• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin canim insallah tez zamanda gelir ama ben korunmayi düşünüyorum en azindan bir sonraki adetime kadar
Sen bikirsin tatlim esim korunmak istemiyor bende cok istemyorum ki zaten normal yolla kalamyoruz ki biz saglik olsun bende tekrar ne zaman adet olacam vala merak edyorum hic sasmaz ama dusukten sonra degisr tarihler sanrm benim bir gttgim doktor korunamana gerek yok dedi digeri korun dedi

Sen bikirsin tatlim esim korunmak istemiyor bende cok istemyorum ki zaten normal yolla kalamyoruz ki biz saglik olsun bende tekrar ne zaman adet olacam vala merak edyorum hic sasmaz ama dusukten sonra degisr tarihler sanrm benim bir gttgim doktor korunamana gerek yok dedi digeri korun dedi
Himmm anladim cnm valla bende bilemiyorum ki

Canim Suan baya yoğun kizmizi siyahimsi kanama başladı umarim düşmez çünkü yarin kürtaj olucam be sebebini öğrenmek istiyorum patalojiye gidecek parça umarim kendi düşmez diorum şimdide of ya ne tuhaf dimi
Canım kanamayla düşen bir parça olursa onu bi kaba koy doktora götür onlar yollar

Hilalcim anlattigin belirtiler hep hamilelik yönünde sen git bi kan testi yap için rahatlasin
Tatlim iste gecen ay da bole oldu die dusundgum icin aldim ama tek cizgi cikti ya gecen ay daha adet tarhim gecmeden silik cizgiyi grmstm ayni gebelk testinden aldm

Kan verince koca bir negatif gorurm die korktum vala belki yeniden adet olacam ne zaman olurum onuda bilemedim ko bolsem asilama icin gdecm tekrarda alt tarfimda zonklma var yine midem agryor ayni seyler psikolkmidir nedir anlamdim

Dusuk gidlei iki hafta oldu canim ya degerlerm sifirlnmstr ama iste bilemyorum oladabikir vucutta garip ne yapsin

Kan verince koca bir negatif gorurm die korktum vala belki yeniden adet olacam ne zaman olurum onuda bilemedim ko bolsem asilama icin gdecm tekrarda alt tarfimda zonklma var yine midem agryor ayni seyler psikolkmidir nedir anlamdim
Canım düşük senin vücudunda büyük bir hasar yapmış herhalde hâlâ vücudun normale donemedi inş hamile kalirsinda tekrar asilamayla ugrasmazsin tabiki sağlıklı bir hamilelik olur ins

Canım düşük senin vücudunda büyük bir hasar yapmış herhalde hâlâ vücudun normale donemedi inş hamile kalirsinda tekrar asilamayla ugrasmazsin tabiki sağlıklı bir hamilelik olur ins
Insallah canim ya ben yumrta takibinde de cok agri cekyrm sordum yumrtanin catldgini buyudugunu gosterr normal diyorlar bana doktor hemsire

Back