• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bugün sabah diş ağrısına uyandim kuzenim diş hekimi çene Cerrahı ona koştum hemen diste lezyon oluşmuştu cektik biraz kafa dağıtmak için arkadasimla eski mardine çıktık orda bol bol foto cektik mardini merak edenlere gelsin :)
Ben gecen sene gap tutu yapmistim her yeri karış karış gezdim cok guzeldi

Zinciriye Medresesi
20150515_131655.jpg

Kızlar bugün sabah diş ağrısına uyandim kuzenim diş hekimi çene Cerrahı ona koştum hemen diste lezyon oluşmuştu cektik biraz kafa dağıtmak için arkadasimla eski mardine çıktık orda bol bol foto cektik mardini merak edenlere gelsin :)
Gecmis olsun canim ohh ii eglenmissin ben dedoktrdan geldim 3 gu yagiyorum mecburr

hayırlı akşamlar kızlar hepinizin kandili mübarek olsun dilediğiniz ne varsa gerçek olsun inşallah hayırlısıyla dualarınzda cansu kardeşinizede yer verirseniz çok sevinirim ayşezumram ve yavrukartalım neyaptınz inşallah herşey yolundadır ve bebişler iyidir allah isteyen herekese hayırlısından evlat nasip eder inşalalh

Gecmis olsun canim ohh ii eglenmissin ben dedoktrdan geldim 3 gu yagiyorum mecburr
Ablam ve annem pazartesi günü hataya geliyo geziye bir gün kalıp donecekler 19 Mayıs tatilini degerlendirecekler benim adet gunume denk geldiği için gelemiycem denk gelmeseydi gelirdim bizzat tebrik ederdim seni canım

hayırlı akşamlar kızlar hepinizin kandili mübarek olsun dilediğiniz ne varsa gerçek olsun inşallah hayırlısıyla dualarınzda cansu kardeşinizede yer verirseniz çok sevinirim ayşezumram ve yavrukartalım neyaptınz inşallah herşey yolundadır ve bebişler iyidir allah isteyen herekese hayırlısından evlat nasip eder inşalalh
Sanada hayırlı kandiller canım rabbim seninde tez vakitte hasretini çıkarsın inş

Kizlar bu gün nasilsa rahat diye temizlik yaltim baya cabaladim az once kahverengi lekelenme başladı doktorla konustum belki düşük başlamış olabilir gerek kalmaya bilir dedi ama suan hic agrik yok çok şükür napicam bilemedim panik oldum ya

Kizlar bu gün nasilsa rahat diye temizlik yaltim baya cabaladim az once kahverengi lekelenme başladı doktorla konustum belki düşük başlamış olabilir gerek kalmaya bilir dedi ama suan hic agrik yok çok şükür napicam bilemedim panik oldum ya
Belki belini yordugun için leke gelmiştir canım gece belki çoğalır kürtaja gerek kalmaz

canım düşük başlamıs olabilir çok üzüldüm ya ama kürtajdansa kendiliğindne düşmesi iyidir ne diyelim kısmet saglıksız bir bebek olmasındansa böylesi hayırlıdır belki bnmde düşüğüm kahverengi lekelenmeyle başlamıştı sancımda olmamıstı

Back