallah tez zamanda gelir ama ben korunmayi düşünüyorum en azindan bir sonraki adetime kadar
Canim yazdim ama dönmedi napti bilmiyorumhayırlsı olsun canım ozmaan nediyelim aysezumram naptı ondan haberin varmı gebeliği devam ediyormu
Himmm anladim cnm valla bende bilemiyorum kiSen bikirsin tatlim esim korunmak istemiyor bende cok istemyorum ki zaten normal yolla kalamyoruz ki biz saglik olsun bende tekrar ne zaman adet olacam vala merak edyorum hic sasmaz ama dusukten sonra degisr tarihler sanrm benim bir gttgim doktor korunamana gerek yok dedi digeri korun dedi
Nie bole olduk ya cogumuz pizutifi gorduk ama kaybettik degisik olduHimmm anladim cnm valla bende bilemiyorum ki
Canim bende anlamadim valla çok tuhaf yaNie bole olduk ya cogumuz pizutifi gorduk ama kaybettik degisik oldu
Canım kanamayla düşen bir parça olursa onu bi kaba koy doktora götür onlar yollarCanim Suan baya yoğun kizmizi siyahimsi kanama başladı umarim düşmez çünkü yarin kürtaj olucam be sebebini öğrenmek istiyorum patalojiye gidecek parça umarim kendi düşmez diorum şimdide of ya ne tuhaf dimi
Belirtisiz gebelik derken canım kimyasal gebelikmi dış gebelikmi yoksa boş gebelikmi hangisinden bahsediyon?Hanimlar mrb. Lutfen yardim edin belirtisiz gebelik yasayaniniz var mi
Hilalcim anlattigin belirtiler hep hamilelik yönünde sen git bi kan testi yap için rahatlasinBazen gec dollenme olabilrmis yada idrar testi bozuk da olabikyrmus sanmam ama
Canım korunma belki normal yolla kalırsın çünkü ilaçların etkisi iki üç ay kaliyomus vücutta diye biliyorumAmin canim insallah tez zamanda gelir ama ben korunmayi düşünüyorum en azindan bir sonraki adetime kadar
Tatlim iste gecen ay da bole oldu die dusundgum icin aldim ama tek cizgi cikti ya gecen ay daha adet tarhim gecmeden silik cizgiyi grmstm ayni gebelk testinden aldmHilalcim anlattigin belirtiler hep hamilelik yönünde sen git bi kan testi yap için rahatlasin
Anladım canım belki düşügun etkilerini yasiyosunTatlim iste gecen ay da bole oldu die dusundgum icin aldim ama tek cizgi cikti ya gecen ay daha adet tarhim gecmeden silik cizgiyi grmstm ayni gebelk testinden aldm
Canım düşük senin vücudunda büyük bir hasar yapmış herhalde hâlâ vücudun normale donemedi inş hamile kalirsinda tekrar asilamayla ugrasmazsin tabiki sağlıklı bir hamilelik olur insKan verince koca bir negatif gorurm die korktum vala belki yeniden adet olacam ne zaman olurum onuda bilemedim ko bolsem asilama icin gdecm tekrarda alt tarfimda zonklma var yine midem agryor ayni seyler psikolkmidir nedir anlamdim
Canım bende durumlar ayni kanama lekelenme yok. Perşembe günü son kontorulum var kalbi atmazsa sonlanacakhayırlsı olsun canım ozmaan nediyelim aysezumram naptı ondan haberin varmı gebeliği devam ediyormu
İnş atar canım dua etCanım bende durumlar ayni kanama lekelenme yok. Perşembe günü son kontorulum var kalbi atmazsa sonlanacak
Insallah canim ya ben yumrta takibinde de cok agri cekyrm sordum yumrtanin catldgini buyudugunu gosterr normal diyorlar bana doktor hemsireCanım düşük senin vücudunda büyük bir hasar yapmış herhalde hâlâ vücudun normale donemedi inş hamile kalirsinda tekrar asilamayla ugrasmazsin tabiki sağlıklı bir hamilelik olur ins
Rabbim hayirlisini versin insaAllah canım çok sağol. Sen adet oldun mu artikİnş atar canım dua et
Hilal canım sen düşük yaptın ya o adet mi sayiliyorInsallah canim ya ben yumrta takibinde de cok agri cekyrm sordum yumrtanin catldgini buyudugunu gosterr normal diyorlar bana doktor hemsire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?