Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Himm anladım canım hayirlisiyla baslarsin sende inşaallah cok heyecan var icimde bi tarafimda stress biz niye boyleyiz ya bi rahat olamiyoruz valla bu nasil kafa :)) hilali bende merak ediyorum loveandhope tan da ses yok inasallah iyilerdir

Bende bugün doktora gittim progesteron testim dusuk çıkıyor sanırım onun için ilaç yazar yarın tekrar gidecem.
Aşılama mı yaptıracan canım .
Rabbim yardimcin olsun emeğinin karşılığını versin insaAllah...
Valla diğer sitelerde kızlar erkekler için vitamin hapları söylüyorlar ama inan bilmiyorum eşim keçiboynuzu pekmezi içiyor demiştim başka bisey kullanmıyor..

Canim sende aşılama yaptircan dimi hakkimizda hayirlisi olaun inşaallah ya ne diyim

Valla kuzum inan şuan hc bir fikrim yok devlet hastanesi gitgel tedaviye baslayamadik.. Bu adetle dedi ama bilemiyorum..
Sadece insaAllah baslarim bir an once
İnsaallah canim benimde korkum bazen sperm geri kaciyo yada az çıkıyor stres yapinca eşim inşaallah böyle bisi ile karsilasmayiz

İnsaallah canim benimde korkum bazen sperm geri kaciyo yada az çıkıyor stres yapinca eşim inşaallah böyle bisi ile karsilasmayiz
İnsaAllah canım benim herhangi bir sorunla karsilamazsiniz.. Emeklerimizin karşılığını versin insaAllah canım yoruluyorm artık düşünmekten. Etrafimdaki herkes hamile kaldı benden sonra evlenenler ikinciye hamile kaldı hatta.. Rabbim görüyor ne kadar çok istediğimizi hayırlı zamanda kondursun yuregimize bu sevinci insaAllah

Sorma canım benim etrafimda öyle bide yegenim gözümün önünde buyuyor düşünsene bizimkilerde o kadar olacakti nasip kismet benim icim de tuhaf bi hafiflik var bence rabbim rahat ol diyor ama bakalim belkide umutsuzlukmu bu dinginlik bilemiyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…