• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Vala canim adet ne zaman olacagim hic belli degil ama hafta ici gidebilirm hani dusuk arastrlsin degerlerme bi bakilsin die sorarim sakincasi varmi yok derlerse ilk asette tekrar asilama olurum artik oda duserde bisi olursa yada turmazsa tup icin biraz bekler kisa dogru onuda denerm ne yapayim iste ben zubeyde hanima gidyem canm dosyam orda benin
canım aceba ben de mi zübeydeye gitsem orda sürec nasıl zekai tahir gibi kalabalık mı bütün testlerim tam benim yarın direk oraya mı gitsem kafam o kadar karışık ki hilalcim ya ne güzel gatada yapacaktım para istediler rapor için 5 yıl şartı çıktı diğerleri de aynı isterse gataya gideceğim şu raporu bi netleştiremedim ya

Evde test nasıl yapılır onu bile bilmiyorum hiç yaptirmadim
Git eczaneden 4 tlltik ucuz testlerden al idrarini cubuk ile damlatyorsun zTen kagitt yaziyor sonra 5 10dakika beklyorsun oluyor bityor ben bu ay adet olmzsam 15gun sonra filan yapacm yeniden

canım aceba ben de mi zübeydeye gitsem orda sürec nasıl zekai tahir gibi kalabalık mı bütün testlerim tam benim yarın direk oraya mı gitsem kafam o kadar karışık ki hilalcim ya ne güzel gatada yapacaktım para istediler rapor için 5 yıl şartı çıktı diğerleri de aynı isterse gataya gideceğim şu raporu bi netleştiremedim ya
sen bikrisin canim ben zubeydeye gdyrm rapor filan istemyolr senin asilama degil mi tup bebek icin nasuk bilmyorum ama asilama icin rapor istemyolr

benim aşılama canım ama kabul etseler aslında direk tüp istiyoruz
hilalcim zübeyde de önerdiğin dr var mı testlerimi kabul ederler mi ne diyorsun aklım çorba oldu iğne tedavisi verirse raporsuz nasıl alıyoruz iğneleri ben 135 e alıyordum özelde 4 5 kutu kullandım senin aşılama hapla mı oldu

hilalcim zübeyde de önerdiğin dr var mı testlerimi kabul ederler mi ne diyorsun aklım çorba oldu iğne tedavisi verirse raporsuz nasıl alıyoruz iğneleri ben 135 e alıyordum özelde 4 5 kutu kullandım senin aşılama hapla mı oldu
Canim igne tedavisini bilmyorum hastaneyi arayip bir sor istrsen cnku ben hep hap kulkandim igneli olamdim hic sadce catlatna ignesi kullandin okade

7000 tane Rabbi la tenezir ferden ve ente hayrul verisin cektim bugün bitti allah kabul etsin inş

7000 tane Rabbi la tenezir ferden ve ente hayrul verisin cektim bugün bitti allah kabul etsin inş
onun devamı var canım rabbi hebli.... diye devam ediyor. acaba ben mi yanlış yazdım. benimde bugün regl son günüm başlayacaktım gördüm burada. tam teslimiyetle dua edicem bu ay ve olursa çok çok şükür edicem. olmazsa bidahaki aya aşılama denicem. 2 tane kürtajım var normal yolla gebelik oluyor ama artık beklemekten çok çok yoruldum. hayırlısı olsun her şeyin.

onun devamı var canım rabbi hebli.... diye devam ediyor. acaba ben mi yanlış yazdım. benimde bugün regl son günüm başlayacaktım gördüm burada. tam teslimiyetle dua edicem bu ay ve olursa çok çok şükür edicem. olmazsa bidahaki aya aşılama denicem. 2 tane kürtajım var normal yolla gebelik oluyor ama artık beklemekten çok çok yoruldum. hayırlısı olsun her şeyin.
Hakkında hayırlısı olsun canım valla ben sonunu okumadan cektim tesbihi rabbim kabul eder inş

Back