Hayatim lekelenme durmuştu tekrar basladi doktor düşük olsa kanama olur adet gibi dedi 2 saat önce kanama başladı gittim doktora kese okka gibi bozulmadan yus yuvarlak duruyo doktor da şaşırdı ne tuhaf falan dedi belkide kist vardi sol tarafimdan ondan dolayi da kanama olabilir dedi pazartesi olacaktim yarına aldik hayirlisi ARTIK napalimdr sordum sorun yok parça vs yok her insanın bünyesi farklı dedi lohusa kadın gibi oldum aynen ben tam kanamam durdu dedim geri başladı 50 60 gün sürdü ama bazılarınki 5 10 gün sürüyo 2. gebeliğimde öğrenmeden düştü nerdeyse oda 12 gün sürdü normalde reglm 4 en fazla 5 gün çok az olur
yani sennkide 50 60 gün sürecek diye bişey yok canm belkide 1 hafta surer
Canim nasip artik yapacak bisi yok benimde kanamam başladı dun baya temizlik falan yapmistim ondan sanirim senin ne kadar sürdü kanamanGogus agrmsi hassaoyet kasik bel agrisi birde ustune ayni gecen ay ki gbi akinti be kabizlik olunca gttim idrar testi aldim ama koca bir isfir olarak geri dondu idrarimin rengi ayni koyulukta ve cok bulanik dedim heralde ole ama malsef hayal kirikligi canlar
10 gun surmustu benim kanamamCanim nasip artik yapacak bisi yok benimde kanamam başladı dun baya temizlik falan yapmistim ondan sanirim senin ne kadar sürdü kanaman
Sen simdi kurtaj mi olacaksin tatlim neye katar verdin beklsen bir zarari olurmuymus peki sanaCanim nasip artik yapacak bisi yok benimde kanamam başladı dun baya temizlik falan yapmistim ondan sanirim senin ne kadar sürdü kanaman
Canim Suan baya yoğun kizmizi siyahimsi kanama başladı umarim düşmez çünkü yarin kürtaj olucam be sebebini öğrenmek istiyorum patalojiye gidecek parça umarim kendi düşmez diorum şimdide of ya ne tuhaf dimiSen simdi kurtaj mi olacaksin tatlim neye katar verdin beklsen bir zarari olurmuymus peki sana
Bence kendi kendine dusmesi kurtaj olmaktn daha iyidir sen canim parca dustigunu gorrsen alabilrse al ve bir kavonaza koy onu hastneye gtrmen pataloji icin yeterli ben baktim benim hep kandi pihti oyuzden almadim bisiCanim Suan baya yoğun kizmizi siyahimsi kanama başladı umarim düşmez çünkü yarin kürtaj olucam be sebebini öğrenmek istiyorum patalojiye gidecek parça umarim kendi düşmez diorum şimdide of ya ne tuhaf dimi
Canim psikolojiktir belki benim doktorum hemen olmamasi daha iyi iki uc ay bekle tekrar edebilir falan demişti bence öyle avut kendini hayatimBugun bende biraz mutsuzum teselli ediyorhm kendimi devamli asilamdan sinra adet gunum gecikmden ikinci cizgiyi gormsrm su anda goremdim axaba diyorm gec mi dolleniyor nedir yani psiklojik mi bu belirtiler anlamadim
Ben korunmuyorum ya sen korunacakmisin ben hafta ici bir gidecem hastneyeCanim psikolojiktir belki benim doktorum hemen olmamasi daha iyi iki uc ay bekle tekrar edebilir falan demişti bence öyle avut kendini hayatim
hayırlısı olsun canım peki bebek göründümü kesesnin içinde kalp atısı vs inşallah düşmez ya kese duruyomuş negüzelHayatim lekelenme durmuştu tekrar basladi doktor düşük olsa kanama olur adet gibi dedi 2 saat önce kanama başladı gittim doktora kese okka gibi bozulmadan yus yuvarlak duruyo doktor da şaşırdı ne tuhaf falan dedi belkide kist vardi sol tarafimdan ondan dolayi da kanama olabilir dedi pazartesi olacaktim yarına aldik hayirlisi ARTIK napalim
kese duruyorsa neden kürtaj olacak canım belki gebelik devam ederCanim Suan baya yoğun kizmizi siyahimsi kanama başladı umarim düşmez çünkü yarin kürtaj olucam be sebebini öğrenmek istiyorum patalojiye gidecek parça umarim kendi düşmez diorum şimdide of ya ne tuhaf dimi
ben düşükten 3 ay sonra hamile kaldım hemen düştü enaz 3 ay ara vermek gerekmiş diye biliyorm benCanim psikolojiktir belki benim doktorum hemen olmamasi daha iyi iki uc ay bekle tekrar edebilir falan demişti bence öyle avut kendini hayatim
Canim sadece kese var ama ya başka bisi görünmüyor artik bebek vs gorunmesi gerekirdi ama yok malesefkese duruyorsa neden kürtaj olacak canım belki gebelik devam eder
Amin canim insallah tez zamanda gelir ama ben korunmayi düşünüyorum en azindan bir sonraki adetime kadarAllah istersw ve bizden bir bebek dunyaya gekeckse hic bisi olmaz dusukten sonra hemen adet olmadan hamike olupta doguranlar bile var hayir basim dobuyor idrarim koyu sag gogsum sgryor bugunde dokununca da agryo ara ara sizlamalar.olyor kesik bel agrisi hep var zatende eger bisi demzse asilama yaptrdgim yer bekle falan demzlerse ben bir dahaki adtte 3.asilamamida olacam kizlar yagmur yagacak gok gurlyor Allahim bebeklermiz gelsin yarabbim tez zamanda
hayırlsı olsun canım ozmaan nediyelim aysezumram naptı ondan haberin varmı gebeliği devam ediyormuCanim sadece kese var ama ya başka bisi görünmüyor artik bebek vs gorunmesi gerekirdi ama yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?