Kac gun gecti canim adetin simdi gir bir yap lutfeb test alda ona gore harekt edersin dunden beri basim agryo beninde halen agryoKızlarrrr adet olmadım yaaaaaa normalde hep erken gelir sancı var ama tık yok acep hamilemiyimmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac gun gecti canim adetin simdi gir bir yap lutfeb test alda ona gore harekt edersin dunden beri basim agryo beninde halen agryoKızlarrrr adet olmadım yaaaaaa normalde hep erken gelir sancı var ama tık yok acep hamilemiyimmmmmm
canım aceba ben de mi zübeydeye gitsem orda sürec nasıl zekai tahir gibi kalabalık mı bütün testlerim tam benim yarın direk oraya mı gitsem kafam o kadar karışık ki hilalcim ya ne güzel gatada yapacaktım para istediler rapor için 5 yıl şartı çıktı diğerleri de aynı isterse gataya gideceğim şu raporu bi netleştiremedim yaVala canim adet ne zaman olacagim hic belli degil ama hafta ici gidebilirm hani dusuk arastrlsin degerlerme bi bakilsin die sorarim sakincasi varmi yok derlerse ilk asette tekrar asilama olurum artik oda duserde bisi olursa yada turmazsa tup icin biraz bekler kisa dogru onuda denerm ne yapayim iste ben zubeyde hanima gidyem canm dosyam orda benin
Adet günüm yarın canım yarinda olmasam gidcem test yapcam ama umudum yok disim için ilaç kullaniyom belki onlar geciktirmistirKis git bi test alda yap hadi hemen git yap merak ettim iyice ayy
Git eczaneden 4 tlltik ucuz testlerden al idrarini cubuk ile damlatyorsun zTen kagitt yaziyor sonra 5 10dakika beklyorsun oluyor bityor ben bu ay adet olmzsam 15gun sonra filan yapacm yenidenEvde test nasıl yapılır onu bile bilmiyorum hiç yaptirmadim
adet gunun gecmedyse yapma ins gecerde hamilesindr gecmdyse gerek yok tatlim ozamanAdet günüm yarın canım yarinda olmasam gidcem test yapcam ama umudum yok disim için ilaç kullaniyom belki onlar geciktirmistir
Hic beklemedigin bi zamnda olur canimİnş canım tüp bebek derdinden kurtulurumda hiç umudum yok maalesef ben devlette yapmadığım için rapor işini bilmiyorum canım hilal sana yardimci olabilir
sen bikrisin canim ben zubeydeye gdyrm rapor filan istemyolr senin asilama degil mi tup bebek icin nasuk bilmyorum ama asilama icin rapor istemyolrcanım aceba ben de mi zübeydeye gitsem orda sürec nasıl zekai tahir gibi kalabalık mı bütün testlerim tam benim yarın direk oraya mı gitsem kafam o kadar karışık ki hilalcim ya ne güzel gatada yapacaktım para istediler rapor için 5 yıl şartı çıktı diğerleri de aynı isterse gataya gideceğim şu raporu bi netleştiremedim ya
YOk canım geçmedi yarın adet günüm ama normalde hep erken gelirdiadet gunun gecmedyse yapma ins gecerde hamilesindr gecmdyse gerek yok tatlim ozaman
İnş canım ama umudum yokHic beklemedigin bi zamnda olur canim
Ayy hadi inşallahKızlarrrr adet olmadım yaaaaaa normalde hep erken gelir sancı var ama tık yok acep hamilemiyimmmmmm
benim aşılama canım ama kabul etseler aslında direk tüp istiyoruzsen bikrisin canim ben zubeydeye gdyrm rapor filan istemyolr senin asilama degil mi tup bebek icin nasuk bilmyorum ama asilama icin rapor istemyolr
hilalcim zübeyde de önerdiğin dr var mı testlerimi kabul ederler mi ne diyorsun aklım çorba oldu iğne tedavisi verirse raporsuz nasıl alıyoruz iğneleri ben 135 e alıyordum özelde 4 5 kutu kullandım senin aşılama hapla mı oldubenim aşılama canım ama kabul etseler aslında direk tüp istiyoruz
Canim igne tedavisini bilmyorum hastaneyi arayip bir sor istrsen cnku ben hep hap kulkandim igneli olamdim hic sadce catlatna ignesi kullandin okadehilalcim zübeyde de önerdiğin dr var mı testlerimi kabul ederler mi ne diyorsun aklım çorba oldu iğne tedavisi verirse raporsuz nasıl alıyoruz iğneleri ben 135 e alıyordum özelde 4 5 kutu kullandım senin aşılama hapla mı oldu
Test yap canimAyy hadi inşallah
Canım tüp bebek raporu için üç yıllık evli olmak lazım iki defa aşılama yapman lazım bu asilamanin raporlarini alman lazımbenim aşılama canım ama kabul etseler aslında direk tüp istiyoruz
Canım yarın adet günüm daha geçmedi onun için test yapmiycamTest yap canim
onun devamı var canım rabbi hebli.... diye devam ediyor. acaba ben mi yanlış yazdım. benimde bugün regl son günüm başlayacaktım gördüm burada. tam teslimiyetle dua edicem bu ay ve olursa çok çok şükür edicem. olmazsa bidahaki aya aşılama denicem. 2 tane kürtajım var normal yolla gebelik oluyor ama artık beklemekten çok çok yoruldum. hayırlısı olsun her şeyin.7000 tane Rabbi la tenezir ferden ve ente hayrul verisin cektim bugün bitti allah kabul etsin inş
Hakkında hayırlısı olsun canım valla ben sonunu okumadan cektim tesbihi rabbim kabul eder inşonun devamı var canım rabbi hebli.... diye devam ediyor. acaba ben mi yanlış yazdım. benimde bugün regl son günüm başlayacaktım gördüm burada. tam teslimiyetle dua edicem bu ay ve olursa çok çok şükür edicem. olmazsa bidahaki aya aşılama denicem. 2 tane kürtajım var normal yolla gebelik oluyor ama artık beklemekten çok çok yoruldum. hayırlısı olsun her şeyin.