• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Buna yapacak bisi yokki cnm rabbim mucizesini tez zamanda sağlık li sıhhatli evlatla gostersin insallh hepimize kendim icin ne kadar istiyosam sizler icinde ayni sekilde istiyorum bi gün bizde elbet gulecegiz
Allah razi olsun canım dualar karşılıklı hepiniz duamdasiniz

Iyi geceler kizlar...

Ben almanyada yasiyorum birkac kez söyledim ama :) 2 senedir bebek istiyoruz ve ben internetden cok arastridm doktor bende hicbirr sorun görmüyo yumurtalarim cok ve iyi size öncedende yazmistm simdi esimin tr de ankara gazi hastanesinde yaptirdigi testlere bakiyorum morfolojisi 8% internetde arastrdm az diyen var normal yoldan olmaz diyen var yikildim:(( ama hastanede doktoru hicbir sorun yok dediydi :( kafama takildi sayfalarda gezinip duruyorm bi bilgisi olan var mi cok mü düsük??
Morfoloji 8%
Bas anomalisi 90%
Kuyruk anomalisi 38%

Bilgisi olan yazsin lütfenn :( :(

Iyi geceler kizlar...

Ben almanyada yasiyorum birkac kez söyledim ama :) 2 senedir bebek istiyoruz ve ben internetden cok arastridm doktor bende hicbirr sorun görmüyo yumurtalarim cok ve iyi size öncedende yazmistm simdi esimin tr de ankara gazi hastanesinde yaptirdigi testlere bakiyorum morfolojisi 8% internetde arastrdm az diyen var normal yoldan olmaz diyen var yikildim:KK43:( ama hastanede doktoru hicbir sorun yok dediydi :KK43: kafama takildi sayfalarda gezinip duruyorm bi bilgisi olan var mi cok mü düsük??
Morfoloji 8%
Bas anomalisi 90%
Kuyruk anomalisi 38%

Bilgisi olan yazsin lütfenn :KK43: :KK43:

Canim ya %4 ün uzeri iyi diye biliyorum uzulme hic. Mesela benim eşim %4 buna bile yeter dediler. Tabi gebe miyim hayir bizde bu ay aşılama yaptiricaz.Ama %8 kötü degil üzülme sakın

Canim ya %4 ün uzeri iyi diye biliyorum uzulme hic. Mesela benim eşim %4 buna bile yeter dediler. Tabi gebe miyim hayir bizde bu ay aşılama yaptiricaz.Ama %8 kötü degil üzülme sakın

Günaydin cnm biraz olsun icime su sertptin.. benim ilk asilamam tutmadi ne yazikki ümidim ikinciye yada tüp bebek normal yoldan artik ümidim kalmadi :(( insallag cnm senin asilaman tutar

Günaydin cnm biraz olsun icime su sertptin.. benim ilk asilamam tutmadi ne yazikki ümidim ikinciye yada tüp bebek normal yoldan artik ümidim kalmadi :KK43:( insallag cnm senin asilaman tutar
Günaydın canım mücadeleye devam et inş rabbim tez vakitte hasretini çıkarır bugün hem cuma hem kandil bol bol dua edelim herkese

Iyi geceler kizlar...

Ben almanyada yasiyorum birkac kez söyledim ama :) 2 senedir bebek istiyoruz ve ben internetden cok arastridm doktor bende hicbirr sorun görmüyo yumurtalarim cok ve iyi size öncedende yazmistm simdi esimin tr de ankara gazi hastanesinde yaptirdigi testlere bakiyorum morfolojisi 8% internetde arastrdm az diyen var normal yoldan olmaz diyen var yikildim:KK43:( ama hastanede doktoru hicbir sorun yok dediydi :KK43: kafama takildi sayfalarda gezinip duruyorm bi bilgisi olan var mi cok mü düsük??
Morfoloji 8%
Bas anomalisi 90%
Kuyruk anomalisi 38%

Canm sen bosver internnte yazılanları %4ün üstü normal sayılıyor benm eşimn %2 morfolojisi aşılamam tuttu cok şükür daha cok yeni inşallah sağlıkla kucağıma da alırım.%2 tutmaz diye cok okudm ben de moralmz cok bozulmstu öğrenince ama rabbm ol derse olur o gerisi yalan.bize bile doktr normal yolla da olabilir ama süreç uzar dedi

Iyi geceler kizlar...

Morfoloji 8%
Bas anomalisi 90%
Kuyruk anomalisi 38%

Canım bence hiç sıkma canını eğer sayı ve hareket de problem yoksa hayırlısıyla Allah'ın izni ile olur inşallah, benim eşiminki %1 bence senin eşinin değeri kötü değil canım. Dr bize bile çok ümitsiz konuşmadı.

Canım bence hiç sıkma canını eğer sayı ve hareket de problem yoksa hayırlısıyla Allah'ın izni ile olur inşallah, benim eşiminki %1 bence senin eşinin değeri kötü değil canım. Dr bize bile çok ümitsiz konuşmadı.

Aynen öyle cnm kac yerde ayri ayri test yapildi ama hic bir doktor kötü demedi ama netde okuduklarim benu korkutmustu yazdiklarindan ümitlendim :) sayimiza cook iyi degil ama doktor yeterli dedi en son 39 milyon cikti vitamin filan aliyoruz bakalim yükselcek mi :) insallah saglikli bebislerimiz olur ;)

Canm sen bosver internnte yazılanları %4ün üstü normal sayılıyor benm eşimn %2 morfolojisi aşılamam tuttu cok şükür daha cok yeni inşallah sağlıkla kucağıma da alırım.%2 tutmaz diye cok okudm ben de moralmz cok bozulmstu öğrenince ama rabbm ol derse olur o gerisi yalan.bize bile doktr normal yolla da olabilir ama süreç uzar dedi

Ayy cok sevindim simdi okuyunca doktorlarda hicbir sorun yok dedi ben ilk asilamayi yaptim sanirm tutmadi adet olmadim ama idrar testi negativ o yüzden kan testide yapmadm bugün doktorumu aradm bekle adettini dedi idrara güvenme dedi progesterona devam et dedi ama benim icimde ümit yok hayirlisi 2. Asilamam tutar insallah :) sende bebegini saglikla kucagina alirsn insallahhhhh;)

Dr dan geliyorum simdi. Dr bi sorun gormedi ama dis gebelik de yok demedi haftaya keseyi gorunce rahatliycam. Uc gun istiraht verdi progestana devam dedi bebis de 341 olmus haftaya kadar inşallah keseyi görmek nasip olur:nazar::nazar::nazar:

Iyi geceler kizlar...

Morfoloji 8%
Bas anomalisi 90%
Kuyruk anomalisi 38%

Merhaba Ben daha onceden de yazdim burda ama gormemissindir belki diye tekrar yaziyorum.Benim esimin morfolojisi asilama gunu krugere gore %15 cikti bende de problem yok yine tutmadi ama bu forumda okudum %1 -2 morfolojiyle normal yoldan hamile kalanlari Tamamen nasip kismet isi Benim esimde sayi da cok yuksek cikiyo 100 milyonun uzerinde Bir de bu morfoloji degisebiliyo Biz ilk yaptirdigimizda %7 di sonraki 2 testte %10 du en son %15 olmustu.Esim 1 aydir toz bi icecek kullaniyor onun da etkisi var diye dusunuyorum Bu icecekte vitamin E,l karnitin ,l arginin ve selenyum var

Merhaba Ben daha onceden de yazdim burda ama gormemissindir belki diye tekrar yaziyorum.Benim esimin morfolojisi asilama gunu krugere gore %15 cikti bende de problem yok yine tutmadi ama bu forumda okudum %1 -2 morfolojiyle normal yoldan hamile kalanlari Tamamen nasip kismet isi Benim esimde sayi da cok yuksek cikiyo 100 milyonun uzerinde Bir de bu morfoloji degisebiliyo Biz ilk yaptirdigimizda %7 di sonraki 2 testte %10 du en son %15 olmustu.Esim 1 aydir toz bi icecek kullaniyor onun da etkisi var diye dusunuyorum Bu icecekte vitamin E,l karnitin ,l arginin ve selenyum var

Evet hatirladim canim esimde vitamin aliyo sali günü yeni bir doktorda randevumuz var onlarda bakicaklar bakalim degisiklik olmusmu.. hayirlisi artik beklicez doğru zamani ;)

Dr dan geliyorum simdi. Dr bi sorun gormedi ama dis gebelik de yok demedi haftaya keseyi gorunce rahatliycam. Uc gun istiraht verdi progestana devam dedi bebis de 341 olmus haftaya kadar inşallah keseyi görmek nasip olur:nazar::nazar::nazar:

Insallah cnm önce keseyi sonra kalp atisini sonrada saglikla kucagina alirsn yat dinlen iyice istiraht et.. mübarek gün dualarim seninle cnm hayirli kandiller :)

Kızlar bugün sabah diş ağrısına uyandim kuzenim diş hekimi çene Cerrahı ona koştum hemen diste lezyon oluşmuştu cektik biraz kafa dağıtmak için arkadasimla eski mardine çıktık orda bol bol foto cektik mardini merak edenlere gelsin :)

Back