• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben olmadım canım daha geçen ay 18 inde olmuştum iki gün erken gelmişti bu ayda iki gün erken gelseydi bugün olcaktim dün disimi cektim bayağı ilaç kullaniyom belki gecikir
Hani olur tam tedaviye gidecekkken o ay hamile oldugunu öğreniyorlar. Rabbim öyle nasip etsin insaAllah ya

Hani olur tam tedaviye gidecekkken o ay hamile oldugunu öğreniyorlar. Rabbim öyle nasip etsin insaAllah ya
Benimde öyle bir dusuncem var canım ya hamileysem diyorum ama sonradanda inş değilim diyorum çünkü dişi çekmek için iğne vuruldu ve günde üç defa 1000 mg antibiyotik alıyorum onun için çok korkuyorum

Benimde öyle bir dusuncem var canım ya hamileysem diyorum ama sonradanda inş değilim diyorum çünkü dişi çekmek için iğne vuruldu ve günde üç defa 1000 mg antibiyotik alıyorum onun için çok korkuyorum
Hayırlısı canım benim.. Rabbim isterse onu her turlu korur merak etme çok tanıdığm var sapasağlam çocukları.

Hilal canım sen düşük yaptın ya o adet mi sayiliyor
Canim vala ne sayildgini bende anlayamdim ki ama mesela adetimden 5gun sonra falan dustu adet tarhi cok gecmeden hani uzerinden de fazla bir tarih gecmeden dusuk yaptm aslinda bilmyorum doktorun biri adet olmayadabilirsin dedi henuz olmadim zaten 3gun gecti adet gunum

Esimle disari ciktk az tatli bisiler aldik bir iki penyr aldim havada bir nem var anlatamam uzun kollu giymstm pistim kasiklrm sisti resmen agridi akintimda olms eve geldim rahatldim ayyy

Seninde cnm sen ne yaptim aşilama olacak misin ben ptesi erkenden gideceg8m zekai tahire sen ne dusunuyorsun sürec olarak
Vala canim adet ne zaman olacagim hic belli degil ama hafta ici gidebilirm hani dusuk arastrlsin degerlerme bi bakilsin die sorarim sakincasi varmi yok derlerse ilk asette tekrar asilama olurum artik oda duserde bisi olursa yada turmazsa tup icin biraz bekler kisa dogru onuda denerm ne yapayim iste ben zubeyde hanima gidyem canm dosyam orda benin

Vala canim adet ne zaman olacagim hic belli degil ama hafta ici gidebilirm hani dusuk arastrlsin degerlerme bi bakilsin die sorarim sakincasi varmi yok derlerse ilk asette tekrar asilama olurum artik oda duserde bisi olursa yada turmazsa tup icin biraz bekler kisa dogru onuda denerm ne yapayim iste ben zubeyde hanima gidyem canm dosyam orda benin
HM tm canim ins her sey guzel olur

Belirtisiz gebelik derken canım kimyasal gebelikmi dış gebelikmi yoksa boş gebelikmi hangisinden bahsediyon?
canim cevap icin tesekkurler... belirtisiz derken adetim gecikti huc olmaz ilk defa 5 gun oldu hala yok ve belirtiside olmadi normalde adetime 1 hafta kala baslardi ama yok . Test yapmayada korkuyorm. Yani hic belirtim yok ne adet belirtisi nede gebelik yardiiiimmmmmm lutfen

canim cevap icin tesekkurler... belirtisiz derken adetim gecikti huc olmaz ilk defa 5 gun oldu hala yok ve belirtiside olmadi normalde adetime 1 hafta kala baslardi ama yok . Test yapmayada korkuyorm. Yani hic belirtim yok ne adet belirtisi nede gebelik yardiiiimmmmmm lutfen
Benimde adetim gecikmez hatta iki üç gün erken gelirdi normal adet tarihim yarın sancida var senin adetin bayağı gecikmiş git bi test al eczaneden yarın sabah ilk idrarinla yap inş çift çizgi görürsün belirtide kişiden kişiye fark ediyo canım

Kızlarrrr adet olmadım yaaaaaa normalde hep erken gelir sancı var ama tık yok acep hamilemiyimmmmmm:eek:o_O:KK17::KK51::KK58::mad:
ayy inşallah yaa tüp bebeğe gerek kalmadan olur inş valla kızlar bu süreç beni çok yıprattı yarın da ben gideceğim rabbim yardımcımız olsun inş bakalım yarın neler diyecek dr ya tek korkum rapor işi ya ne isteyecekler aceba rapor için yarın evrakları tamamlamam gerekiyor muydu yoks aşılama oluken mi olacak bilgisi olan var mı devlette yaptıracağım

ayy inşallah yaa tüp bebeğe gerek kalmadan olur inş valla kızlar bu süreç beni çok yıprattı yarın da ben gideceğim rabbim yardımcımız olsun inş bakalım yarın neler diyecek dr ya tek korkum rapor işi ya ne isteyecekler aceba rapor için yarın evrakları tamamlamam gerekiyor muydu yoks aşılama oluken mi olacak bilgisi olan var mı devlette yaptıracağım
İnş canım tüp bebek derdinden kurtulurumda hiç umudum yok maalesef ben devlette yapmadığım için rapor işini bilmiyorum canım hilal sana yardimci olabilir

Benimde adetim gecikmez hatta iki üç gün erken gelirdi normal adet tarihim yarın sancida var senin adetin bayağı gecikmiş git bi test al eczaneden yarın sabah ilk idrarinla yap inş çift çizgi görürsün belirtide kişiden kişiye fark ediyo canım
Kis git bi test alda yap hadi hemen git yap merak ettim iyice ayy

Back