Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Rabbim sanat bagislasin bebeğini canm hepimiz aynı kaygıları yasıyoruz

Merhaba bende bu sabah iğnemi vuruldum yarın aşılama ilk kez olucak. Neler önerirsiniz çok heyecanlıyım. Nelere dikkat edeyim ? Allah gönlümüze göre versin inşallah

Merhaba bende bu sabah iğnemi vuruldum yarın aşılama ilk kez olucak. Neler önerirsiniz çok heyecanlıyım. Nelere dikkat edeyim ? Allah gönlümüze göre versin inşallah
Canım şimdiden hayırlı olsun stres yapmamaya çalış zorlu bir surece gececen sabır gostermen lazım aşılama yaptiktan sonra dinlenmeye çalış ağır iş yapma

Şimdiden Miraç kandilimiz mübarek olsun canlar rabbim bu mübarek günlerde gunahlarimizi af ve bizlere hayırlı eli ayağı düzgün salih bir evlat nasip etsin Eki Görüntüle 1527615
Allah razı olsun canim rabbim dualarimizi kabul etsin Insallah mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine o kadar güzel anlamli rüyalar görmüştüm ki nasip olmadi ama rabbim zamanini bilir ne diyim eşimi de yok yere uzup kırdım çok stresliyim keşkeler bitmiyo gebeligin sonlanacagina mi yanayim kürtaj belasina ve sonrasina mi bi daha oldu olmadi offf ya ne kadar doluyum anlatamam size

Sadece o gün mü istirahat gerekli. Ertesi gün gidebilir miyim acaba işe
Canim hayirli uğurlu pozitif sonuclu olur Insallah eger gitmeme şansın varsa ertesi günü ise gitmeyip dinlensen daha iyi olur ama tabi kanitlanmis bi durum degil bu yani rabbim yazdiysa önüne hic bisi gecemez zaten

Çok haklısın canım eşinde eminim senin stresine vermiştir bu haraketlerini rabbim içine huzur koysun bi imtihandasin inş bu imtihanı sabırla gecirirsin

Çok haklısın canım eşinde eminim senin stresine vermiştir bu haraketlerini rabbim içine huzur koysun bi imtihandasin inş bu imtihanı sabırla gecirirsin
Insallah canim insallah çok ama çok zor bi durum rabbim kimseye banada bi daha yasatmasin isyan etmedim ama keskelerim oldu malesef.eşim hep destek allah razi olsun ondan

Insallah canim insallah çok ama çok zor bi durum rabbim kimseye banada bi daha yasatmasin isyan etmedim ama keskelerim oldu malesef.eşim hep destek allah razi olsun ondan
Rabbim sana ve eşine dayanacak güç versin inş bi mucize gerçekleşir bol bol dua et bi saniye sonrasını bilemeyiz neler olacağını

Rabbim sana ve eşine dayanacak güç versin inş bi mucize gerçekleşir bol bol dua et bi saniye sonrasını bilemeyiz neler olacağını
Buna yapacak bisi yokki cnm rabbim mucizesini tez zamanda sağlık li sıhhatli evlatla gostersin insallh hepimize kendim icin ne kadar istiyosam sizler icinde ayni sekilde istiyorum bi gün bizde elbet gulecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…