İnş değildir genelde iki kat Artış varsa bi sıkıntı olmuyo.dış gebelikte hcg Değeri çok yükselmiyor.takip ediyo mu doktorun artışı.Dis gebelik olmadigini ogrensem kalbini duysam rahatliycam bekliyorum bi iki hafta
Dün biri 1.1 diğeri 1.2 cm di canımCanim en son kese mm kacti hatirliyomusun
Ohh maaşallah subhanallah canim büyümüş minnaklarDün biri 1.1 diğeri 1.2 cm di canım
Evet canım çok şükür kanamam olunca bu seferde düşcek diye çok korktum çok şükür şimdilik benimleler.risk hala var amaOhh maaşallah subhanallah canim büyümüş minnaklar
Allahin izniyle hic bisi olmaz insallah cnm sen düşük mu yasadin mi daha once asilama idi dimi buEvet canım çok şükür kanamam olunca bu seferde düşcek diye çok korktum çok şükür şimdilik benimleler.risk hala var ama
Evet canım ilki düşüktü.ikiside aşılamayla olduAllahin izniyle hic bisi olmaz insallah cnm sen düşük mu yasadin mi daha once asilama idi dimi bu
Gayet normal canımKizlar 36 saatte 129,2 den 244 e cikmis degerim normal mi
Saol canim yani dis gebelik olabilir mi ondan korkuyorumGayet normal canım
Anladidm canim nedense aşılama genelde dusukle sonuclNiyor anlamadim ben bu isi insallah bu sefer rabbim sana bağışlar meleklerini canmEvet canım ilki düşüktü.ikiside aşılamayla oldu
1500 2000 olunca hcg görünmesi Lazım kesenin canım o zaman netleşir ancakSaol canim yani dis gebelik olabilir mi ondan korkuyorum
Maalesef aşılama gebeliklerinde düşük yüzdesi daha fazla inş bu kez iyi olurAnladidm canim nedense aşılama genelde dusukle sonuclNiyor anlamadim ben bu isi insallah bu sefer rabbim sana bağışlar meleklerini canm
Anladim canim pazartesiye kadar olur mu acaba yoksa catliycam ben1500 2000 olunca hcg görünmesi Lazım kesenin canım o zaman netleşir ancak
DOktorun bu artış için ne dedi canımSaol canim yani dis gebelik olabilir mi ondan korkuyorum
PDOktorun bu artış için ne dedi canım
Pazartesi gitcm canim dr aDOktorun bu artış için ne dedi canım
Degerlerin yukselmiyo mu yani canim cok üzüldümCanlar benim sonuç olumsuz yapacak bisi yok doktor gelişim goremedi ilk gebeliklrrde hep yaşanan bi durum dedi kanama ağrı vs yok neden böyle oldu anlamadim dedi malesef sonum kürtaj ama ne zaman nasil yaptircam bilmiyorum
Canim kana baktirmadim ki zaten gerek yok artik kesede gelisim görmedi doktor malesef nasip rabbim sizinkileri bağışlasın insallahDegerlerin yukselmiyo mu yani canim cok üzüldüm
Anladim canim hayirlisi olsun insallahCanim kana baktirmadim ki zaten gerek yok artik kesede gelisim görmedi doktor malesef nasip rabbim sizinkileri bağışlasın insallah
Hesapla canım iki güne bir iki kat artması Lazım pazartesi geçiyorsa o değerleri görünürAnladim canim pazartesiye kadar olur mu acaba yoksa catliycam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?