• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım düşük başlamıs olabilir çok üzüldüm ya ama kürtajdansa kendiliğindne düşmesi iyidir ne diyelim kısmet saglıksız bir bebek olmasındansa böylesi hayırlıdır belki bnmde düşüğüm kahverengi lekelenmeyle başlamıştı sancımda olmamıstı
Ya canim az once baktim tik yok ne zaman baslar kanama çok mu sancılı oluyor agri kesici içebilir miyiz allahim kendi düşsün derken simdide panik oldum iyimi

E="delalimmm, post: 40981361, member: 675745"]Ablam ve annem pazartesi günü hataya geliyo geziye bir gün kalıp donecekler 19 Mayıs tatilini degerlendirecekler benim adet gunume denk geldiği için gelemiycem denk gelmeseydi gelirdim bizzat tebrik ederdim seni canım[/QUOTE]
valla cok sevinirdim canim gelseydin keske

Ablam ve annem pazartesi günü hataya geliyo geziye bir gün kalıp donecekler 19 Mayıs tatilini degerlendirecekler benim adet gunume denk geldiği için gelemiycem denk gelmeseydi gelirdim bizzat tebrik ederdim seni canım
valla gelseydin canim cok sevinirdim

Ya canim az once baktim tik yok ne zaman baslar kanama çok mu sancılı oluyor agri kesici içebilir miyiz allahim kendi düşsün derken simdide panik oldum iyimi
canm benm 1 hafta kadar kahve lekelenmem oldu sonra adet gibi sancım oldu ve kıpkırmızı kanamam başladı kanamam başladıktan 3 saat sonra falan büyük büyük parçalar düştü hatta pıhtımı diye suya koydum 1 gün bekledi kanını atmıştı damarlı damarlı bir et parçası kaldı hala yüreğim acıyor sakın sen benm gibi parçaya falan bakma piskolojini çok etkiler o parça hala balkonumdaki saksıda uzun birsüre o saksıdan gözlerimi ayıramadım ama şimdi atlattım şkür kanamamda
8 gün sürdü durdu kontrole gittim parça yok dedi dr 2 gün sonra yine başladı ve ara ara lekelenme ara ara şakır şakır 50 60 gün kadar sürdü kanama

canm benm 1 hafta kadar kahve lekelenmem oldu sonra adet gibi sancım oldu ve kıpkırmızı kanamam başladı kanamam başladıktan 3 saat sonra falan büyük büyük parçalar düştü hatta pıhtımı diye suya koydum 1 gün bekledi kanını atmıştı damarlı damarlı bir et parçası kaldı hala yüreğim acıyor sakın sen benm gibi parçaya falan bakma piskolojini çok etkiler o parça hala balkonumdaki saksıda uzun birsüre o saksıdan gözlerimi ayıramadım ama şimdi atlattım şkür kanamamda
8 gün sürdü durdu kontrole gittim parça yok dedi dr 2 gün sonra yine başladı ve ara ara lekelenme ara ara şakır şakır 50 60 gün kadar sürdü kanama
Of canim ne diyosun ya 50 60 gün mü neden öyle sürmüş peki cok uzun degilmi benim lekelenme durmus gibi of ya rabbim yardım et napacagimi şaşırdım

kızlar mrb herkes nasıl... ben dün akşam 8 de adet oldum haftasonu hast. kapalı ya pazartesi gidince oluyor mu tedavi bana adetin 2 veya 3. günü gel demişti pztesi 4. gün oluyor ne diyorsunuz cuma akşam oldum

kızlar mrb herkes nasıl... ben dün akşam 8 de adet oldum haftasonu hast. kapalı ya pazartesi gidince oluyor mu tedavi bana adetin 2 veya 3. günü gel demişti pztesi 4. gün oluyor ne diyorsunuz cuma akşam oldum
Canım benim bildiğim akşam olunca ilk gün sayilmiyo benim basimada gelmişti doktora soyledim akşam olunca ilk gün sayilmaz demişti bide ben aşılama tedavisine basladigimda ikinci günü gitmistim ultrasonla muayene etti hormon testi istedi benden çıktığında ilaç verdi beşinci günü başla demişti ilaca yani ikinci günü pek bir sey yapmadı bana

Canım benim bildiğim akşam olunca ilk gün sayilmiyo benim basimada gelmişti doktora soyledim akşam olunca ilk gün sayilmaz demişti bide ben aşılama tedavisine basladigimda ikinci günü gitmistim ultrasonla muayene etti hormon testi istedi benden çıktığında ilaç verdi beşinci günü başla demişti ilaca yani ikinci günü pek bir sey yapmadı bana
çok sevindim içimi rahatlattın sağol cnm beklemekten nefret ediyorum şansıma bak ki yine haftasono bekleyişi neyse sonuç umarım iyi olur

kızlar 15 nisan sonrası bebeklere doğum yardımı veriyormuş artık devlet bilginiz olsun araştırın inş hepimiz anne olacağız bu yıl

çok sevindim içimi rahatlattın sağol cnm beklemekten nefret ediyorum şansıma bak ki yine haftasono bekleyişi neyse sonuç umarım iyi olur
Canım benim adette bugün yarın gelcek gibi benimde haftasonuna denk geliyo inş pazartesi günü olurum çünkü randevu almam lazım yarinda hastaneyi arayamam kapalı

bnm ilk tedavimde 4.günü başlamıştı ve aşılamam tutmustu sıkıntı etme bişey olmaz canım

Of canim ne diyosun ya 50 60 gün mü neden öyle sürmüş peki cok uzun degilmi benim lekelenme durmus gibi of ya rabbim yardım et napacagimi şaşırdım
dr sordum sorun yok parça vs yok her insanın bünyesi farklı dedi lohusa kadın gibi oldum aynen ben tam kanamam durdu dedim geri başladı 50 60 gün sürdü ama bazılarınki 5 10 gün sürüyo 2. gebeliğimde öğrenmeden düştü nerdeyse oda 12 gün sürdü normalde reglm 4 en fazla 5 gün çok az olur
yani sennkide 50 60 gün sürecek diye bişey yok canm belkide 1 hafta surer

Back