Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
33
merhabalar nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar beraber gebelik bekleyelim dertleşelim buyrun

benim nasipse 2.aşılamamı olacağım herşey yolunda giderse bugün iğne tedavisine başladık hyaırlısı olsun

bende 30 martta ilk iğnemi vurulmaya başladım. 2 ay öncede tedavim yarım kaldı fazla folikül oluşmuştu 15miydi neydi dahada sayıyordu dr. :/ günlük 50 lik puregon ile başladık cuma ne durumdayım bakılacak. eşimde ve bende problem yok. 1 düşük 1 dış gebelik geçirdim.

Oncelikle gecmis olsun canim

İnsallah asilaman tutar ve gebeligin devam eder

hayirlisyla benmde 2 kimyasal dusugum var malesef insallah bu sefer tutar ve dusmez bende pco var bende puregon 75 doz basladik bakalim haftaya carsamba kontrol var gecen asilamam tutmustu insallah buda tutar ve devam eder

Bende bugün 3 cü aşılamamı oldum ve olmayacağıdanda eminim artık hayırlısı ayın sonuna Rdv aldım dokdorumdan bakalım ne diycek okadar umutsuzumki,eve geldim halı bile yıkadı. 3 cüyüde mecburiyetten yaptırdım yoksa sonuca bakmıyorlar nasip artık

Umutsuzluga dusme insallah tutar ama agir isler yapmasan keske bende tutmaz diye ev temiLedim tutmustu ama dustu malesef insallah tutar seninde bense tutmamasindan cok tutup dusmesinden korkuyorum

merhaba kızlar,bende 3. aşılama için iğneye başladım,ilk 2 aşılamada klomenle yumurta büyüdü 2şer tane,ilk aşılamam tuttu ama düştü,tüp bebek için gittik doktora ama o kadar umutsuz görmedi ve son kez aşılama yapmak istedi,devlet bile 3 aşılamadan sonra tüp bebeği karşılıyor dedi,yani bi bildikleri var dedi.4 gündür iğnemi yapıyorum,sanırım pazartesi yapılacak işlem.Allah isteyen herkesin kucağını bebeklerle doldursun :)

insallah busefer sağlıkla kucagına alırsın aşılaman tutar canım

iyi dileklerin için teşekkürler. tüm isteyenlerin aşılamaları ve gebelikleri iyi sonuçlanır umarım.

bende şuan adeti bekliyorum bu ay aşılama yapılacak içimde hem bi heyecan hem de umutsuzluk var hayırlısını verir inşallah rabbim cümlemize daha şimdi bi arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrendim onlar adına seviniyorum kendim adıma üzülüyorum ve de kıskanıyorum nasıl olacak bu iş bilmiyorum bölye düşünmekten nefret ediyorum kötü bi insan olmak istemiyorum arkadaşlarım adına çok sevinmem lazım ama neden bi üzüntü duyuyorum anlamıyorum halbuki onların çocuğu olmasada üzülücem karışık duygular içindeyim((((

Ben de bugün ikinci asilamami yaptirdim ama kasiklarim cok agriyor.İlkinde boyle olmamisti.Benim bir oğlum var 6 yasinda 3 yildir istiyoruz ama henüz vakti gelmemiş. Rabbim saglikli hayirli nasip etsin isteyen herkese...

Kiskanclik demyeimde canim ozeniyosun ve neden ben demeden edemiyosun kotu biri oldugn icin degil bebegin olmasini cok istedigin icin hayirlisiyla olur insallah

Ben de bugün ikinci asilamami yaptirdim ama kasiklarim cok agriyor.İlkinde boyle olmamisti.Benim bir oğlum var 6 yasinda 3 yildir istiyoruz ama henüz vakti gelmemiş. Rabbim saglikli hayirli nasip etsin isteyen herkese...
İnsallah tutar asilaman ve oglun abi olur allah isteyen herkese nasip etsin

Selam arkadaşlar bende nisanda İlk aşılama mı ysptırıcam adet olmayı bekliyorum.Çok heyecanlıyım ama umutlu da değilim içimden bir ses tutmayacağını söylüyor çünkü her umut ettiğimde hep hüsranla sonuçlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…