• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canlar benim sonuç olumsuz yapacak bisi yok doktor gelişim goremedi ilk gebeliklrrde hep yaşanan bi durum dedi kanama ağrı vs yok neden böyle oldu anlamadim dedi malesef sonum kürtaj ama ne zaman nasil yaptircam bilmiyorum
Canım Herşeyin Hayırlısı çok iyi Anlıyorum seni tek avuntun gebe kalabildiğini görmen oluyo.allahım en yakın zamanda tekrar nasip etsin

slm arkadaşlar. bende dün gece 12 de çatlama iğnesi vuruldum. yarın aşılama işlemi yapılacak... çok heycanlıyım bu ikinci denememiz ikincisinden farklı ama uzun protokol uygulandı bana sizler neler yaptınız

Aynen canim amin Insallah
yakın bi arkadaşımında böyle olmuştu hatta iki dra gitti. ikiside kese görünmüor dedi. ama şuan 5 aylık hamile. yani genetik faktörler olabilir duruş pozisyonu ultrasyona uygun olmamış olabilir. kan değerlerinde düşüş olmadığı ve kanaman olmadığı sürece görünmüor die kürtaj gibi bişiye niyetlenme derm

yakın bi arkadaşımında böyle olmuştu hatta iki dra gitti. ikiside kese görünmüor dedi. ama şuan 5 aylık hamile. yani genetik faktörler olabilir duruş pozisyonu ultrasyona uygun olmamış olabilir. kan değerlerinde düşüş olmadığı ve kanaman olmadığı sürece görünmüor die kürtaj gibi bişiye niyetlenme derm
Canim benim gecen hafta beta ikinkati olmadi zaten bid ekese gorunuyor ama gelişmiyor

Canim bak bende gebeydim ama sonlanacak rabbim hayirli zamani bilir Insallah üzülme
bende öyle diyorum artık hayırlısı inşallah ben hastane personeliyim aynı hastanede yaptırdım aşılamayı görseniz arkadaşlar doktorlar hemşireler nasıl heyecanlıydı ama bana sorarsanız sonuç negatif dedim öyle hissediyorum dedim onlar pozitif diyolardı ama onlar benden daha çok üzüldüler yapcak bişi yok :(:(

Kızlar benm doktrm aşılamayla düşük riski diye bir sey yok sonucta yıkama işlemi yapıyoruz diyor..normal gebelikte risk nasllaa öyle diyor.ben de cok stresliyim.2 aşılamam tuttu ama hala tam sevincini yaşayamıyorm kalp atışlarını duysam bi nebze rahatlıcam allahm herkse nasip etsin

Kızlar benm doktrm aşılamayla düşük riski diye bir sey yok sonucta yıkama işlemi yapıyoruz diyor..normal gebelikte risk nasllaa öyle diyor.ben de cok stresliyim.2 aşılamam tuttu ama hala tam sevincini yaşayamıyorm kalp atışlarını duysam bi nebze rahatlıcam allahm herkse nasip etsin
İnsaAllah duyar sağlıklı bir gebelik gecirirsin canim sagliklada kucağına alırsın insaAllah.. İlk asilamayla ikinci aşılama arasında ne kadar zaman var

İnsaAllah duyar sağlıklı bir gebelik gecirirsin canim sagliklada kucağına alırsın insaAllah.. İlk asilamayla ikinci aşılama arasında ne kadar zaman var
Ilki subat 15ti tutmadı 2.nisan 15 işte Allahm hayırlısıyla tamamlamayı kucağıma almayı nasip etsin inşaallah

Düşüğün 5.ayında tekrar yaptırdık canım ama gebelikler çok küçük sonlandığı zaman üç ay yeterli dediler bana
Hmm anladım canım şuan bende ilk asilamayla gebe kaldım ama bebegimn kalbi atmiyor haftaya son kontrolüm var ondan sonra duyulmazsa kürtaj .. Hemen mi sonra mi diye düşündümde sağol canim

Anladım canım sagol hayırlisi olsun insaAllah Rabbim dediğim gibi sağlıklı bir gebelik nasip etsin insaAllah..
Âmin inşaallah..iki hafta olcak hamile oldugumu öğreneli aşılamamı yapan doktrm hftasonu kalp atışı için çağrdı.ikş önce de devlet hastnesine gittm her sey yolunda mi diye kesem büyümüştü normal seyrinde dedi doktr Herhangi olumsz bi şey söylemedi ama kalp atışını duyana kadar sağlıklı olup olmadgını anlaşılmıyormş..kanamam filn oldu mu yoksa sadece ultrasonla bakınca mı anladı hcg de baktrdm 10000 olms gecen hafta 2300du

Canım benim karnından baktı duymayinca alttan baktı yine duymadı 7+4 oldum bugün haftaya son kontrolüm var doktor her an kanaman başlayabilir kese içinde kanama var demişti ama bir hafta geçti ne kanama ne lekelenme herhangi bir şey yok dun başka bir hastaneye gittim kanama durmuş kesedeki dedi ama oek begenmedim doktoru.hayırlısı Allahtan

Back
X